Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Sør-Øst > NKK Østerdalen

 Velkommen til Norges Korforbund Østerdalen

Følg oss på Facebook!​​​​


Hva skjer hos oss:​


Verdens største operakor

 
 

​Bli med på rekordforsøk med verdens største operakor på Operataket 14. april. ​​


​​Den Norske Opera & Ballett feirer i april 10 år. Bli med å ta del i feiringen ved å være med på rekordforsøk på verdens største operakor på operataket denne lørdagen! 


T​a med deg en vennegjeng, kollegaene dine, familien din eller hele det lokale koret ditt. ​

Sammen med Operaorkestret, Operakoret, og Barnekoret skal vi feire sangen, musikken og Operahuset med «Slavekoret» og «Hurra for deg som fyller ditt år» lørdag 14. april. Dirigent er Eivind Gullberg Jensen. NRK TV vil sende fra arrangementet minutt for minutt.

​Her k​an du se film fra da Slavekoret ble sunget ved åpningen av Operaen i Bjørvika. Nå skal vi lage det 10 ganger så stort!

Arrangementet er et samarbeid mellom Den Norske Opera & Ballett og Norges Korforbund. Påmeldingsavgiften går til forbundets arbeid med å styrke korlivet i Nor​ge i form av kompetansetiltak for kor og en stipendordning for etablering av nye kor.

Påmeldingsfrist 15. mars - les mer her.​
Seniorsang på Savalen

 
 

En uke med sang for seniorer på vakre Savalen 9. - 13. april​


Vi inviterer til det tradisjonsrike seniorsangtreffet på vakre Savalen mandag 9. april til fredag 13. april. Instruktører blir som tidligere år sangprofessor Harald Bjørkøy og pianisten Kyrre Havdal. De vil lede korsangen med stemmetrening og korsang 4 timer hver dag. Repertoar blir sammensatt av kjente og kjære populære korperler. Noter vil bli utsendt i god tid før kurset starter, til de som melder seg på. De påmeldte må melde fra om hvilken stemmegruppe de tilhører.

Konsert

Sangertreffet avsluttes med konsert på Savalen torsdag 12. april. I tillegg vil instruktørene underholde en av kveldene. 

Morgengymnastikk i bassenget​

Hver dag blir det morgengymnastikk i bassenget (32 grader) med egen instruktør. Det er fine turmuligheter utenfor hotellet.

Buss

Det blir satt opp buss til Savalen fra Steinkjer via Trondheim og fra Larvik via Oslo.​​


Brosjyre med mer informasjon​
​​​Sangerstevne 2018 

​Det er Elverum Mannskor som ønsker velkommen til det 57. stevnet i Norges Korforbund Østerdalen helga 8. - 10. juni 2018. 

Stevnet denne gang blir spesielt fordi det faller sammen med feiringen av Vidar Sandbeck​ som ville fylt 100 år i 2018. Nye korarrangement​ av noen av hans sanger skal øves inn under ​sangerstevnets seminardel. 

Stevnet vil sette sitt preg på byen med både konserter og busksang! 

Les alt om Sangerstevnet her: Sangerstevne 2018


Stevnebilde.jpg 

 So​​m​merkorskolen 2018 - Toneheim

22. juli - 29. juli 

Norges Korforbund inviterer til nok en ny Sommerkorskole på Toneheim. Til sommeren tilbys to korsangerkurs, ett rytmisk vokalgruppekurs og fire nivåer på klassiske dirigentkurs.

Les mer om Sommerkorskolen her​


Her finner d​u påmeldingsskjema​​​