20785943_895470667276715_291447163043562153_o.jpg

Norges Korforbund Salten inviterer til Sangerstevne 23. sept. 2017 i Bodø.

Bodø Håndverkersangforening er arrangør av årets forbundsstevne hvor 10 kor har meldt seg på. Disse er Ajve, Fauske Blandakor, Innstranden Sangforening, Kalliope, Nordre Meløy Mannskor, Skjerstad Mannskor, Saltdal Mannskor, Valnesfjord Spiskammerskor og Ankenes Blandakor. Til sammen blir det rundt 230 sangere. I tillegg kommer ledsagere for de som ønsker det.

Åpning i Glasshuset
Stevnet starter med åpning i Glasshuset i Bodø kl. 12.00 der byens ordfører Ida Pinnerød foretar den høytidelige åpningen.
Der blir sang av enkeltkor og en fellessang med alle deltakende kor.
Konserten starter i Bodøs kulturhus Stormen kl. 13.00 og varer til 17.00 - tiden. Det blir ca 15 min sangtid pr. kor. Det blir lagt inn en kort pause sånn midt i forestillingen. Konserten er presentert på Stormens hjemmeside og det er selvsagt et håp om at byens befolkning finner veien til kulturhuset den dagen.

Festmiddag på Radisson Blu Hotel
På kvelden blir det festmiddagfor alle deltakere, sangere og ledsagere. Der blir det på vanlig vis bespisning og hyggelig
samvær og med dans etterpå.

Vi i Bodø Håndverkersangforening ser frem til stevnet og gleder oss til å treffe andre sangere i en hyggelig ramme.

Se arrangementet på facebook.