Skip Navigation LinksKor > Medlemsfordeler > Rabattavtaler

Rabattavtaler

​​

Som medlem av Norges Korforbund har du tilgang til en rekke rabattavtaler. Her kan du lese mer om disse:

Berge Plast - notemapper, plastlommer etc

20% rabatt på notemapper, plastlommer etc. Leveres med og uten trykk på forsiden. Oppgi kode 1848 ved bestilling.

Prisliste.pdf

www.bergeplast.no​

​​

Brilleavtale gjennom Brilleland

Hva innebærer avtalen

• Synsundersøkelse for redusert pris, kr 290,- (normal pris er kr 420,-)

• 20 % rabatt på Brillelands til enhver tid gjeldende veiledende utsalgspris for briller.

• Databriller leveres etter arbeidstilsynets forskrift; «arbeid ved dataskjerm».

• Rabattene ansees som rabatt på den komplette brillen, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning og/eller glass.

• Brilleland tilbyr betaling med Brillelandkort. Ved betaling innen tolv måneder er dette rente og gebyrfritt

Betaling

Medlemmene i Norges Korforbund betaler Brilleland det totale beløp ved avhenting. Avtalen inkluderer

• Synsundersøkelse utført av autorisert optiker kr. 290,-

• 20 % rabatt på komplett brille (innfatning og glass)

• Montering kr. 300,-

Medlemmer i Norges Korforbund betaler Brilleland 30 % ved bestilling og resten senest ved avhentning av brillen.

Gjennomføring

Bestilling gjøres direkte i den enkelte butikk. Den ansattes/medlems forbindelse med denne avtale opplyses om ved bestilling. For å oppnå rabattene må man henvise til kode BL20130.​

Magnor Glassverk

Medlemskor får nå 25% rabatt på veiledende utsalgspriser hos Magn​or Glassverk (75% på utvalgte artikler og kampanjeprodukter)

se www.magnor.no

Bestilling til Wenche Amundsen: wenche@magnor.no​​

Trykking av plakater-annonser-flyveblad-billetter

Det er inngått avtale med firmaet Høgenhoff Media​ i Oslo vedrørende utforming og trykking av standard plakater, billetter, flyveblader, program etc.

Ta kontakt med firmaet og henvis til avtale PF51513, så får du tilsendt prisliste. Epost: ​firmapost@h-media.no

​​Stamina treningssentre

Norges Korforbund har inngått en avtale med treningssenterkjeden Stamina. Avtalen gir alle våre medlemmer en månedspris på 449 kroner på Stamina HOTs treningsentra. (avtalegiro)  Avtalen er bindende i 12 måneder, har ingen innmeldings​avgift​ og betyr en reduksjon i pris på 120 kroner i måneden for våre medlemmer!

stamina_hot.jpg

Slik gjør du​

Medlemmene ​ tegner avtale med det enkelte Stamina treningssenter ved å fremlegge legitimasjon og gyldig medlemskap. NK sender ut medlemskort med Korbladet som du kan bruke, eller du kan ta med deg et Korblad der medlemsnummeret står på baksiden. Det er også mulig å få medlemsnummeret fra korets egne sider på kor.no og ta utskrift av det.  ​

Her kan du se Staminas treningssentre og tilbud.

Treningsavtalen gir NKs medlemmer fri tilgang til Staminas 59 treningssenter i Norge og 48 timers akutt tilgjengelighetsgaranti på behandling hos Nimi (Norsk idretssmedisinsk institutt).

Les mer om behandlingstilbudene til Nimi.​

Bakgrunn

NK vil jobbe for å fremme aktivitet hos sine medlemmer og mener at Stamina har et godt tilbud. Stamina vil legge forholdene til rette for at hvert enkelt medlem hos NK skal bli mer aktivt og har også en sentral handlingsplan for aktivitet.

Kirkelig Kulturverksted​

Som medlem av Norges Korforbund kan du kjøpe CD-er og konsertbilletter fra Kirkelig Kulturverksted til spesialpris.

Rabatt på leie av Kulturkirken Jakob (Oslo)
Norges Korforbund sine medlemmer får 20 prosent rabatt på grunnleie av Kulturkirken Jakob i Oslo i lavsesongen 1. mai til 1. september.

CD-er
Alle CD-ene i Kirkelig Kulturverksteds katalog er tilgjengelige gjennom Norsk Korsenter, der medlemmer i Norges Korforbund får kjøpe dem til kr 138,- (ordinærpris kr 189,-). Se mer informasjon her.

Konserter
Norges Korforbunds medlemmer får 20 prosent rabatt på konserter i regi av Kirkelig Kulturverksted. Billettene kjøpes ved personlig oppmøte på Billettservice sine utsalgssteder og på konsertstedet.

NB! For avtalekode, kontakt Norges Korforbund på e-post: post@korforbundet.no og telefon 22 39 68 50.

Se også www.kkv.no​.