Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord > Korfabrikk i Harstad

Korfabrikk i Harstad

Harstad Mandskor inviterer til Korfabrikk i Harstad 17.-19. april 2015.

Hva er KORFABRIKKEN?
I vanlige fabrikker produserer man forbruksvarer. I KORFABRIKKEN produserer vi opplevelser som varer! Kultur er blitt en av våre aller viktigste næringer, og korsang engasjerer mange ti-tusener av mennesker i Norge hver eneste uke. Den helsemessige gevinsten av å synge i kor er bare helt formidabel! Hvem blir vel ikke glad av å synge sammen med andre positive og energiske mennesker?

KORFABRIKKEN er en positiv liten korfestival hvor korsang, underholdning og møte med mennesker står i sentrum. Vi kan tilby gode arenaer hvor korene skal få presentere seg på flere ulike måter. Det blir underholdning, show og mye latter på fredagskvelden, og konserter i sentrum og kirker på lørdag. Sosiale arrangement med salg av mat og drikke både fredag og lørdag.

Hvem blir invitert?
Vi inviterer mannskor, damekor og blandakor, men også vokalgrupper er velkommen til KORFABRIKKEN. Festivalen skal bestå av 10 – 12 kor/grupper totalt og de første som melder seg på blir med.

Hvor skal dere synge?
Arenaer som skal brukes er Stangneshallen (alle korene), scene i Harstad sentrum (alle korene), Kanebogen kirke (3-4 kor), Harstad kirke (3-4 kor) og Trondenes kirke (3-4 kor).

 

Fredag:

KORFABRIKKEN har satt sammen et band bestående av førsteklasses musikere og korene oppfordres til å stille med et shownummer som skal fremføres sammen med disse musikerne.

Vi legger opp til ulike temaer eller genre som slik at showet blir mest mulig variert. Sangene må velges ut i god tid slik at band og kor stiller godt forberedt. Det settes av tid til å øve sammen med musikerne før showet.

Dette blir en slags test på korets spontanitet, musikalitet og evne til å begeistre sitt publikum.

Publikum avgjør hvem som begeistrer mest og avgir sin stemme. De tre beste shownumrene blir premiert med kr. 4000,- til 1.plass, kr. 2500,- til 2.plass og kr. 1000,- til 3.plass.

Det er bare å hive seg rundt! Sted: Stangneshallen kl. 21.00 – 22.30.

Festivalkro med musikk og dans etter showet. Salg av mat og drikke.

 

Lørdag:

Morgensang for ALLE korene! Vi møtes i Harstad sentrum ved scenen på torvet kl. 10.00.

Alle korene synger en sang hver til glede for hverandre og byens befolkning. En perfekt start på dagen for både korister og byens morgenfugler. Det blir kirkekonsert i Kanebogen kirke kl. 13.00 (3-4 kor), Harstad kirke (3-4 kor) kl. 15.00 og Trondenes kirke (3-4 kor) kl. 17.00. Prøvene starter etter morgensangen.

Vi legger opp til tre kirkekonserter til ulike tidspunkt slik at korene får mulighet til å høre på hverandre, noe vi vet alle setter pris på. Dagen avsluttes med en herlig festmiddag i Stangneshallen kl. 20.00.

Baren åpner kl. 19.30. Musikalsk overraskelse under festmiddagen!

 

Påmeldingsfristen er satt til 15.januar 2015, og kan gjøres til påmeldingsansvarlig Gunnar Bjørkmann.

E-post: gbmann@online.no - Mobilnummer: 41 56 73 25.

 

Betaling:

Må skje samlet pr. kor til Harstad Mandskors bankkonto: 4730.66.11751.

Festivalpris Kr. 500 pr. pers. for sangere, ledsagere og dirigenter.

Avgiften dekker festivalens arrangementer fredag og lørdag, samt lunsj og festivalmiddag lørdag.

Merk innbetalingen med korets navn og KORFABRIKKEN 2015.  

Betalingsfrist er 15.februar 2015!
15.12.2014