bildeplakatkorkamp.jpg

Korkamptittel.jpg
Norges Korforbund Troms inviterer til KOR KAMP i Istindportalen lørdag 21. oktober klokken 18.
Fem kor deltar:  Bardu korforening, Finnsnes korforening, Chorus Borealis, Ustemte fruer og Dølakoret.

Mange sjangere å velge mellom!

Hvert kor skal synge 2-3 sanger innenfor sjangerne:  latin, pop, contry, musical, 50-60 talls rock og hip-hop. Her har korene muligheten til å bruke fantasi, humor, kreativitet og sanglede. Man kan bruke drama, dans, vokalinnslag, kor, pantomime, poesi, akrobatikk, kombinert med musikalske perler. Alt er tillatt, men det bør ha sammenheng med sangen og understreke den.

Konkurranseregler
Programmet er selvvalgt innenfor valgt kategori.Konsertprogrammet pr. kor bør være variert og underholdende med en varighet på maks 12 minutter, min 10 minutter. Vi beregner ca 3 minutter på scenebytte. Totalt 15 minutter pr. kor.

Bedømming
Fremføring av sang vurderes av musikkfaglige dommere, som gir maks 110 poeng. Sceneopptreden, underholdningsverdi og visuelt inntrykk bedømmes av to underholdningsdommere som gir maks 100 poeng.

Premiering: Det gis pokal fra NK Troms til de tre korene  med flest poeng og diplom til alle. I tillegg gis følgende priser: Musikkpris, Underholdningspris og Solistpris.