Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord > NK Helgeland

NK Helgeland

Bannerfacehelgeland.jpg

Som distriktsledd i Norges Korforbund skal vi arbeide for styrking av korbevegelsen i vårt distrikt. Våre kor tar gjerne imot flere sangere og vårt distrikt ønsker seg flere medlemskor. Har du lyst å starte kor? Kontakt oss - vi kan bistå med råd og veiledning. Medlemmer fra styret i NK Helgeland kommer gjerne  på besøk til medlemskor som ønsker det. Vi vil gjerne høre om korenes planer og vil til gjengjeld informere om siste nytt fra Norges Korforbund. Vi tar med noe godt til kaffen.

Medlemsfordeler

Som medlem kan vi tilby en rekke fordeler, blant annet økonomisk og faglig støtte.

Les om alle medlemsfordelene du har som medlem av Norges Korforbund.

Støtteordninger:

Støtte til kor

NK Helgeland har et begrenset beløp til tildeling for kor på Helgeland. Alle kor på Helgeland knyttet til Korforbundet kan søke på opp til 5000,- i støtte til koret. Midlene kan brukes til f.eks. arrangement, kurs/seminar e.l. Ved søknad legges ved en plan og et budsjett på hva midlene skal brukes til. Midlene vil bli utbetalt etterskuddsvis ved dokumentasjon av hva midlene ble brukt til. Søknaden sendes til; rimaole@hotmail.com innen 1 Juni 2017

Norges Korforbund forvalter flere ulike støtteordninger for kor. Samlet sett betaler forbundet ut om lag 13,4 millioner kroner hvert år til kor i Norge. Les mer her

Aktiviteter 2017:

- Årsmøte på Sømna Kro og Gjestegård 24.-25. mars 2017

- Sangerstevne 9.-10. juni 2017 i Mosjøen. Arrangeres av Mosjøen Mannskor i Idrettshallen på Kippermoen. Info om påmelding og stevnegjennomføring kommer snart, men sett av denne helga alt nå.

lik_oss_paa_facebook.jpeg