Skip Navigation LinksKor > Medlemsfordeler > Escape Travel

Escape Travel

​Norges Korforbund har hatt et samarbeid med Sabra Musikkreiser i mange år. Selskapet heter nå Escape Travel, og utvikler turprogram i samarbeid med det enkelte kor.

Når medlemskor i Norges Korforbund bestiller kortur av Escape Travel (ET), forplikter ET seg til å dekke kostnadene på fly og hotell for korets dirigent innenfor en grense på 3000,- kroner. Tilbudet gjelder ikke når Escape videreformidler en internasjonal korkonkurranse / korfestival.

Escape Travel har mange års erfaring i å tilrettelegge korturer i Europa, Kina, Sør-Afrika, Australia og USA. De arrangerer også turer til mange ulike festivaler.

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med Rolf Egeland på tlf. 24 14 94 00 / epost: rolf@escape.no.

KORiAUSTRALIA_kongen.png

Kor i Australia: Prosjektkor som reiste med Escape Travel i februar 2015. Her synger de for det norske kongeparet og ministre i Canberra.

Se også Escape Travel​