Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Sør-Øst > NK Vestfold Og Telemark

NK Vestfold og Telemark

2018 1.png

GODT NYTT ÅR!

Vi ønsker alle våre medlemmer et godt nytt sangerår! Takk for den formidable innsatsen korene har lagt ned i ​2017. Så mange flott opplevelser det har vært! Vi ser frem til nye konserter og kurs i 2018.

Hilsen styret i Norges Korforbund og Distriktskonsulent Wenche Helgesen

Januarkurs med

Marie Pihlstrøm Frostlid​

Det er fortsatt mulig å melde seg på! Vi er allerede over 30 stykker, men vi har plass til noen flere. Vi utvider fristen for å melde seg på til fredag 5. januar! Men, hvis du ønsker å overnatte så må vi ha en melding om det så raskt som mulig, senest innen i morgen, onsdag 3. januar.
Bli med, dette blir en knallstart på det nye året : )

Send en mail til wenche.helgesen@korforbundet.no​ så får du påmeldingsskjemaet tilsendt på mail.

Januarkurs i "Komp​lett Sangteknikk" som er en grunnleggende teknikk for alle sangere, alle sjangere, alle aldre og alle nivåer!

Helgen 27. – 28. januar 2018 i Stavern​

Vi har vært så heldige å få Marie Pihlstrøm Frostlid til oss!

Hun er en allsidig og erfaren sanger og sangpedagog med lang undervisningserfaring. Hun holder Masterclass for amatører og profesjonelle over hele landet, jobber som ​vokalprodusent i studio og underviser i stemmetrening for skuespillere, i både sang og tale. Hun er sanger i Oslo Gospel Choir og synger i flere ulike sammenhenger, både konserter og plateinnspillinger.

Marie Pihlstrøm Frostlid har jobbet som korist for diverse artister som D Sound, Carola, og Sissel, samt"X Factor" (TV 2) og "MGP"/"Eurovision" (NRK). Har også selv opptrådt i tv‐show som "Beat for Beat", "Momarken", "TV‐Aksjonen", "Den Store Klassefesten".

Som sangpedagog jobber Marie innenfor sjangere som musikal, pop, klassisk/opera, rock, heavy, folkemusikk, jazz og soul. Hun er vocal-coach for profesjonelle artister og skuespillere, holder Masterclass for amatører og profesjonelle, tilbyr akutthjelp for slitne artister under turné eller innspilling, jobber som vokalprodusent i studio m.m.

I løpet av helgen vil vi også arrangere en masterclass hvor noen av kursdeltagerne blir coachet av Marie (begrenset med plasser og først til mølla).

Kurspris for medlemmer i Norge Korforbund

• Overnatting og kurs, inkludert lunsj begge dager, middag lørdag kveld og frokost søndag morgen: 1500 kr pr pers. i enkeltrom (andre 2000 kr).
  • Kun kurs inkludert lunsj begge dager (uten overnatting): 750 kr pr pers. (andre 1000 kr).
  • ​Påmelding (ditt navn, din adresse og hvilket kor du tilhører) til wenche.helgesen@korforbundet.no innen 27. desember.​

​NK Vestfold og Telemark på Facebook

Norges Korforbund Vestfold og Telemark har egne facebooksider.
På disse sidene blir konsertinformasjon og korenes egen arrangemeter delt. De som ønsker å få sin info ut her kan sende en link fra korets egne facebooksider, eller informasjonen som skal legges ut til wenche.helgesen@korforbundet.no