Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Sør-Øst > NKK Østerdalen

 Velkommen til Norges Korforbund Østerdalen

Hva skjer hos oss:​​


​​​​

​​U​ngdomskor i Østerdalen

Prosjekt Ungdomskor i Østerdalen.jpg

​​​

Er du mellom 14 og 20 år og har lyst til å synge i kor sammen med ungdom fra hele Østerdalen? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!


​​​Vi vil samle ungdom fra hele Østerdalen i prosjektet: Ungdomskor i Østerdalen! Et kor basert på helgesamlinger og hvor sang og vennskap skal ta dere helt til London!  

Hvordan sier du? Jo, du må sette av tid til tre helgesamlinger. Første samling blir høsten 2018, de to neste våren og høsten 2019. Vi håper på ungdommer fra hele den lange dalen så vil veksle på å legge samlinger i nord og i sør. ​Høsten 2019 blir det en konserthelg i Østerdalen, og så setter koret kursen mot London!  

I London skal dere se en av de mange musikalene byen har å by på, og sjølsagt holde egen konsert.  

Elin Persson blir korets dirigent og musikalske leder. Hun holder nå på å rote rundt i notesamlinga si for å finne sanger dere vil like å synge! 

Nå venter vi bare på at nettopp DU som er mellom 14 og 20 år skal ta kontakt! Kanskje har du en kompis eller ei venninne som også har lyst til å synge i kor, og å treffe nye venner?   

Vil du melde deg på eller få mer informasjon? Send en epost til ​boberg@gmail.com


Påmeldingsfrist: 1. august 2018. ​​​​Sangerstevne 2018 

​Det er Elverum Mannskor som ønsker velkommen til det 57. stevnet i Norges Korforbund Østerdalen helga 8. - 10. juni 2018. 


Stevnet denne gang blir spesielt fordi det faller sammen med feiringen av Vidar Sandbeck​ som ville fylt 100 år i 2018. Nye korarrangement​ av noen av hans sanger skal øves inn under ​sangerstevnets seminardel. 

Stevnet vil sette sitt preg på byen med både konserter og busksang! 

Les alt om Sangerstevnet her: Sangerstevne 2018


Stevnebilde.jpg 

 ​​Følg oss på facebook​

facebook.jpg


​​Følge oss gjerne på Facebook. Her holder vi deg oppdatert på aktiviteten til alle medlemskorene våre, og hva som rører seg innen kor​bevegelsen! Klikk på bildet over og lik sida vår, vips så kan du enkelt følge med. ​​
​So​​m​merkorskolen 2018 - Toneheim

22. juli - 29. juli 

Norges Korforbund inviterer til nok en ny Sommerkorskole på Toneheim. Til sommeren tilbys to korsangerkurs, ett rytmisk vokalgruppekurs og fire nivåer på klassiske dirigentkurs.

Les mer om Sommerkorskolen her​


Her finner d​u påmeldingsskjema​​​