Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord > Seminar og konsert med PUST!

Seminar og konsert med PUST!

SEMINAR OG KONSERT MED PUST

NK Salten har engasjert vokalgruppe PUST til å holde kurs for hele kor eller enkeltdeltakere av NK Salten. Kurset holdes på Bodø videregående  og avsluttes med en konsert sammen med PUST i Bodø Domkirke.

PUST er en vokalsekstett som presenterer allsidighet, nytenkning og stemmelek, kombinert med et høyt musikalsk nivå.

PUST har etablert seg som en av de ledende vokalgruppene i Norge, og vunnet anerkjennelse og priser i utlandet. De holder til i Oslo og ble startet opp våren 2003. Sangerne har en bred solistisk kompetanse innen genre som folkemusikk, klassisk, soul, pop og jazz.

Repertoaret ligger i hovedsak i et spenn mellom folk-, jazz- og etniske genre. PUST satser på originale låtvalg, og alle komposisjoner og arrangementer er skrevet av eller for PUST. Mye framføres a cappella, men gruppa samarbeider også med andre musikere. På SoundCloud finner du lydeksempler av PUST sin musikk.

Detaljer om seminaret:

Lørdag 17. September 11-18

11:00 - 11:30 Oppvarming og klangarbeid v/Håvard

11:30 - 12:00 Arbeid med rytmikk og groove v/Elisabeth

12:15 - 14:00 Åpen øvelse med hele PUST

14.00 - 15.00 LUNSJ

15:00 - 18:00 Fellesøvelse med låter til konserten

Hva er åpen øvelse?

Dette er en økt hvor vi viser hvordan vi jobber, eksemplifiserer, forklarer, lytter til de ulike elementene (stemmene) i arrangementene, samt lærer bort noen snutter slik at deltakerne selv får kjenne ulike temaer på kroppen. Temaer vi da berører er klang, intonasjon, groove, oppbygning av arrangementer, rollefordeling i lydbildet og improvisasjon. I løpet av denne økta vil vi da etablere noen begreper og måter å jobbe på som vi benytter oss av videre i seminaret. Her kan vi også åpne for spørsmål underveis.

Søndag 18. September 10-17

10:00 - 14:00 Fellesøvelse med låter til konserten

14:30 - lydprøve - pust

16:30 - lydpøve og gjennomkjøring - kor

18:00 – KONSERT I Bodø Domkirke sammen med seminardeltakerne.

Pris: Medlemmer kr 300.-

Ikke medlemmer kr. 500.-

Påmeldingsfrist 13. September. Påmelding gjøres her!

Noter sendes ut i forkant.
Billettpris for konserten i Bodø Domkirke er satt til kr. 250. AN bonus kr. 200.-  Billetter selges i døren.