Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord > 17. mai-kor i Narvik

17. mai-kor i Narvik

Foto: Fra venstre: Korkonsulent for Nord-Norge Marita Havaas Olsen, Instruktør Jurgita Juozuniene, sekretær for 17. mai komiteen, Gro Helen Klingenberg.

17. mai blir ikke det samme uten korsang, men det er ikke så lett for hele sangkor å stille med alle sine sangere for å synge på 17. mai. Det er en stor familiedag med mye logistikk spesielt for småbarnsforeldre. Norges Korforbund og Narvik Kommunes 17. mai-komité ønsker derfor å sette sammen et eget prosjektkor til 17. mai for de som har både anledning og lyst til å synge på denne flotte dagen. Koret skal være et blandakor på 20-30 sangere. Det er gratis å delta.

Instruktør
Dyktige Jurgita Juozuniene er instruktør.

Sanger
Repertoaret koret skal lære består av 4 kjente sanger: Ja, vi elsker, Kom mai du skjønne milde, Gud signe vårt dyre fedreland og Fagert er landet. Det kjøpes inn arrangement til hver deltaker. Sangene gjøres acapella.

Datoer
Koret møtes totalt 4 ganger på Apollo på Idrettens Hus.
Søndag 7. april 19-22 , Søndag 28. april 19-22,  Søndag 5. mai 19-22,  Søndag 12. mai 1

Program på 17 mai
Kl. 10 Koret synger på gudstjenesten i Narvik Kirke.
Kl. 11 Koret synger på Furumoen sykehjem
Kl. ca. 12.15 Koret synger i haikjeften etter barnetoget

Gratis å delta
Det koster ingenting å delta. Påmeldingsfrist er 25. mars.
Meld deg på her!

Kurssamarbeid med NNPS

Norges Korforbund Nord samarbeider med Nord-Norsk Pensjonistskole (NNPS) på flere av våre korprosjekt. Club Diva og Korslaget i Narvik ble gjort i samarbeid med NNPS. Nå samarbeider vi også om 17. mai koret som kjøres som et eksternt kurs ved denne skolen. MEN dette samarbeidet betyr ikke at dette er et tilbud kun til pensjonister. Dette er et tilbud for alle over 16 år delta forteller Havaas Olsen

Skjermbilde 2019-03-18 kl. 09.34.54.png          logo nnps.png                    Hovedlogo.jpg