Vocalsix1.jpg
Bli med på workshop med fantastiske VOCAL SIX!
10.-11. mars 2018 i Mo i Rana

Sted: Polarsirkelen videregående skole, Mo i Rana

Velkommen til en inspirerende workshop med Vocal Sixen svensk vokalgruppe med røtter i Helsingborg. Gruppen, som først og fremst synger a cappella (uten instrumentalt akkompangement), ble startet i 1988. Flere av medlemmene har en bakgrunn som barbershopsangare. Repertoaret er for det meste egne arrangemang av pop- och rockmusikk, kombinert med humor og en aktiv publikumskontakt. Vocal Six har en omfattande konsertvirksomhet, både i Sverige og utlandet, der gruppen har opptrådt i Taiwan, USA, Nederland, Irland, England, Estland og Østerrike.

Program:
Lørdag 10. mars 2018  Kl 10-17
Søndag 11. mars 2018  Kl. 10-15
Søndag kl. 18.00 Blir det en uforglemmelig konsert med Vocal six

Pris:
Medlemmer i Norges Korforbund: kr. 990,- pr. deltaker. (Ikke medlemmer kr. 1200.-)
Prisen inkluderer 2 billetter til en fantastisk konserten med Vocal Six søndags kveld.

Kun workshop uten billetter til konsert kr. 700.- (Ikke medlemmer Kr. 900.-)

Påmelding her innen 20. februar 2018!

Gunstig pris på overnatting på Clarion Collection Hotel Helma.

• Kr. 750,- pr.rom.natt i enkeltrom.
  • Kr. 950,- pr.rom.natt i dobbeltrom (Kr.475,- pr. pers.pr.natt)
  • Prisene inkluderer frokost, ettermiddagskaffe og vaffler (15-18) samt Evening Meal (18-21)med suppe, salat, og varmrett.

Tema for workshop:
- Rytmeøvelse
Robban er vår rytmepedagog med mange nyttige og morsomme øvelser i bagasjen. Føl musikken i kroppen, tren din koordinasjon og finslip korets presisjon.

- Stemmepleie
Her går Stefan ennå mer inn på dypet, med nyttige tips og øvelser for å få stemmene deres til å låte ennå
bedre. Tommy hjelper deremed nyttige tips og triks.God sangteknikk gir mer holdbare stemmer og en bedre felles ”sound”.

- Intonasjon
I blandt kan det rekke med små forandringer i balanse og vokaler for at koret skal låte utrolig mye bedre. Staffan har
mange matnyttige saker å lære bort, og byr gjerne på øvelser for å skjerpe ørene og bevisstheten.

- Gruppeinndelte øvelser
Iblant er det nyttig å forlate tryggheten i detstore koret og synge i mindre grupper.Avhengig av korets besetning, kan vi jobbe i mindre, blandete grupper,eller hvorforikke la damer og herrer synge hver for seg?Det kan være et stort
pluss for konserten!

- Selvfølelse
Peder inspirer og forteller om å være tilstedeværende på scenen og ikke la nervøsiteten stå i veien for en bra framførelse.

Skjermbilde 2018-01-15 kl. 16.00.25.png

Program:
Lørdag 10. mars 2018  Kl 10-17
Søndag 11. mars 2018  Kl. 10-15

Selve workshopen avsluttes med en konsert med Vocal Six.  Sagt om Vocal Six sine konserter:

"
Svängigt, fräckt och vackert. En konsert du inte får missa. Med sin humor, musikalitet och publikkontakt skapar dom ett sångfyrverkeri man inte vill ska ta slut."