​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kor i Oslo og Akershus som søker sangere​


Chorus Felix søker sangere – åpen øvelse hele mai

Chorus Felix.jpeg

CHORUS FELIX er koret for deg som liker musikalske utfordringer i et godt sosialt miljø. Vi er et kammerkor med 20 medlemmer som øver sammen hver tirsdag kl. 19.00-21.30 på Blommenholm skole i Bærum. Korets dirigent heter Ida Cecilie Holm, og det er en fornøyelse å synge spennende kormusikk under hennes kyndig ledelse.  

 

Fram mot sommeren, og ut over høsten, skal vi fokusere på frisk og fengende kormusikk, og det blir både Prøysen-viser, fyrrige madrigaler og klassisk romantikk på programmet. Til høsten reiser vi til Göteborg for å framføre Lars Eriks Larssons "Förklädd Gud" sammen med våre venner i kammerkoret Vox Magna.

 

Koret har for tiden ledig plass til flere medlemmer i alle stemmegrupper, og særlig SOPRANER ønskes varmt velkommen. Hvis du har lyst til å prøve deg i koret vårt, så er du hjertelig velkommen til å delta på ÅPEN ØVELSE alle tirsdagene i mai!


For mer info eller spørsmål kan du ta kontakt med styreleder Arne Lygre på e-post: alyg@online.no eller sms: 480 75 729.​

Pavlova ønsker flere sangerinner


Pavlova_utlysningsbilde.png

Har du lyst til å synge med oss? Pavlova ønsker forsterkninger, og vil ha løpende opptak av nye sangere denne våren.
Pavlova så dagens lys i 2014 og består i dag av elleve unge damer ledet av dirigent Anna Sandvik. Vi synger både pop, visesang, folketoner og klassisk og på ved å klikke på denne lenken kan du høre noen smakebiter av repertoaret vårt. på SoundCloud.  

De siste årene har vi hatt konsert både før sommeren og før jul i tillegg til at vi har sunget i noen bryllup og andre arrangementer når muligheten har budt seg. Vi øver med dirigent tirsdagskveldene i oddetallsuker, og akkurat denne våren er øvingstiden fra 19-21. Tirsdagene i partallsukene brukes til øvelser uten dirigent, planlegging (sangvalg, strategi etc.), sosialt samvær eller til å ha helt fri. Vi ønsker å holde et høyt musikalsk nivå, og er opptatt av å ha det hyggelig sammen!

Hvis du er interessert eller ønsker mer info, send en e-post til post@pavlovaoslo.no​.


Er du den andrealten vi​ ser etter?

Birkelunden Brøstklang.png 

Birkelunden Brøstklang er et kvinnelig, Oslo-basert vokalensemble bestående av 18 korister.

Koret ble etablert 2010 og har siden da holdt konserter og oppdrag på små og store scener som Sentralen, Litteraturhuset, Teatersalen BUL, Oslo Plaza, Thon Hotell Opera og Oslo Black Theatre.

Vi er et ambisiøst kor med stort repertoar som spenner fra eldre norsk folkemusikk, via Prøysen og Nora Brockstedt til No. 4 og Frida Ånnevik.

Siden høsten 2015 har Benedikte Kruse, kjent fra Pitsj, ledet oss musikalsk og er vår eminente dirigent. Vi har også en strålende assistentdirigent, Ellen Margrethe Berg.

Vi har konserter og oppdrag flere ganger i året og etterstreber et høyt kunstnerisk nivå. Neste prosjekt tar for seg musikken fra Astrid Lindgrens verden, med helt nye arrangementer laget til oss. 

Nå er vi på jakt etter en skikkelig dyp andrealt, ha du kor eller sangerfaring vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Kontakt oss på brostklang@gmail.com eller direkte til assistentdirigent Ellen på telefon 958 19 451​


Fam Noar søker ​nye sangere ​

Vintage, mindre.jpg

Fam Noar er et rytmisk damekor med høy kvalitet og høye ambisjoner. Medlemmene har lang erfaring fra både korsang og solosang, og øver på egenhånd mellom hver øvelse. Så kan vi bruke øvelsene på å bli bedre sangere, istedenfor å terpe  stemmer. Sjangeren går i pop/jazz, og vi synger a cappella. 

Damene har en selvsikker og elegant attitude, elsker å stå foran publikum, elsker utfordringer, og vil bli så gode det går an å bli. På scenen kler vi oss i svart, men det varierer fra fotsid penkjole til buksedress til funky blonde-bukser. Alle skal få være den de er, i en stilig, sceneriktig utgave. Med bling. Mye bling. 

Vi er nå 10 dyktige damer. Vi skal være 16, og trenger altså noen flere. Ingen av stemmene er fullsatt per i dag. 

Hvis du synes andre amatørkor blir for lite utfordrende, og du ønsker å kunne by ordentlig på deg selv, øve på egenhånd og være med på å bygge dette koret opp, så er du velkommen til å ta kontakt. Du trenger ikke å ha lyst til å synge solo for å være med. Å kunne noter er en fordel men ikke et krav. Du får både noter og lydfiler å øve til. 

Vi øver for tiden på Nordby Menighetssenter (Ås kommune), og våre medlemmer spenner fra Bærum til Råde. Vi øver 1 helg   per måned, lørdag og søndag. 

Dirigent og grunnlegger Heidi Anita Brathagen er utdannet Rytmisk Korleder ved Musikkonservatoriet i Aalborg, og skriver og arrangerer også mye av musikken som brukes i Fam Noar. På programmet har vi låter som «You Haven’t Seen The Last Of Me» fra filmen Burlesque, «That Man» med Caro Emerald og «Hon är så söt när hon sover» med Bo Kaspers Orkester. (Og nei, vi  gjør ikke om «hun» til «han».) 

Sjekk oss ut på Facebook og Instagram, og ta gjerne kontakt med dirigent Heidi på mail heidianita@famnoar.no​ hvis du tror dette er noe for deg.​
Retro Singers søker tenorer og basser!

Retro Singers.png


Retro Singers er et blandakor på rundt 40 sprudlende medlemmer og nå trenger vi flere mannfolk med på laget! Vi synger spennende pop-arrangementer fra ulike tiår, med innslag fra rock- og countryverden. I tillegg til å være glad i musikk er vi over middels glade i å sosialisere etter øvelse!


Er du interessert? Ta kontakt da vel. Send en mail til ellen.aasheim@yahoo.no med litt kort info om deg selv og tidligere sangerfaring, så avtales prøvesang ut fra dette. Vi håper vi hører fra deg!


Vi øver hver mandag fra kl 18 til 20.30 på Sagenehjemmet. Sjekk gjerne ut vår Facebook-side og Instagram-konto! ​
VOX HUMANA søker 2 basser

voxhumana.jpeg

Vi er et kor med store ambisjoner - musikalsk såvel som aktivitetsnivå, men også når det gjelder å bygge et sosialt og sammensveiset team. Vi er 30 sangere som elsker usedvanlig stor repertoarbredde. Vi går freidig fra Bach til Schnittke, fra Kurt Weill til Frank Sinatra. Våre konserter er ofte tematiske forestillinger i samarbeid med skuespillere, journalister og musikere. Akkurat nå gjør vi et prosjekt med Inge Bremnes Band og deretter et prosjekt med tidligmusikk-ensemblet Norwegian Cornett & Sackbuts. Vi er på jakt etter 2 herrer som synger dypt, har et godt øre vil bli en del av et unikt lagt. Interesserte kan sende epost til dirigent@voxhumana.no eller post@voxhumana.no. Du finner mer informasjon her: www.voxhumana.no.​

​​PostCanto trenger flere sangere!

 

PostCanto.png

Vi synger alt fra Bach til The Beatles. Kom og hør oss på åpne øvelser 24. og 31. januar i Posthuset, Oslo Sentrum. Les mer på www.postcanto.no.

PostCanto er et blandet kor som legger vekt på sangglede gjennom kvalitet og formidling av et variert repertoar. Vi synger pop, rock, viser, klassisk, kirkesanger, julesanger og folkemusikk.

I tillegg til det musikalske, vektlegges det sosiale miljøet i koret høyt. Vi er opptatt av at nye medlemmer skal trives og inkluderes så raskt som mulig. De fleste av korets medlemmer er 40-65 år.

Vi liker å opptre og er glade i å reise på korturer. Vi har reist på kortur med opptreden til mange spennende byer : Dublin, Roma, Liverpool, Krakow, Barcelona, Svalbard m v.

Vår dirigent er Marianne Husby Berg.

Vi øver i Oslo sentrum hver onsdag fra kl.17.00-19.30 i Posthuset, Biskop Gunnerusgt. 14 a

  På vår egen YouTube-kanal kan du se og høre PostCanto synge!

 Her er noe av det PostCanto har vært med på de siste årene:

·         PostCanto reiste på korfestival med 5 andre kor til Svalbard i november 2017

·         I februar 2017 fremførte PostCanto det klassiske verket Carmina Burana av Carl Orff med to fullsatte konserter i Trefoldighetskirken sammen med Drammen symfoniorkester, Sølvguttene og flere andre kor

·         I 2016 feiret koret sitt 50-årsjubileum med jubileumskonsert i Oslo Militære Samfunn

·         I 2015 dro PostCanto på kortur til Barcelona der vi opptrådte i klosterkirken i Montserrat og katedralen i Barcelona

I pinsen 2018 deltar vi på korfestival i Riga. Den turen kan du også være med på! 

Har du lyst til å bli med i koret? Eller har du lyst til å komme på en uforpliktende korøvelse? I januar kan du komme på en korøvelse bare for å høre oss synge og sjekke ut om dette er noe du har lyst til å være med på!

PostCanto ønsker alle nye sangere velkommen, men trenger spesielt flere herrer.​​
Akademisk K​orforening søker medlemmer


Akademisk-Korforening-rekruttering-2018.jpg

Skala Operakor søker medlemmer


Audition-skala-A4.jpg

Kammerkoret Con Spirito søker sangere


Con Spirito 2.png

KAMMERKORET CON SPIRITO SØKER NYE SANGERE FRA JANUAR 2018

Har lyst til å synge i et ambisiøst kor som har fokus på utvikling? Og kunne du tenke deg å gjøre dette sammen med en sosial og engasjert gjeng? Vi søker særlig TENORER og BASSER, men er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke sangere på alle stemmegrupper.


Du må ha en god stemme og et godt gehør, og det er en fordel om du har korerfaring og gode notelesingsferdigheter, men dette er ikke et krav. Kammerkoret Con Spirito består av 25 dyktige ensemblesangere, og har som hovedmål å framføre kormusikk på et høyt musikalsk nivå. Vi har et variert klassisk repertoar - fra tidligmusikk til nykomponert musikk, og folketoner.

Vi øver hver onsdag kl. 18-21 i Fagerborg menighetshus på Majorstua, og kan kan friste med et høyt musikalsk nivå, varierte konsertprosjekter, og dyktige, sosiale og engasjerte medsangere ledet av vår eminente og inspirerende dirigent Ida Cecilie Holm.

Ta kontakt på e-post provesang@conspirito.no for mer info og avtale om prøvesang. På prøvesang møter du dirigenten og en-to medlemmer fra koret. Vi vil gjerne høre deg framføre en valgfri sang, samt høre på registeromfang, samklang og en enkel bladlesings-oppgave. Det blir også litt tid til en uformell samtale om erfaring og motivasjon.
Les mer om koret på www.conspirito.no eller besøk vår Facebook-side: https://www.facebook.com/kammerkoretconspirito/​​​Kvinnekoret Tonus søker nye sangere! 

IMG_1403bra.jpg

Vi ønsker oss flere flinke sangere, særlig velkomne er 1. sopraner! 

Vi er Tonus, et kvinnekor på rundt 28 aktive sangere i student- og ungvoksen-alder. Vi er et kor med et godt miljø og en veldig dyktig dirigent; Ingrid Stige. Vi er et seriøst kor som stadig ønsker å utvikle oss, men det er like viktig med sangglede og god trivsel for alle i koret. Vi har en egen konsert hvert semester, pluss enkelte sangoppdrag og/eller felleskonserter med andre kor. Repertoaret vårt er variert; vi er ikke knyttet til noen bestemt musikalsk sjanger, men trives best med variasjon. På konsertene våre har vi sunget alt fra klassisk til pop, og fra jazz til norsk folkemusikk. 

Våre forventninger til deg som korist er: - at du prioriterer å komme på alle øvelser og seminar - at du øver hjemme i løpet av uken med hjelp av noter og stemmefiler som du får tilgang til - at du betaler kontingenten på 700,- pr. semester 

Vi har øvelser hver mandag på Domus Theologica i Blindernveien 9 fra kl. 18.00 – 20.30. 

Første øvelse våren 2018 er mandag 8. januar. I vår søker vi særlig etter 1. sopraner, men alle sangere er velkomne til å prøvesynge for oss :) Høres Tonus ut som et kor som kunne passe for deg? Ta kontakt med oss på tonuskor@gmail.com, så avtaler vi tid for prøvesang! Lurer du på noe mer, send oss en e-post, søk oss opp på facebook, eller sjekk nettsiden vår: http://tonuskor.wixsite.com/home.​KORET DIANDRE SØKER SANGERE 

Koret Diandre.png

KORET DIANDRE SØKER SANGERE – VELKOMMEN TIL ÅPEN KORØVELSE

Koret Diandre er et blandet kor som øver en gang i uka i Oslo sentrum. Koret ble opprettet i 1994 og har 24 medlemmer. Den musikalske profilen er variert, og for tiden synger vi mest jazz, pop og viser. Dirigent Heidi Anita Brathagen har siden 2016 ledet korets øvinger med målrettet engasjement og raske replikker. Koret ønsker å underholde sitt publikum også utover det rent sanglige, og har derfor begynt å bruke profesjonell regissør i forberedelsene til våre konserter. Vi opptrer for det meste med fullt kor, men det er tidvis også muligheter for spennende utfordringer som å synge i mindre grupper og ha solopartier.

Diandre er et ambisiøst kor som jobber målrettet for å nå nye musikalske nivåer. Samtidig legges det stor vekt på hyggelig samvær og en uhøytidelig atmosfære. På øvingene har vi fokus på framdrift og det musikalske. Som regel ønsker flere å være litt sosiale etter øving og oppsøker da et av korets stamsteder rundt Youngstorget. 

Koret Diandre ønsker nå å komme i kontakt med flere gode sangere i alle stemmegrupper. Gjerne erfarne korister. Korerfaring er likevel ikke en forutsetning. Det viktigste er at du er musikalsk, har en stemme som passer inn i koret og har lyst, evne og vilje til å bidra til at du selv og koret blir så godt som mulig. Det er en fordel å kunne lese noter.  

Hvert annet år deltar Diandre på konkurranser utenlands. I mai i år deltok koret på musikk- og korfestivalen Fiestalonia, World of Choirs i Italia. Koret hadde vinterkonsert 13. og 14. desember på Cafeteatret på Grønland og nådde en milepæl ved å ha fullsatt lokale to kvelder på rad.

Koret øver hver torsdag kl.18:30 – 21:00 på Møllergata skole. 

Alle interesserte inviteres til «Åpen korøvelse» torsdag 1. februar – en hyggelig kveld der man helt uforpliktende kan komme og se hvordan koret øver og slå av en hyggelig prat. Dirigenten kommer til å presentere en ny sang som koret ikke kan fra før, og alle som vil kan være med og øve inn denne sangen. De som ønsker det, kan prøvesynge for dirigenten etter øvelsen.


For mer informasjon, se her:  www.diandre.no  og  https://www.facebook.com/KoretDiandre/Vokalgruppen Amabile søker nye sangere​​    ​logoamabile.png


Amabile.jpg

Vi ønsker oss flere flinke sangere!


I Amabile har vi et godt miljø, og et variert repertoar. Vi synger like gjerne folketoner som jazz, klassisk som moderne. Vi holder egne konserter ca en gang i halvåret, eventuelt i samarbeid med andre, og synger på betalte oppdrag. Vi planlegger også en utenlandstur i løpet av 2018!

Amabile består nå av 13 damer i 30- og 40-årene. Alle medlemmene har lang korerfaring; de fleste har sunget siden barne-/ungdomsårene. Vi etterstreber et høyt musikalsk nivå, og alle nye medlemmer må prøvesynge.  Vi synger hovedsakelig á cappella, men også med akkompagnement og solister.

Vår dyktige dirigent Timothy Ferguson har en Master i korledelse fra Musikkhøyskolen, og en bred korbakgrunn, både som dirigent og sanger, fra både England og Norge.

Vi har øvelser annenhver uke på torsdager, på Blommenholm skole i Bærum kl 1930-2200.

Du bør ha sunget i kor før, og må kunne noter. Vi søker etter sangere i alle stemmegrupper, men ser spesielt etter 1. og 2. alter.  Siden vi bare har øvelser annenhver uke, forventes det at alle øver hjemme i tillegg.​

Høres dette interessant ut? Send oss en mail eller ring, helst innen 5. januar 2018, så avtaler vi tid for prøvesang: elianne.ostby@gmail.com  eller 908 92 608.

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/Amabile-280863522337452/  

         
Vi ønsker flere sangere i Kor 21!

Kor 21.png

Hvorfor nøye seg med synge i dusjen, når du kan synge i Kor 21 ? Vi trenger flere mannlige sangere!! Og er du alt eller sopran, er du også velkommen hos oss.

Kor 21 har totalt ca. 40 medlemmer, de fleste av oss med tilknytning til bydel Nordre Aker, som tidligere inkluderte daværende bydel 21 – Grefsen/Kjelsås.

Vår dirigent er Knut Harald Rydning, og vi øver mandag kveld på Kjelsås bedehus, men er politisk og religiøst nøytrale.

Vi holder konserter i lokalmiljøet, inkludert julekonsert i Grefsen Kirke, og deltar også på korstevner i inn- og utland – i juni 2018 er vi påmeldt til Landsfestivalen i Stavanger.

Repertoaret vårt er allsidig. Vi synger viser, musikaler, klassiske verk, pop, folketoner og synger både på norsk, engelsk, litt svensk og også på andre språk. Repertoaret er både nytt og gammelt, mye med akkompagnement, men vi har som mål å utvide vårt à capella-repertoar.

Vi er glade amatører, og det er ikke noe krav å kunne synge «fra bladet», så lenge du er glad i å synge. Vi synes vi har det hyggelig sammen, både på øvelser og i sosiale sammenhenger

Synes du dette høres interessant ut? Ta kontakt!  
-  Ingebjørg Hagaseth Skjølsvold (styreleder ), tlf 90986352 /mail hagaseth@gmail.com
-  Erik Furuseth (kasserer),  tlf 90697175 / mail erik.furuseth@live.no

Se også vår hjemmeside http://www.kor21.org eller om du er på Facebook https://www.facebook.com/groups/1046849302012592/

Du er også hjertelig velkommen uforpliktende å komme til en av våre øvelser og høre om dette er noe for deg.

Sees og høres vi ?

​ 
Vil du være me​d i et kor som gleder tusenvis av tilhørere hvert år?

HUM Facebook page banner 3 150 dpi.jpg

HUM-koret

 • er et blandakor med plass for nye sangere i alle stemmegrupper, særlig sopraner og alter
 • synger årlig for tusenvis av mennesker på humanistiske konfirmasjoner og navnefester i Oslo Rådhus (5-6 helgeoppdrag i året)
 • synger viser, folkemusikk, jazz, madrigaler, klassisk og pop, men er garantert salmefri sone
 • holder egne konserter, ofte sammen med profesjonelle artister (norske sanger i 2018)
 • er et rimelig sosialt kor med , men ikke uten musikalske ambisjoner
 • har ryddig økonomi (uten julekonserter, loppemarkeder eller kakelotteri)
 • er tilsluttet Human-Etisk Forbund, men har rom for et mangfold av mennesker
 • øver tirsdager 19.00 – 21.30, sentralt i Oslo (Holbergs plass)
 • har medlemskontingent på 750 kr i halvåret
 • dirigeres av Per Arne Olsen, som er utdannet i korledelse fra Norges Musikkhøgskole

Noe for deg? Kom og prøvesyng!

Kontakt oss på syng@hum.no.

Besøk oss på

 • Facebook: HUM-koret i Oslo
 • Web: hum.no
 • Instagram: #humkoret​VR mangler herrer KF[1].jpg

NFKor logo sep 2017.jpg

Nordlændingernes Forenings Kor 

er et blandakor på 30 aktive sangere som øver i Sinsen kirke, Lørenveien 13, 0585 Oslo,                                  hver mandag kl 19.00-21.30. 

Nye sangere er velkommen - høsten 2017! 

Kom til et trivelig miljø, ikke gjem bort sangstemmen din! 

Vi ønsker nye sangere, fra hele landet, og det viktigste for oss er at du liker 

å synge, at du har lyst til å synge i kor og at du har en god sangstemme! 

Du MÅ ikke kunne noter, kormedlemmer kan få lydfil av sin stemme… 

Kom og syng! 

I øyeblikket er behovet størst for basser, men alle er velkommen! 

Ta kontakt med korleder Liv-Karin Lande 952 11 488 

eller sekretær Arvid Gramstad 934 18 601 for mer info. 

Koret er på facebook, vår hjemmeside www.nfkor.no 

Velkommen til oss!​Nytt klassisk kor «Oslo Oriatoriekor» tar inn flere sangere, størst behov for herrestemmer!​​​


Velkommen med på Verdis Requiem i Trefoldighetskirken​

…og velkommen til Oslo Oratoriekor! 200 korister skal fremføre Verdis Messa de Requiem med Oslo Symfoniorkester og fire profesjonelle solister, under direksjon av Erik Aldner i mai 2018. Flere kor skal være med, deriblant Sølvguttene. Oslo Oratoriekor blir selve kjernen i storkoret. ​

OsloOratoriekor.png

Årlig konsertserie i Trefoldighetskirken

250 korister sang Carl Orffs Carmina Burana med Drammen Symfoniorkester og profesjonelle solister under dirigent Erik Aldner i Trefoldighetskirken i februar 2017. Det ble en suksess, med to fullsatte konserter, en nesten utsolgt generalprøve og mange lovord.

Oslo Oratoriekor ble stiftet 22.08.17 for å videreføre det store engasjementet blant korister, musikere og publikum på Carmina Burana-oppsetningen. Hver vår inviterer vi derfor nå til konsert med et nytt verk med stort kor og fullt symfoniorkester. Verdis Requiem blir konsert nummer to i konsertserien.

Trefoldighetskirken er konsertseriens faste konsertsal.

Oppstart Oslo Oratoriekor (OOK)

 • Første øvelse er 12. oktober, uke 41
  • Det vil bli en kort stemmeplasseringsprøve med en av dirigentene
  • Notene vil bli utdelt
 • Alle må kunne øve hjemme for at dette skal bli bra på konsertene
 • Koristene blir til enhver tid medlemmer i OOK den gjeldende sesongen
 • Styreleder: Hanne Aspelund
 • Dirigenter: Erik Aldner og Fredrik Otterstad

Øvested

 • Norske Tog i Vika, Oslo sentrum, Munkedamsveien 62A, 0270 Oslo
 • Etter hvert skal vi også ha noen øvelser på Diakonhjemmets høyskole når hele koret er samlet, med eller uten orkester
 • Seminarer på Diakonhjemmets høyskole og i Trefoldighetskirken

Innstudering

 • OOK øver torsdager kl 19.30-22.00 hos Norske Tog, se adresse ovenfor
 • Dirigenter: Erik Aldner og Fredrik Otterstad
 • Vi bruker digitale stemmefiler, Choral Practice, til hjelp under innstudering hjemme
 • Påmeldte kor kan øve inn verket sammen med OOK eller hos seg, i samarbeid med våre dirigenter

Fellesøvelsene og konserthelgen den 5.-7. mai 2018

 • Fellesøvelser på seminarer og orkesterprøver er obligatorisk
 • To helgeseminarer i 2018: 10. og 11. februar og 14. og 15. april kl 10-16
 • Alle øvelsene fra og med 23. april er i Trefoldighetskirken
 • Kor- og orkesterprøve, 23. april, kl 18.30-21.30
 • Korprøve, 3. mai kl 18-21
 • Prøve og generalprøve (GP), 4. mai kl 18-22. GP kl 20
 • Konsert kl 19.30, 5. mai, kl 17-21
 • Konsert kl 16, 6. mai, kl 14-20

Kontingenten og hva den inkluderer

 • Normalpris kr 800,-
 • For korister under 35 år kr 400,-
 • Studenter kr 200,-

Kontingenten inkluderer:

 • Alle øvelser og seminarer
 • Noter til Verdis Requiem
 • Tilgang til digitale øvingsfiler, Choral Practice, med opptak av profesjonelle sangere for å enkelt kunne øve hjemme
 • Medlemsskap i OOK sesongen 2017/-18
 • Rabatt på billetter til konsertene

  Kontaktinformasjon
 • Erik Aldner, erik@oslooratoriekor.no, tlf 951 01 174
 • Hanne Aspelund, hanne@oslooratoriekor.no, tlf 915 81 052
 • Fredrik Otterstad, fredrik@oslooratoriekor.no
 • Det skal etterhvert lages en egen medlemsside på facebook til internkommunikasjon – det vil ellers informeres på mail

   Det er bare å ta kontakt med Hanne dersom noe er uklart!
Er du glad i å synge?

Octo.png

Damekoret Octopus ønsker seg flere nye sangere utover høsten.

Vi er en gjeng med sosiale, glade damer som øver på Langerud Sykehjem hver onsdag fra 18.30 - 21.00.

Vår dirigent Barbro Bergqvist finner varierende sanger til en hver anledning.

Ta gjerne kontakt med styreleder Brita Furulund for nærmere info. Tlf.: 99354347​


Bryn Korforening søker sangere!​

BrynKorforening.png

Å synge i kor gir energi og glede. Det er sosialt, utfordrende, krevende og veldig morsomt.

BRYN KORFORENING er et blanda kor med ca 25 medlemmer. Vi er politisk og religiøst nøytrale. Noen har sunget i koret i mer enn 40 år, andre har kommet til etter hvert. Repertoaret er variert, strekker seg fra klassisk kirkemusikk, pop og rock og folkemusikk.

Koret er midt inne i sin 95-års jubileumsfeiring, og dette har blitt markert med tur til Stockholm, og 12. november avholder vi jubileumskonsert i Oppsal skoles aula (Gullsmeden).

Vi har for tiden størst behov for herrestemmer, men alle, er velkommen til å prøve seg.

Vi kan tilby en engasjert og inspirerende dirigent Øystein Elle, og glade korister i alle aldre og fasonger, som er hyggelige og inkluderende. Vi medvirker på flere konserter i året, reiser på helgeseminar og drar på turer i inn- og utland, hvor vi koser oss sammen og holder konserter.

Ukentlige øvelser i biblioteket på Bryn skole torsdager mellom 19.00 og 21.30. Det er bare å stikke innom ta en prat. Du kan ellers ta kontakt med korets leder Britt på telefon 920 28 211, eller sekretær Inger Lise /993 227 15.

Det stilles ikke noe krav om notekunnskap, og vi har ingen prøvesang.

Vi gleder oss til å få flere korvenner!! Les mer om oss på www.brynkorforening.no              

​​​​Valborgs-kor for deg?


10291792_10152447891366062_6363646215464993832_n.jpeg

Valborgs er et damekor i Bærum med voksne damer. De fleste kommer fra Rykkinn-området, men også fra andre deler av Bærum. Repertoaret er variert - jazz, klassisk, pop, viser og filmmusikk. 

Koret opptrer på forskjellige arrangementer i lokalmiljøet, offentlige så vel som private. Vi har også egne konserter, og en årlig julekonsert i Bryn Kirke på Rykkinn andre søndag i advent.

Vi øver onsdager 19-21 i musikkrommet på Rykkinn skole.

Koret er et tilbud til sangglade kvinner som er i alderen 35-65 år. 

Vi har denne høsten plass til nye medlemmer i koret. Er du interessert og vil vite mer om Valborgs er koret for deg, send en mail til dirigent Christine Wille Jordheim, christinewilj@gmail.com.​Raumklang søker menn!

​​​

Raumklang.jpg

Sangkoret Raumklang ble stiftet 23. januar 1980 av interesserte sangere i området rundt Skedsmokorset. Den første konserten var i forbindelse med Skedsmo kirkes 900-årsjubileum.

Vår dirigent, Guri Underdal, har dirigert koret siden 1988.

Koret teller i dag rundt 75 sangglade kvinner og menn. Repertoaret har spent over flere musikksjangere. Vi nevner konserter med musikk av Evert Taube, Alf Prøysen, Mikis Teodorakis, Gabriel Faurés Rekviem samt utdrag fra kjente musikaler som « Les Misérables », « Mamma Mia » og « Phantom of the opera ». 
Koret har i mange år sunget julen inn i Skedsmo kirke.

Koret har i dag 15 mannsstemmer og vi ønsker oss flere. (Spesielt basser.)
Er du interessert, ta kontakt med Sølvi Bakker (92283163) eller Glyn Rosenlund (97415179) eller møt opp på øvingen onsdager på Åsenhagen Skole fra 18.30 til 21.00.
Syng med Bærum kammerkor!


Blaafarveverket_2016-kopi.jpg

Bærum kammerkor er et blandet kor som synger et variert repertoar, med vekt på klassisk musikk, folkemusikk og jazz. Koret er ambisiøst i det musikalske, men stresser ikke. 

Bærum kammerkor ble etablert i 1982 og teller i dag rundt 20 glade, ambisiøse sangere. Vi arrangerer for det meste egne konserter, med vår tradisjonelle julekonsert i Haslum kirke som et av høydepunktene. Vi deltar også jevnlig i samarbeidsprosjekter og drar på turer til inn- og utland.

Koret trenger for tiden 1 sopran, 1 bass og 1 - 2 tenorer. 

Dirigent er Ingeborg Aadland. 

Ta kontakt med styreleder Andrea Solli (tlf 470 79 930) dersom du vurderer å starte hos oss. 
Eller send oss en epost på kammerkor@hotmail.com
Besøk også gjerne hjemmesiden vår her, og Facebooksiden vår https://www.facebook.com/barumkammerkor/

Vi øver hver onsdag kl 18.30 på Blommenholm skole. Du er hjertelig velkommen til å delta på en øvelse!"​Majorstua Kammerkor

​ Majorstua.png

Vi har rekruttert landets beste kordirigent til Majorstua kammerkor, Øystein Fevang, og nå er det prøvesang! 

Vi trenger forsterkninger på herresiden, og søker etter tenorer og 2.basser. Gå ikke glipp av denne muligheten!​

Som sanger i Majorstua Kammerkor vil du få flotte musikalske og sosiale opplevelser, såvel på konserter og opptredener som på våre øvelser, tirsdagskveldene. Øvelsene er inspirerende og effektive, og begrenser følgelig behovet for ekstraøvinger. For å trives i Majorstua Kammerkor bør du derfor ha sangerfaring og notekunnskap. 

På prøvesang møter du dirigenten vår og et medlem fra koret. Du velger selv en sang du vil synge, og får også høre litt om hvordan koret fungerer.

Koret ble grunnlagt i 1999 av medlemmene, og består i dag av ca. 32 erfarne korsangere. Vi har alle vidt forskjellige yrker og bakgrunn. Interessen og gleden over å skape musikk har vi felles. Koret øver i Pilgrimsenteret, Akersbakken 30, med øvelser på tirsdager kl. 19:00 - 21:30. 

Hovedsakelig befinner vi oss i den klassiske musikktradisjonen, men finner plass til en folketone eller litt jazz i ny og ne. Vi lar oss begeistre av alt fra renessanseverker av eksempelvis Lotti og Purcell til nåtidige komponister som Ola GjeiloEric Whitacre og Einojuhani Rautavaara. 

Majorstua Kammerkor har regelmessige konserter og opptredener i Oslo-regionen, tidvis i samarbeid med anerkjente musikere. Så langt har korets konsertturneer omfattet Skandinavia, Finland, Estland, Tsjekkia, Italia/Roma, Skottland, Nederland samt Tyskland. Koret har fremført flere større korverk, men først og fremst er vi et kor som liker å jobbe med stykker og variasjon. Vi er stolte over at vi når våre høye musikalske ambisjoner uten å glemme at sangerne har flere forpliktelser enn koret i hverdagen. Majorstua Kammerkor etterstreber, og har et godt miljø, og vi tror sterkt på at mennesker som trives i hverandres selskap også låter best. 

 

Send en e-post til provesang@majorstuakammerkor.no eller ring Mona Boldermo på tlf: 959 66 068.

Les mer om koret på www.majorstuakammerkor.no eller besøk vår Facebook-side: https://www.facebook.com/majorstuakammerkor
Skedsmo Kammerkor søker tenorer

fullsizeoutput_30a6.jpeg

Skedsmo Kammerkor holder til i Skedsmo, og er et kammerkor bestående av 24 medlemmer. Vi synger et variert repertoar av klassiske sanger, folkeviser, pop og jazz.

Vi søker nå etter 1-2 tenorer. Vi øver hver torsdag på Sten menighetshus ved Skedsmo kirke, og du er velkommen til å prøvesynge hos oss. Dirigent er kantor Gjermund Bjørklund, som bl.a også dirigerer Akademisk Korforening.

Er du interessert i å prøvesynge, kom på øvelse torsdag ​kl 19 i Gjoleidveien på Skedsmokorset, rett bortenfor Skedsmo kirke.

Har du spørsmål, ta kontakt med korets leder, Roar Barros-Ødegård på epost skedsmo.kammerkor@gmail.com eller mobil 464 73 199.Retro singers søker sangere

Vi i Retro Singers er klare for et spennende høstsemester og ser etter flere sprudlende korister. Bortsett fra 2.sopraner ønsker vi oss flere sangere fra alle stemmegrupper, og særlig tenorer og basser. 

Retro singers.jpg

Vi inviterer til prøvesang torsdag 17.august kl 17.30 på Øvingshotellet i Trondheimsveien 2. Er du interessert så send en mail til ellen.aasheim@yahoo.no hvor du skriver litt om din bakgrunn, hvilken stemme du synger og sangerfaring. Alle som skal prøvesynge bes forberede to sanger. Tidligere sangerfaring er en fordel. Ta kontakt med Ellen og kom på prøvesang. Vi gleder oss til å se deg der! "

Kortado søker sangere​​


FotoSolveigBakken_Kortado_040517_098.jpg

Nå åpner vi for opptak av alle stemmer – både jenter og gutter og kvinner og menn!​

Kortado er 100 ivrige korister som skaper seksstemt magi – både på øvelse, sosialt og når vi opptrer. 
De siste årene har vi underholdt stadig større publikum og på mer varierte arenaer, og blant annet hatt med oss artister som Bertine Zetlitz, Gabrielle, OMVR, Unge Ferrari og Sisi og Nosizwe på scenen.

Vi øver hver mandag fra 19.00–21.15 og har egne konserter hvert semester. Vi forventer at koristene stiller opp på et par heldagsøvelser i semesteret (på lørdager) og eksterne oppdrag, i tillegg til å sørge for at repertoaret sitter i løpet av semesteret. 

Informasjon om prøvesang: 

Vi kjører nye opptaksprøver 14. og 15. juni fra kl. 17.00. 

Hold av begge dagene, så får du nærmere beskjed om når du skal møte opp. 

Det kjøres individuelle opptaksprøver med enkle skalaøvelser og samsang, og du bes forberede en uptempo låt som du gjør med pianist (et vers + et refreng). Sørg for at notene har besifring, og ta med en printet utgave når du møter til audition. I tillegg har vi en kort samtale med deg for å bli litt kjent. 


Søknadsfrist: mandag 5. juni. Du får tilbakemelding i løpet av uka. 

Obs: begrenset antall plasser. 

Alder: 20-40 år


De av dere som får plass i koret vil ha sin første øvelse mandag 21. august. 


Send en e-post til medlem@kortado.no for å melde deg på! 

Skriv kort om din musikalske bakgrunn, hvilken stemmegruppe du tilhører og eventuelt om det er et spesielt tidspunkt du ikke kan møte til prøvesynging disse dagene. Skriv også navn, alder og kontaktinformasjon. 


Det er begrenset med plass på audition, så vi gjør et utvalg basert på stemmegrupper og erfaring. 


Vi gleder oss til å møte deg! 

* Vil du vite mer om oss før du melder deg på for å prøvesynge? Ta en sniktitt inn på kortado.no ;)


styret i Kortado ​

Vil du synge vakker klassisk musikk i en mindre gruppe, men har begrenset med tid til øvelser?


tkv original 3 tekst.jpg

Torshov Kvinnelige Vokalensemble tar opp sangere i alle stemmegrupper! Hos oss får du mulighet til å utvikle stemmen din sammen med en dyktig og engasjerende sangpedagog og trivelige medkorister. Vi øver to ganger i måneden i Torshov Kirke. Repertoaret er i hovedsak klassisk kirkemusikk, men vi ønsker også å utvikle oss innenfor et bredere spekter og henter inn sanger og verk fra ulike sjangre.


For mer informasjon ta kontakt med torshovensemblet@gmail.com. Du finner oss også på facebook og vår hjemmeside www.torshovensemblet.no. ​
Torshovkoret søker nye medlemmer

​​Torshovkoret – Kopi.jpg

Torshovkoret søker nye medlemmer. Er du interessert? Er du mann, eller kanskje har en lys damestemme (sopran), i tillegg til at du har lyst til å synge i kor, så er vi spesielt interessert i DEG.

Vårt kor består for tiden av ca 35 medlemmer i alderen 22-58 år. Koret vårt har som mål å finne den perfekte kombinasjon mellom musikk og trivsel, begge elementer må være til stede for at folk skal like å synge i kor!

Koret vårt legger vekt på et variert repertoar. Hovedtyngden er riktignok i klassisk (ca 50%), men vi arbeider også innen genrer som folkeviser, pop, jazz og musicals. En tradisjonell julekonsert avholdes hver advent. I tillegg har vi et nært samarbeid med Sagene Janitsjar (SJ). I 2007 var eksempelvis koret bidragsyter til SJs oppsetning av Carmen, mens vi høsten 2017 kommer til å bidra i SJs oppsetning av Ungen, med tekst av Oskar Braaten og musikk av Egil Monn-Iversen. Kanskje DU også ønsker å delta på dette?   

Under den sosiale biten så kan nevnes at vi jevnlig har korfester og korturer, samt seminarer hvor vi både har en faglig og en sosial del.  D​e siste årene har koret vært i byer som Reykjavik, Budapest og Berlin. Det planlegges også en større utenlandstur sommeren 2018.

Øvelsene har vi i Torshov kirke på torsdager fra kl 19-21.30 (med innlagt pause). I tillegg til egne konserter opptrer vi også eksempelvis på Elvelangs i fakkellys og Bydelsdagene. Følg oss også gjerne på Facebook og sjekk vår hjemmeside hvor vi legger ut bilder, kommentarer og linker til nye arrangementer.

Høres dette interessant ut, sen​d oss gjerne en mail på leder@torshovkoret.no, si noen ord om hvem du er så tar vi videre kontakt med deg. Velkommen skal du være!

Vokalgruppa Upper T​​unes søker nye sangere.

The UpperTunes.jpg

Har du lyst så er det lov å prøve seg. Basser, tenorer og sopraner er hjertelig velkomne.

Vi er en glad gjeng med 6-8 sangere. Et par av oss er litt ustabile akkurat nå.

Vi har hold på siden 2001 i diverse former. I årenes løp har det bygget seg opp et ganske stort repertoar med sanger, som spenner seg fra lett jazz til pop med noen sakrale innslag. Noe av dette ønsker vi å jobbe videre med, mens vi også ønsker å gyve løs på nye utfordringer.

Det er nok en fordel, men ingen forutsetning, at du har erfaring med korsang fra tidligere. Ta kontakt uansett, så finner vi ut av det.

Vi øver hver tirsdag kveld i Ski.

Høres dette spennende ut, så ta kontakt på epost eller på telefon med undertegnede.

Mob: 91191733


Nordstrand Musikkselskaps kor

 

Vi er et hyggelig kor som har tilhørighet på Nordstrand selv om våre sangere kommer fra hele Oslo. Vi ønsker flere sangere velkommen til å være med oss. 

Vi øver på Steinerskolen hver mandag fra kl 19 til kl 21.30. 

Hos oss er det for tiden ingen stemmeprøver, men våre ambisjoner er likevel ganske høye. 

Vi synger både store verk, jazz og lystige sanger. 

Nå i vårsemesteret skal vi ha konsert 11. mai i Nordstrandhuset. En kveldskonsert med kaffe og kaker og stort sett a capella sanger. Til høsten planlegger vi konsert sammen med Nordstrand Ungdomssymfoniorkester, mest sannsynlig messer av Schubert og Mozart. 

Ta gjerne kontakt med korets leder Bente Hauge tlf. 911 52 484, e-post Bente.Hauge@hrgworldwide.com​ 

Du kan også møte opp på en av våre øvelser på Steinerskolen og vi kan love å ta godt imot deg.​
Norske Kammersangere søkere sangere!


NK-logo-uten-dirigent1.jpg Lomskyrkja september2016-crop.jpg


Norske Kammersangere har nå behov for noen flere sangere, spesielt på herresiden, men alle stemmegrupper er velkomne til å ta kontakt for prøvesang. Vi øver i Festsalen på Oslo Katedralskole "Katta" i Ullevålsveien 31, hver mandag kl. 18.30-21.30.


Hvem er vi?  Norske Kammersangere holder til i Oslo og er et vokalt kammerensemble med 20 medlemmer. Koret ble dannet i 1994 og har som formål å fremføre kormusikk på et høyt nivå. Repertoaret koret fremfører spenner vidt i epoker og stilarter både innen profan og kirkelig musikk. I tillegg til å ha utgitt tre cd'er har koret deltatt ved flere nasjonale og internasjonale korkonkurranser og oppnådd høye plasseringer.

Av egne konserter har vi de senere årene hatt Dvorak Messe i G-dur (2012) og Duruflé Requiem (2013) i tillegg til vårkonserter i Akershus Slottskirke med variert innhold. I 2014 hadde vi vårkonsert i Teaterkjeller'n i Akersgata der vi fremførte Brahms' Zigeunerlieder. I 2015 fremførte vi John Rutters "Requiem" og i 2016 Rheinbergers "Stabat mater" sammen med koret Con Spirito. Høsten 2016 var koret på turné til Lom og Seegård sammen med felespilleren Bjørn Kåre Odde fra Lom, der vi presentere norsk, estisk, ungarsk og hebraisk folkemusikk, både religiøs og verdslig. Ellers har vi hvert år våre tradisjonelle julekonserter. Våren 2017 drar vi på tur til Tallin, Estland, invitert av Tallin Chamber Choir.

Vår dirigent er den unge og lovende, engasjerte og engasjerende YUVAL WEINBERG. Sin unge alder til tross har han en solid utdanning og erfaring som kordirigent, både fra sin hjemby Tel Aviv i Israel og Berlin i Tyskland, der han siden 2014 har vært stipendiat ved det prestisjefulle Dirigentforum. I Norge har han studert to år med professor Grete Pedersen ved Norges Musikkhøgskole, og våren 2016 avla han sin mastereksamen i kordireksjon, og fungerer til tider som Pedersens assistent i Det Norske Solistkor.

Er dette koret for deg?  Har du lyst til å synge i et kor med en dirigent som allerede har oppnådd internasjonal anerkjennelse?

Ikke nøl med å ta kontakt med korets leder Ylva Wold, ylva w@online.no  tlf. 95 94 63 44 for avtale om prøvesang! Vi gleder oss til å se deg!

Se også vår hjemmeside www.norskekammersangere.no  og facebook på https://www.facebook.com/NorskeKammersangere

​ 


Caldera ønsker seg nye calderister, og spesielt 1. sopraner! Kanskje det er deg? ​


14333585_999148793523020_2834543724379026944_n.jpg

Du må gjerne ha notekunnskaper og korerfaring, godt humør og være en dedikert korsanger. Calderas repertoar består av mange sjangere, så her har du muligheten til å prøve deg på det meste, jazz, folkemusikk, kirkemusikk og metal er bare noe du finner i notepermen vår. Høres dette ut som noe for deg? Kom og prøvesyng da vel! 

På prøvesangen vil du bli bedt om å synge en selvvalgt sang, også tester vi litt oppover og nedover. 

Caldera er et aktivt damekor med høye ambisjoner, så du må ha kunne prioritere koret høyt. Vi deltar på internasjonale korkonkurranser annet hvert år, og vi er stolte av resultatene våre. Det er fram mot konkurransene koret virkelig utvikler seg, og vi konkurrerer like mye mot oss selv som mot andre kor. 

Øvelsene er i Nittedal på Bjertnes videregående skole hver onsdag fra kl. 18.30 – 21.30 Sjekk oss ut på fb https://www.facebook.com/calderanittedal eller hjemmesiden www.calderakor.no​ 

Ta gjerne kontakt for prøvesang, eller om du har spørsmål! Dirigent: Anne Britt Henriksen, mob 99 36 14 38, abhenrik AT gmail.com 

Leder: Bergljot Geist, mob 92 44 22 81, bergljot.geist AT gmail.com​

Vil du synge i tidenes stiligste kvinnekor?


462706_356500207765733_1452840923_o.jpg
 

Er du 2.alt eller 1.sopran og ønsker å synge i et spennende, annerledes og energisk kvinnekor? 

Sjekk ut korcava.no og ta kontakt om det virker interessant :-)

Send mail til korcava@gmail.com. Vi hører gjerne fra deg!​
Rælingen Sanglag

RSanglag.jpg


Kammerkor på Nedre Romerike søker sangere

Rælingen Sanglag er et veletablert kor med repertoar som spenner fra viser og evergreens til det høyklassiske (og julemusikk selvfølgelig). Det meste synges a cappella. I høst framførte vi Gabriel Faures rekviem, mens vi denne våren vil jobbe med profant nordisk musikk.

Vi er nå drøyt tjue medlemmer i alderen 40 til 70 år, og ønsker å utvide litt i alle stemmegrupper. Særlig er vi på utkikk etter basser og tenorer. Notekunnskaper er ønskelig, men ingen forutsetning. Det forutsettes normalt at lettere repertoar synges utenat.

Vi øver for tiden på Rælingen menighetshus, ved Rælingen kirke, mandager kl. 19.00-21.30. Dirigent siden februar 2016 er Michel Zelissen. Mer informasjon finner du på www.sanglaget.no eller ved å kontakte vår leder Jan Fagernes, telefon 913 10 446 eller epost: post@sanglaget.no​


Lyst til å synge på vår konsert «Vinterlys» 29. januar?


Vi i Torshov kvinnelige vokalensemble​ vil gjerne ha med oss flere sangere til konserten vår i januar. Vi søker deg som:
 • har lyst til å synge i et lite kor som gir mye rom til å utvikle stemmen 
 • har lyst til å synge klassisk musikk. Repertoaret spenner fra renessansemusikk til et arrangement av en Highasakite-låt 
Vi er et ensemble med 9 medlemmer. Vi liker å jobbe med å få til best mulig klang og at man skal kunne få uttrykke seg i musikken.  Vi skal ha en konsert i Torshov kirke den 29. januar 2017. Dersom du har lyst å hoppe inn i et repertoar som snart er ferdig innøvd og bli med oss, er det topp! Vi trenger nemlig litt flere sopraner og gjerne en alt også. Vi øver vanligvis to ganger i måneden, men i januar blir det flere øvelser i forkant av konserten.

For mer informasjon om oss, ta kontakt med leder Elin Kielland, mobil: 995 79 206 eller e-post: elinmst@gmail.com
Torshov kvinnelige vokalensemble er også på Facebook og vår hjemmeside: www.torshovensemblet.no 

Torshov kvinnelige vokalensemble.jpg

DAMEKORET VARIA VOCALIS SØKER NYE SANGGLADE KORISTER. 


varia vocalis.jpg

VI INVITERER ALLE SANGGLADETIL ÅPEN KORØVELSE TORSDAG 13.10.16 KL 18.00 VED LAMBERTSETER SKOLE. 

KONTAKT KRISTINE LARSEN PÅ TLF. 92892658 EVT LISBETH ADAMSSON PÅ TLF. 92489748 FOR MER INFORMASJON OM VÅRT KOR. 

VI ØVER TORSDAGER FRA KL 18.00- 20.00 VED LAMBERTSETER SKOLE.​
Sangkoret F​reidig søker flere sangere - spesielt tenorer og basser!

freidig.jpg

Sangkoret Freidig er et stort blandakor i Østensjø bydel. Vi har et variert og stadig skiftende repertoar av musikaler, viser, klassisk og pop. Koret ble stiftet på Oppsal i 1918, og vi håper på å være 100 medlemmer når vi feirer 100-årsjubilèet i 2018 med jubileumstur til Roma! 

Vi øver i aulaen på Skullerud skole hver onsdag kl. 19:00 - 21:30. Stein Skøyeneie er dirigenten vår. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og jobber til daglig som kantor i Sagene kirke. Han gir oss musikalske utfordringer på løpende bånd, men passer på at alle henger med før vi presenterer det for publikum på konserter her hjemme eller når vi er på tur. 

​​Vi har et godt sosialt miljø, og vi trenger nå flere basser og tenorer frem mot jubileet. Ta gjerne kontakt med leder Marianne Ween på tlf. 41 66 32 90, eller stikk innom en øvelse og hils på oss!​


CON SPIRITO i Oslo søker flere sangere!

Vet du om noen som kunne tenke seg å synge sopran i koret vårt? Vi åpner for nye sangere! Vi har også ledig plass til flere tenorer og basser. Interesserte kan sende mail til dirigent@conspirito.no, eller komme på en øvelse i Fagerborg kirke onsdager i oddetallsuker mellom kl 18-21.​


Cor Mio trenger herrestemmer, særlig tenorer


cor mio bilde.jpg

Cor Mio er et kammerkor som ble unnfanget i 1975 i en dobbeltseng på Romsås. Der satt tre korister som motvillig måtte innrømme at de hadde falt for aldersgrensa i Oslo Ungdomskor. Hva skulle de finne på nå?

 Svaret ble å starte et nytt kor, selvfølgelig. De fikk trommet sammen tretten andre sangere, og ga seg til å øve inn Bellmanns «Morgonsång vid sjön».

Det ble opptakten til koret som i dag går under navnet Cor Mio – italiensk for «Mitt hjerte». Det som kjennetegner Cor Mio gjennom alle år, er bredde i repertoaret og en variert framførelsesform. Vi synger folkemusikk, viser, jazz, evergreens, kirkemusikk, drikkeviser og julesanger – kort sagt alt fra Brahms til Bellmann. Og vi synger like gjerne i kirken som på gata.

Vi liker å lage lyd – og da fortrinnsvis vellyd. For å kunne fortsette å gjøre det, trenger vi nå flere mannsstemmer. Særlig tenorer.

Vi øver hver onsdag kl. 19:00 - 21:30 på Ruseløkka skole. Hvis du er på utkikk etter et trivelig kor å synge i, kan du stikke innom og høre på oss. Så tar vi det derfra. Velkommen skal du være.

Hilsen Cor Mio

P.S.

​«Morgonsång vid sjön» står fortsatt på repertoaret.

 

​ Kampenkoret søker sangere!

kampenkoret.jpg

Kampenkoret er et hyggelig og ambisiøst damekor med ca. 20 medlemmer fra 25 år og oppover

Koret har de siste årene blitt kjent for sin særegne klang. Vi liker klassisk og krevende musikk og har framført verker av Rossini, Pergolesi, Grieg, Faure og Poulenc - for å nevne noe.

Vi er alltid på jakt etter nye medlemmer. Bor det en dyktig alt eller sopran i deg? Har du noe notekunnskap og sangerfaring? Ta kontakt for prøvesynging! Skriv en epost til styre.kampenkoret@gmail.com, eller dirigent Colin, colin.smith@oslo.kirken.no.

Colin kan også nås på telefon 906 76 148. Vi øver hver tirsdag kl 19.00-21.15 i Kampen kirke. Noe øving i helger kommer i tillegg. Koret er forsangere på 2-3 gudstjenester i semesteret.
Du kan også sende oss en e-post eller besøke hjemmesiden vår www.facebook.com/kampenkoret dersom du lurer på noe.

Velkommen til oss!​


​ Nordlændingernes forenings kor ønsker nye kormedlemmer og gjestekorister

nordlænding.jpg
Vårt program er stort og variert. Det består av viser, kirkemusikk og verker fra inn og utland. 

Dimitar Borissov, dirigenten vår de siste 3 årene er meget dyktig, inspirerende og hyggelig.

Nordlændingernes Forenings kor øver i Sinsen kirke hver mandag fra 1900-2130. Vi starter opp øvelsene i høst 22.08.2016.

Ikke la deg skremme av korets navn, da vi har medlemmer fra alle kanter av landet.

Til høsten skal vi fremføre et prosjekt med Gloria av Vivaldi. Vi håper du kan tenke deg å delta sammen med oss på dette prosjektet.
Du må delta på minst fem øvelser før første konsert. Som gjestekorist forplikter du deg til å selge to billetter a kr 250.

Du MÅ ikke kunne noter, da det er mulig å få lydfiler slik at du kan øve hjemme.
Tradisjonen tro har vi adventskonsert i Frogner kirke i Bygdøy allè i Oslo 1. søndag i advent, som i år er 27. november.

Første halvdel av konserten vil vi fremføre Gloria, andre halvdel vil være med tradisjonelle julesanger.

Ta kontakt med korets leder: Kari Støren  karistrn@gmail.com  98681281

eller kasserer: Sverre Shetelig sverre@shetelig.net 41240008​


VOKALENSEMBLET SHADRACK HAR LEDIG PLASS FOR EN 1. SOPRAN OG EN TENOR


shadrack.jpg

Shadrack er en vokalgruppe som ble grunnlagt i 1982. Noen av oss har sunget sammen siden starten, så vi har passert vår første ungdom! Vi øver hjemme hos hverandre annenhver uke på forskjellige ukedager og har et stort og bredt repertoar med blant annet kirkemusikk, folketoner, populærmusikk og jazz i til dels krevende arrangementer.  Noen av sangene krydres med enkel koreografi og rekvisitter av det humoristiske slaget. Det har blitt mange turer i inn- og utland. Da tar vi med oss utenatrepertoar for kirke og torg og synger der det byr seg en anledning.  På den måten har vi sunget i blant annet Notre Dame, York Cathedral, Montmartre, Edinburgh Castle, Nidarosdomen og irske musikkpuber.

Vi søker deg som trives i et uhøytidelig miljø der latteren sitter løst, men som heller ikke er fremmed for kirkerommet og livets store spørsmål. Du må ha korerfaring, kunne lære deg din stemme på egen hånd og være forberedt på å være den eneste på din stemme i enkelte arrangementer.

Høres dette interessant ut? -Ta kontakt med musikalsk leder, Ellen Sandøe, for mer informasjon! Ellen.sandoe@getmail.no , tlf 90 74 71 81.​​

Jentekoret Tonus søker nye sangere i alderen 20-35 år! 

 

Vi øver mandager kl. 18 - 20:30 på Teologisk Fakultet, Blindernveien 9, Oslo
For mer informasjon om koret se vår nettside: www.tonuskor.wix.com/home
Ønsker du mer infomasjon eller har lyst til å avtale prøvesang send en mail til styret: tonuskor@gmail.com

Tonus.jpg


​ Majorstua Kammerkor søker herrestemmer!


majorstua kammerkor1.jpg

Majorstua Kammerkor ble grunnlagt i 1999 av medlemmene, og består i dag av ca. 32 erfarne korsangere. Vi har alle vidt forskjellige yrker og bakgrunn. Interessen og gleden over å skape musikk har vi felles. Koret øver i Pilgrimsenteret, Akersbakken 30, med øvelser på tirsdager kl. 19:00 - 21:30. 

Hovedsakelig befinner vi oss i den klassiske musikktradisjonen, men finner plass til en folketone eller litt jazz i ny og ne. Vi lar oss begeistre av alt fra renessanseverker av eksempelvis Lotti og Purcell til nåtidige komponister som Ola GjeiloEric Whitacre og Einojuhani Rautavaara. 

Majorstua Kammerkor har regelmessige konserter og opptredener i Oslo-regionen, tidvis i samarbeid med anerkjente musikere. Så langt har korets konsertturneer omfattet Skandinavia, Finland, Estland, Tsjekkia, Italia/Roma, Skottland, Nederland samt Tyskland. Koret har fremført flere større korverk, men først og fremst er vi et kor som liker å jobbe med stykker og variasjon. Vi er stolte over at vi når våre høye musikalske ambisjoner uten å glemme at sangerne har flere forpliktelser enn koret i hverdagen. Majorstua Kammerkor etterstreber, og har et godt miljø, og vi tror sterkt på at mennesker som trives i hverandres selskap også låter best. 

Majorstua Kammerkor er alltid interessert i kontakt med gode sangere, og akkurat nå søker vi etter tenor og bass.

Som sanger i Majorstua Kammerkor vil du få flotte musikalske og sosiale opplevelser, såvel på konserter og opptredener som på våre øvelser, tirsdagskveldene. Øvelsene er inspirerende og effektive, og begrenser følgelig behovet for ekstraøvinger. For å trives i Majorstua Kammerkor bør du derfor ha sangerfaring og notekunnskap. 

På prøvesang møter du dirigenten vår Elitsa Simonska og et medlem fra koret. Du velger selv en sang du vil synge, og får også høre litt om hvordan koret fungerer.

Send en e-post til provesang@majorstuakammerkor.no eller ring Mona Boldermo på tlf: 959 66 068.

Les mer om koret på www.majorstuakammerkor.no eller besøk vår Facebook-side: https://www.facebook.com/majorstuakammerkorEr du på utkikk etter et nytt kor i Oslo, og har du lyst på en utfordring?


swell.jpg

Koret Swell er et blandetkor med popsanger på repertoaret. Vi startet opp i mars etter å ha blitt ferdige med korprosjektet “Korpop” i samarbeid med Siri Nilsen og Cosmopolite scene, i regi av Norges korforbund.

 

Koret består av en sosial gjeng med i overkant av 20 medlemmer, de fleste i tjueårene, og vi ønsker flere dyktige sangere!

 

Vi øver i utgangspunktet hver onsdag fra 18.30 til 21.00, med forbehold om endringer. Mer informasjon om øvingslokale og tidspunkt for første øvelse i høstsemesteret kommer fortløpende til de som melder interesse.

Er du interessert, inviterer vi deg til å være med på første øvelse, for så å ha en uformell stemmeprøve med vår musikalske leder for å se om og hvor du eventuelt passer inn i koret.

Ved interesse og ønske om mer informasjon, send en mail til swell.kor@gmail.com og merk den med “ny sanger”.​


Ullern Kammerkor søker nye sangere!


ullern.jpg

​Ullern kammerkor presenterer et bredt musikalsk repertoar med musikk fra barokkens komponister som Bach og Händel, via klassikere som Mozart, Brahms og Grieg til samtidens komponister som Vierne, Britten og Gjeilo. Korets program gir publikum anledning til å oppleve musikkhistoriens svisker og store verk. Koret løfter også  frem musikk og komponister som sjeldent fremføres.  I tillegg til et høy konsertaktivitet i Norge har koret vært på flere reiser med konserter i de største kirkene i Leipzig, Wittenberg, Dresden, Helsinki, Edinburg,  London, Oxford, New York og Sveits.

Ullern Kammerkor søker for tiden tenorer og basser som har korerfaring og er klar for spennende og varierte musikalske utfordringer.
Øvelse hver mandag fra kl. 19.15 til 21.45 i Fagerborg kirke.
Ta kontakt med oss på e-post ullernkammerkor@gmail.com for mer informasjon.
www.ullernkammerkor.no ​


Cantono søker sangglade og engasjerte alter og bass 


Cantono er en vokalgruppe som synger et variert repertoar som strekker seg fra renessansens madrigaler via norske folkeviser til klassiske verker og populærmusikk. Vokalgruppen ble etablert høsten 2011 og øver annenhver uke sentralt i Oslo (noe oftere før opptredener). Vi er engasjerte amatører som har sang som hobby, men vi har også som ambisjon å levere gode musikkopplevelser av høy kvalitet til publikum. Vi søker nå å styrke vår vokalgruppe med to nye alter og en bass. 
Vi tilbyr:
Musikalsk utvikling i en vokalgruppe som søker å bli stadig bedre 
Et engasjerende og hyggelig miljø​
Fine konsertopplevelser 
Vi ser etter deg som: 
Har lyst til å synge i en vokalgruppe og vil utvikle deg musikalsk 
Ønsker å levere gode musikkopplevelser til publikum 
Ønsker å bidra til musikalsk og sosialt fellesskap 
Notekunnskap er en fordel 
Hvis dette høres interessant ut, kan du kontakte oss på mail:cantonovokal@gmail.com. Prøvesang vil bli gitt interesserte.

Du finner oss også på Facebook for mer informasjon om oss.​

cantono.jpg
Vil du synge i kor?

Det er plass til fleire songarar i Songlaget i BUL i Oslo


For neste semester opnar vi for å ta inn:
– tre tenorar, både 1. og 2. te​nor
– to 1. bassar
– to 2. sopranar

Er du interessert og har lyst til å prøvesynge? Ta kontakt på songlaget@gmail.com for å avtala prøvesong.

Prøvesongen går ut på å syngja ein sjølvvald song, og ha ein samtale med dirigent og leiar. Du bør ha kjennskap til notar. Vi har mange spennande aktivitetar, og vi har eit rikt songår framfor oss som vi gjerne vil dela med deg.

Vi øver kvar torsdag kl. 1900-2130 i Teatersalen midt i Oslo sentrum.

Sjå meir på:

songlaget.bul.no

https://www.facebook.com/Songlaget/

Instagram: songlagetibul

Youtube: Songlaget BUL OsloGrønland kammerkor søker sangere!


grønland kammer.jpg

Vi er et ungt og sosialt kor med mye musikkglede som ønsker å synge klassisk musikk på et høyt nivå! Vi holder til i Grønland kirke med sin drømmeakustikk, hvor vi øver på onsdager fra 18.15-21.00.

Vi søker sangere i alle stemmegrupper. Kom gjerne en tur innom for å finne ut om Grønland kammerkor er noe for deg! Du kan komme på en øvelse og se og høre hvordan vi jobber og ta en prat med oss!

Du finner mer informasjon på Facebook-siden vår, https://www.facebook.com/GronlandKammerkor/ For mer informasjon er du også velkommen til å kontakt på e-post eller telefon:

styret@gronlandkammerkor.no
Simone Krallmann (dirigent): 98871551
Thomas Meese (styreleder): 99271397​


Sjarmerende Oslo Reiselivskor søker sangere


Oslo Reiselivskor er et blandet kor med 4 stemmegrupper og sangere i alle aldre. Mange har tilknytning til reisebransjen i Oslo.

Koret ble etablert i 1992 og er en sosial og reiseglad gjeng som har det hyggelig sammen og som har gjort mye morsomt. Noen høydepunkter er for eksempel deltagelse på festivaler, konserter i Europa, vi har dubbet barnefilmer for NRK, deltatt i dokumentaren Hjertemedisin og vært med i spillefilmen Sykt Lykkelig fra 2010. På vårt 15-års jubileum inviterte vi Tre Små Kinesere med oss til Kina og på 20-års jubileet sang vi for norskamerikanere den 17.mai i den norske kirken i Minneapolis.

Repertoaret er variert - pop, (folke) viser, matsanger, (gamle) slagere, musikal mm

Koret har øvelse på Majorstuen Skole på onsdager mellom kl. 17.30 og 20.00. Utover dette arrangeres seminarhelger, kor-cafeer, reiser og selvfølgelig konserter.

Vår dirigent er dyktige Sølvi Elise Halvorsen, som også er sanger og i tillegg driver med både sang- og stemmeteknikk

 Ta kontakt med på mailadresse: wrings@mac.com hvis du har lyst å synge med oss.

Alle som har lyst er hjertelig velkommen til enkel stemmeprøve, utover det krever vi verken korerfaring eller notekunnskap​


Skala Operakor søker sangere!

Prøvesang på Øvingshotellet 17. januar kl 1030 til 1630. Ta kontakt med styret@skalaoperakor.no

Skala Operakor ble etablert i 2011 i Oslo og er et aktivt og ambisiøst kor bestående av ca. 40 sangere. Vi er først og fremst et operakor, med blant annet Verdi, Mozart og Wagner på programmet, men synger også annen klassisk musikk.  Koret holder jevnlig konserter, både i egen regi og i samarbeid med velrenommerte orkestre som Lillestrøm Musikkorps og Bærum Symfoniorkester. Skala Operakor har også opptrådt i flere operaforestillinger og konserter i regi av Oslo Operafestival.  Koret har deltatt i programmet "Stjernekamp" på NRK1, når artistene skal testes i operasjangeren.​

Hedda Beate Bakker er dirigent for Skala Operakor. Hun har fem års sangerutdanning fra Italia. I 2009 tok hun mastergrad ved Universitetet i Stavanger med den verdensberømte sopranen og professoren Elizabeth Norberg-Schulz. Hun har også Postgraduate Diplom med høyeste karakter. Hedda Bakker er en meget dyktig sangpedagog, og hun har vært dirigent for Skala Operakor siden starten i 2011.

Hvor øver vi?
Vi øver hver mandag kl. 19.00-21.30 på Hasle skole i Oslo.​


Gamle Oslo kro - og kirkekor trenger flere tenorer og basser


gamle kro jpeg.jpg

Vi er et blandet kor som ble stiftet i 1986. Vi holder til på Grønland i Oslo og er knyttet til Grønland kirke. Koret har rundt 50 sangere i alle aldre som er jevnt fordelt på stemmegruppene. Som navnet sier er vårt repertoar en blanding av sakral og verdslig musikk. Vi har flere konserter og oppdrag i året, og til hver konsert øver vi inn nytt stoff i tillegg til det vi kan fra før.

Bildet over er fra en konsert der vi fremførte Requiem av Gabriel Fauré sammen med Asker Symfoniorkester.

Nå trenger vi flere menn! 

I 2016 blir vi 30 år, og det skal markeres med en stor og spennende konsert om høsten, der vi blant annet planlegger å få inn et verk spesielt arrangert for oss. Kom til oss så får du gleden av å være med på denne reisen!

Vi øver på Grønland hver mandag kl 19.00 - 21.30. Dessuten har hver stemmegruppe øvelse 18.30-19.00 samme dag hver fjerde uke. I tillegg har vi seminarer noen ganger i året.

Ta kontakt med vår dirigent Thea Gjærum Kjeve på mail dirigent@gokk.info eller mobil 410 00 696 for å avtale tid for prøvesang.    

 Vi legger vekt på det sosiale miljøet i tillegg til å strekke oss etter å bli et bedre kor.

"Vi skal ikke bli så flinke at vi ikke har det gøy, og vi skal ikke ha det så gøy at vi ikke blir flinkere".​


Nordstrand kirkekor søker nye sangere!


nordstrand1.png

Nordstrand kirkekor holder til i nybyggede Nordstrand kirke, og øver hver tirsdag fra 1915 til 2145. Korets aktivitet har to grunnpilarer: Konsertvirksomhet og forsangertjeneste på gudstjeneste i Nordstrand menighet. Fra å løfte salmesangen hjemme i Nordstrand kirke, holder vi konserter der alt fra jazz, folketoner, og kirkemusikkens storheter som Händels "Messias", Bachs "Magnificat" og Mozarts "Requiem" har stått på programmet. Koret drar cirka en gang i året på turer til inn- og utland, der vi gjerne samarbeider med lokale musikkrefter.

Koret og menigheten har rike musikktradisjoner, og allerede på 70-tallet fantes det et godt etablert kirkekor på Nordstrand som ble ledet av Terje Kvam. Da han imidlertid startet Oslo Domkor fulgte mange av nordstrandsangerne med. Derfor startet Svein Møller, daværende kantor i Nordstrand, nye Nordstrand kirkekor i 1983. Siden høsten 2012 har koret vært i en fornyelsesprosess. Et viktig mål har vært å rekruttere flere unge sangere.  

For tiden har vi akkurat summet oss fra Duke Ellington-konsert med Follo Seniororkester Storband, og kommet i gang med innstuderingen til Nystedt-jubileumskonsert (7.november). I den anledning skal vi samarbeide med et nasjonalt ungdomskor som heter Via Vitae. Så følger en ny «jubelvår» med markeing av at nyåpnede Nordstrand kirke fyller 150år! Det skal markeres med en storstilt musikkfest med flere lokale kor, og fremføring av blant annet Vivaldis Gloria. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med dirigent Liv Marie Hofseth på liv.maire.hofseth@oslo.kirken.no


​Inkululeko Cultural Group søker sangere!


INKULULEKO CULTURAL GROUP, koret som synger sanger fra  Sør- Afrika  uten hjelp av noter, søker flere sangere og gjerne menn. Det kunne blitt morsomt om vi ble så mange som på bildet over, da vi holdt konsert i København sammen med det tilsvarende koret Papaya i Danmark..Koret øver stort sett hver onsdag kl 18 30 på Lakkegata skole i Oslo. 

Kontakt vår dirigent Tore Svads Amundsen mob. 41688702 .

Ta en titt på www.inkululeko.no. På hjemmesiden vår finns det to videosnutter. 

inkululeko.jpg 


Kor Kanel søker menn​


Byens mest sjarmerende blandakor søker karer.

Kor Kanel er et humoristisk og sjarmerende blandakor for folk i 20- og 30-årene. Koret har øvelse onsdager fra 19-21 på Blindern. 


Repertoaret er variert, med alt fra pop/rock til viser og klassiske korsvisker.
Gjennom året arrangeres det øvingshelger, korfester og selvfølgelig konserter.

Sprudlende og kreative Beate Børli Løkken er vår dirigent. Beate er utdannet musikkpedagog, dirigent og jazzsanger fra NMH, og jobber som sangpedagog, sanger og kordirigent.

Vi ønsker flere tenorer og basser. Det er ingen audition, men noe sangerfaring er topp. Første øvelse er 13. januar 2016.

Ta kontakt på facebook om du ønsker å være med:)

Kor Kanel


GENERAL VOCALS SØKER SANGERE


Er du en dyktig sanger og på jakt etter et nytt kor å synge i?

General Vocals er et ensemble på ca 20 sangere med base i Oslo. Vi søker dedikerte sangere i alle stemmegrupper.

Dirigenten vår er Reza Aghamir, tidligere kjent som dirigent for Gli Scapoli og nå leder for Reza e i Ragazzi. Han er også pianist på de ukentlige operakveldene på Underwater Pub i Oslo.

General Vocals repertoar består i hovedsak av klassisk musikk. Korets målsetting er å fremføre musikk på et kunstnerisk, høyt og lidenskapelig nivå. Vi har årlige julekonserter i Gamle Aker kirke og vårkonserter i Gamle Logen. På våre konserter deltar ofte kjente musikere og sangere fra Operaen. 31. oktober 2015 skal vi fremføre Mozarts Requiem i Uranienborg kirke sammen med Rezas venner fra Operaen og et sammensatt orkester.

 Vi øver hver torsdag kl 18:00 - 21:00 på Kampen skole i Oslo. Dersom du er interessert i å synge med Reza og koret vårt, så ta kontakt med korets leder Stig på tlf 90995927.

 Velkommen til oss!

 Du finner oss også på www.facebook.com/GeneralVocals            

General Vocals korbilde.jpg ​

Norske Kammersangere søker nye sangere


Norske Kammersangere korbilde sorthvitt.jpeg​​Norske Kammersangere logo.jpg

Norske Kammersangere har nå behov for noen flere sangere, spesielt på herresiden, men alle stemmegrupper er velkomne til å ta kontakt for prøvesang. Vi øver i Festsalen på Oslo Katedralskole "Katta" i Ullevålsveien 31, hver mandag kl. 18.30-21.30.
Hvem er vi? Norske Kammersangere er et kammerkor som holder til i Oslo og teller ca 20 medlemmer. Korets dirigent er den unge og meget lovende YUVAL WEINBERG. Tross sin unge alder har han allerede lang erfaring i å dirigere kor på høyt nivå, og han har vunnet flere internasjonale priser. Han tar for tiden mastergrad i korledelse på NMH under Grete Pedersen.

Medlemmene i Norske Kammersangere har bred korerfaring og gode notekunnskaper og korets målsetting er å fremføre musikk på et kunstnerisk høyt nivå. Koret har erfaring med et bredt repertoar som spenner fra madrigaler og barokkmusikk via romantikken til ny musikk, pop og rytmisk musikk. Bredden i repertoar kan man også finne igjen i de tre CD'ene som koret har gitt ut, nemlig "Toner til jul" (2000), "Blue in blue" (2003) og "Den fyrste songen" (2006). Koret har deltatt i flere korkonkurranser, bl. a i Tolosa i 2002 og Spittal i 2006 hvor vi begge steder kom på 2. plass.

Av egne konserter har vi de senere årene hatt Dvorak Messe i G-dur (2012) og Duruflé Requiem (2013) i tillegg til vårkonserter i Akershus Slottskirke med variert innhold. I 2014 hadde vi vårkonsert i Teaterkjeller'n i Akersgata der vi fremførte Brahms' Zigeunerlieder.  I år kommer vi til å fremføre John Rutters "Requiem" til påske. Ellers har vi hvert år våre tradisjonelle julekonserter.

 Er dette koret for deg?  Har du lyst til å synge i et kor med en dirigent som allerede har oppnådd internasjonal anerkjennelse?

Ikke nøl med å ta kontakt med korets leder Ylva Wold, ylva​w@online.no  tlf. 95 94 63 44 for avtale om prøvesang! Vi gleder oss til å se deg!

Se også vår hjemmeside www.norskekammersangere.no ​


​​

Oslo Veterankor søker sangere

​​

oslo veteran.jpg

Har du lyst til å være med å bygge opp og utvikle et kor?

Oslo Veterankor ble etablert i januar 2013 for sangere i alle aldre med lang korerfaring. Vi er foreløpig relativt få, men vi ønsker å vokse og bli et større og kvalitativt godt kor - og søker etter erfarne sangere – spesielt mannsstemmer. Vi øver sentralt på Skøyen i Oslo på tirsdager.

Du finner oss også på Facebook .

Hvis du er interessert og ønsker nærmere informasjon, ta kontakt med vår dyktige dirigent Ida Baalsrud:  idabaal@online.noeller vår styreleder Ragnhild Gjelsvik: ragnhild.gjel@gmail.com

Håper vi sees!


Økern damekor ønsker nye medlemmer!​​​Er du glad i å synge og har lyst til å begynne i kor? Og til deg som kanskje synger i et annet kor og ønsker forandring eller skifte beite - alle stemmer er velkommen! ​


 Vi er et kor med 45 sangglade damer i aldersgruppen 30-75 år som samles hver onsdag for å øve på nye, gamle, kjente, ukjente, lette og utfordrende sanger. Vi har et stort og variert repertoar og synger alt fra musikallåter til klassiske sanger, salmer, viser, popmusikk og julesanger. 4-5 ganger i året arrangerer vi konserter, i tillegg til et årlig seminar, samt sosiale turer og arrangementer.

Vi øver i Betania menighetshus rett på baksiden av Bjerke Travbane på onsdager fra 18:30-21:00. Vår dirigent er Tori Teigen.

Kontaktinfo ved interesse: Karianne Haug Edvardsen: Mob. 92808969, Mail: k_edvardsen76@hotmail.com Se også vår Facebookside​.


Vil du bli en av oss – Bryn Korforening?​​​​​​​​

Bryn korforening.png


Vi er en glad gjeng i Bryn Korforening som søker sangere i alle stemmegrupper.

Bryn Korforening er et blandet kor stiftet i 1922 på Bryn i Oslo. Vi er sangere i alderen fra 40 til 70 år. Koret er ett av  bydelens eldste blandede kor, og blant de første korene som meldte seg inn i Korforbundet.

Koret øver torsdager mellom kl. 19 – 2130 på Bryn Skole, Teisenveien 40 i Oslo. (Bydel Alna, Teisen).

Vi har nettopp startet opp høstsesongen. Korets dirigent er Øystein Elle.

Planer for høsten er høstkonsert i oktober 26.10.14 med vekt på vår norske sangskatt. Vi synger på sykehjem i bydelen, medvirker på kirkekonserter i nærmiljøet og ellers hvor det er ønsket med korsang. Reiser på årlige seminarer og turer osv.

Ingen forkunnskaper er nødvendig, men kan du litt noter og har litt sangerfaring er det selvsagt en fordel.

Ta kontakt med vår leder: Bengt Helgeland på telefon 94 30 20 69,

Eller gå inn på vår hjemmeside; www.brynkorforening.no eller på Facebook, Brynkorforening.Nordisk kor søker nye duggfriske sangere (inntaksstopp = venteliste for alter)


Vi er et skrekkelig (men ikke forskrekkelig) vanlig blandet kor grunnlagt 1982 som søker nye sangere. Det skal være mulig å bli gammel i koret vårt, så vi ønsker at nye sangere ikke er over 55 år. Men unntak gjøres, og særlig tenorer i mange aldre er velkomne. 

Det er fint for deg og oss om du har erfaring med noter og har sunget før. Likevel er det lov å prøve seg om du ikke har det. Vår dirigent det neste året - Eivind Vonen hører på alle nye før eventuell opptakelse i koret. Det er også for å kunne plassere i riktig stemmegruppe.

For tiden er vi drøyt 20 sangere i alderen 27 - 70 med et gjennomsnitt på ca. 40 år.

Repertoar er viser, pop, klassisk og jazz - mao. det meste. Vi prøver å tilstrebe oss litt flere nordiske sanger enn kor flest. Islendinger, færinger, finner, dansker, grønlendere, ålendinger og svensker er i høy kurs hos oss. Vi er stort sett norske nå.

Koret har vært med på mye moro de siste årene. Vi nevner i fleng:

 • Kor-turer til Island 2010, Nederland 2011 og Russland 2013 (Murmansk). Vega 2015 og festival på Bornholm 2016. I Murmansk kom vi på tv. I Nederland ryddet de forsiden til oss i lokalavisen
 • Var koret i drama-serien Hjem (sesong 1)
 • Har sunget i Kollen under VM/verdenscup på ski to ganger
 • 10. mars 2014 hadde vi to fulle konserter i Emmanuel Vigeland-mausoléet. Dette gjentas neste år med opp til fire konserter.

Men vi er "bare" et vanlig kor, altså - som finner på mye dejligt.

Faste ting: 
Holder en del konserter, bl.a. tre på rad i desember, men også ellers i året. Pokalfest i oktober el. november med 7-8 andre kor, er en uhøytidelig konkurranse og fest vi prøver å delta på hvert år. Sosiale er vi, og har minst én egen korfest i året, samt er ute på restaurant jul og sommer. Noen mandager går vi også ut etter øvelse.

Planer for høsten er bl.a:

* Bryllupssang i Fredrikstad lørdag 29.10

* Pokalfest i Oslo lørdag 12. november

* Julekonsert i Hasle kirke, trolig mandag 12. desember

Samt andre julekonserter og ellers annet som dukker opp.

 Øvested er Marienlyst skole i Oslo (ved NRK) og tidspunkt er mandager kl. 18.30 - 21.00.

 Vi er medlem av Norges korforbund. 

For spørsmål, ring Knut Thomas Solenby på mobil 924 908 26 eller mail til: Solenbyte@yahoo.no

http://www.nordiskkor.no

Gleder oss veldig til å høre fra deg. :-) Velkommen til oss! 
​​

​​​