Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord

Norges Korforbund i Nord-Norge

 ​ 

Norges Korforbund har følgende distriktsledd i Nord-Norge:
NK Troms dekker også Finnmark og vil trolig endre navn til NK Troms og Finnmark på årsmøtet i 2019. Klikk på lenkene for å lese mer om det enkelte distriktsledd. 

Vi har regionskontor i Narvik som yter bistand til styrene i distriktsleddene. Distriksleddene følger opp - og har ​direkte dialog med medlemskorene i sitt distrikt. Kor kan også ta direkte kontakt med regionskontoret om de har behov for råd og veiledning. Kontortiden er 08.30 - 16.00.

Norges Korforbund sitt kontor i Nord-Norge ble offisielt åpnet i Narvik helgen 18.-20. januar 2008. Daværende ordfører Karen Margrethe Kuvaas ønsket Korforbundet hjertelig velkommen til kulturbyen og forbundets generalsekretær og president var til stede. Det er mange som skal takkes. Les mer

Club Diva-prosjektkor

Jubileet i nord markeres med prosjektkoret Club Diva som gjøres i samarbeid med Musikk i Nordland. Konserten (totalt 9 stk) foregår i cabaret stil hvor musikerne er en del av scenebildet. Du skal føle at du er på Diva nattklubb fra du kommer inn døra til du går ut igjen. Damene/divaene er kveldens hovedattraksjon og vil sørge for topp stemning på scenen med spenstige låter.  Les mer.

Aktiviteter i nord
Lurer du på hva som skjer av aktiviteter i nord?
Ta en titt her.


Presse i nord

Vi har hatt mange flotte avisoppslag om aktiviteter og
prosjekter i nord. Vi har samlet dem her.