Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Vestlandet / NK Rogaland / Drikkeviseseminar

Drikkeviseseminar

Drikkeviseseminar

 

Norges Korforbund Rogaland har lenge ønsket å slå et slag for drikkeviser. Vi har savner å ha noen felles sanger korene kan synge når vi møtes til festlig lag som avslutning av ulike fellesarrangement. Ikke minst er det å viktig å introdusere nye korsangere i korets drikkeviser. Det er en kjensgjerning at de nye sjelden føler seg inkludert, når kvelden kommer og drikkevisene hentes frem. Nå har vi planlagt å komme sammen for å lære oss/friske opp noen drikkeviser. Vi har satt av to dager, plan er som følger. Vi lærer oss 7 - 8 kjente drikkeviser. 
Notene deles ut på seminaret. To av sangene, «Dans, drikk med oss» og «En øl i handa» er arrangert for både blanda, dame og mannskor som kan synges sammen. Til de andre sangene bruker vi arrangement for blandakor. Vi er også lydhøre hvis det er noen ønsker i forhold til viser å ha med. Men det er ingen garanti for at akkurat ditt ønske blir valgt. 

Vi inviterer til Drikkeviseseminar med instruktør Johnny Fosse på Jæren Folkehøgskule. 

Fredag 09. feb. 24 - kl. 18.00 – 21.00
Lørdag 10. feb. 24 - kl. 11.00 – 17.00 

Vi ønsker å avslutte seminaret lørdag med en festlig aften, dette blir vår første test på om visene sitter. Vi har leid Jonasloftet, som er i 2. etasje hos Jonas B, på Klepp i Jærhagen Kjøpesenter. 

Vi tar dette på direkten og starter der kl. 18.00. Mat og drikke på Jonas B, dekkes av den enkelte. Om kvelden går det buss fra Klepp til Sandnes og Bryne. Pluss buss til jernbanen på Klepp Stasjon.
Det er mulig å delta på seminaret som hele kor, eller som enkeltsanger. 

Frist for påmelding 15. desember 2023. Gå til Påmeldingsskjema
Pris kr. 450 (kr. 550 for de som ikke er medlemmer i Norges Korforbund)
Deltakeravgift dekker leie av lokaler, instruktør og noter. 

Har du noen spørsmål eller annet som angår dette, vennligst ta kontakt med Marit Husebø mail: marit.husebo@gmail.com eller på telefon: 986 47 237