Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Midt-Norge > NK Sør-Trøndelag > Tilskuddsordninger

Tilskuddsordninger

 

Styret i Norges Korforbund Sør-Trøndelag har opprettet en ordning der kor og dirigenter kan søke om tilskudd.

Se Søknad om støtte NKST_2019.pdf


Tilskudd til Sommerkorskolen 

NK Sør-Trøndelag (NKST) har satt opp et Sommerkorskolestipend som du som medlem i Norges Korforbund kan søke på, enten du er sanger eller dirigent. Vi trekker ut 4 sangere og 4 dirigenter som hver får et stipend på kr. 3.000,-.

​Hvordan søker du? Du skriver en skriftlig søknad innen 1. mars til nk-sor-trondelag@kor.no  hvor du søker om Sommerkorskole-stipendet. I søknaden skriver du en liten begrunnelse hvorfor du bør få stipendet og hvilket kurs du tenker å delta på. Evt påmelding må hver enkelt ordne selv. Styret i NK Sør-Trøndelag vil behandle innkomne søknader og gi beskjed til den som får stipendet, innen 1. april. 

For mer informasjon: https://kor.no/aktiviteter/sksToneheim2018/Sider/default.aspx eller  https://kor.no/aktiviteter/sksHarstad2018/Sider/default.aspx


​Tilskudd til "Med stemmen som instrument".

Norges Korforbund har etablert tilbudet «Med stemmen som instrument». Det går ut på at korene kan få hjelp til å velge sangpedagog blant de som Korforbundet har i sin ressursbank. Alle kor skal ha fått tilsendt informasjon fra NK sentralt om dette tilbudet. Til dette er det mulig å søke om støtte.

Hvordan søker du? Styret i NKST har satt av 20.000,- til dette i 2018 og hvert kor kan søke om 2000.- i støtte. En enkel søknad sendes til korkontoret, mail nk-sor-trondelag@kor.no

​Se mer: https://www.kor.no/aktiviteter/Sider/Kurs-i-sangteknikk.aspx


For tilskuddsordninger i Norges Korforbund, se https://kor.no/stotteordninger/Sider/Kort-forklart.aspx​