​​​​​Kor i Hordaland som søker sangere​

Vil du bli med i Bergen Seniorkor?

Bergen seniorkor, rødt bilde.jpg

Liker du å synge i kor også etter fylte 60 år?​ Da er du hjertelig velkommen i Bergen Seniorkor (særlig hvis du synger tenor eller bass)!

Sangglede og vennskap bringer oss sammen for korøvelse hver torsdag formiddag mellom 10.30 og 13.00. Vi er ikke et kirkekor, men øver i Baptistkirken på Sletten. Vår dirigent er Bjørn Bergmann. Koret teller litt over 40 aktive sangere som trives med å synge sanger fra et bredt og variert repertoar.

Du er velkommen til å stikke innom en øvelse og se hvordan vi har det. ​​

Damekoret Korall søker 1. sopraner

​​​bilde korall.jpg

Har du tenkt på at du vil synge i kor? Korall trenger flere lyse, fagre stemmer til 1. sopranrekken!
Vi har et meget allsidig repertoar, innenfor de fleste sjangre, med fokus på formidling, klang og å ha det gøy med musikken.

Damekoret består av 23 glade jenter og damer, og vi setter stor pris på øvingene vi har hver onsdag kveld.
Vår dyktige dirigent, Chris Lund, har mengder av kompetanse innen sangfaget - og vi lærer stadig nye sangteknikker og øvelser for å strekke oss lenger.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt på damekoret.korall@gmail.com om du trenger mer informasjon, og vi håper på å høre fra deg så snart som mulig!

Mannskoret Ljom på Askøy trenger flere sangere på alle stemmer.

Ljom.png

Mannskoret Ljom vart stifta 25. Mars 1929 og er er 90 år i 2019.​​​

Vi er eit allsidig kor, synger religiøse sanger, viser og etc. Har hatt diverse prosjekter:

Ljomen fra Bedehuset, LJOMENDE Kystkultur, Ljomen frå Havet, By og Land.

Vi fikk ny dirigent sist sommer. Jørn Oftedal har hatt forskjellige kor opp gjennom årene. Begynte med Salhus Mannskor og er nå tilbake som mannskor dirigent.

Vi øver i Kleppestø Barneskole på Mandager fra 18:30 til 20:45. (gymsalen)

Vi har hatt samarbeid med Marianne Juvik Sæbø, Sveinung Hølmebakk (Nordic Tenors), Erik Bye, Strusshamn Musikkforening etc.

I dei siste 25 årene har vi hatt ein stor Julekonsert sammen med Askøy Kirkekor, Strusshamn Musikkforening og Askøy Kulturskoles Kor og kantoren i Strusshamn Kirke.

Vi har også ein tradisjon der vi synger i Strusshamn Kirke på Allehelgensdag.

Vi er for tiden ca 30 sangere og trenger fleir. Trond Thorsen er formann, Mob 913 23 459, e-Mail: trtho2@online.no Jon Per Remme er nestformann, Mob: 480 25 273, e-Mail: jop-rem@online.no Jørn Oftedal er dirigent: Mob: 406 20 914, jofte@online.no

Vi planlegger tur og konsert på Bekkjarvik i begynnelsen på Juni sammen med Marianne Juvik Sæbø.

Hjertelig velkommen!​

Årstad Kantori søker sangere​

Årstad Kantori.jpg

Spennende prosjekt i Årstad Kantori!

Årstad kantori jobber for tiden med et spennende prosjekt der vi skal fremføre den svært vakre og spesielle "Berliner Messe" av Arvo Pärt  i Årstad kirke 10. juni og i Domkirke i Bergen 11. juni 2017.

Vi kan trenge hjelp fra flere mannlige sangere, og vi vil derfor gjerne samarbeide med frilansere, mannlige kor, eller enkelte sangere på lån, som vi garantert vil returnere etter prosjektet.
Vi også er på jakt etter solister: en bass, en tenor, en alt og en sopran.

Dette blir en spennende og lærerik opplevelse for alle involverte, og ikke minst - usigelig vakker musikk.

Vennligst gi beskjed hvis du eller noen du kjenner kunne være interessert!

Ta kontakt med vår dirigent: Tanja Johansen shrajk8000@gmail.com

SoundsLikeUs søkjer nye songarar, alle stemmer!​

sounds like us.jpg

Semesterstart torsdag 25.februar, kl 20-22.

Er du glad i å synge et variert repertoar med viser, gospel, pop, jazz osv ?  Da er SoundsLikeUs, koret for unge voksne(18år og oppover), trolig noe for deg!

SoundsLikeUs er et blandakor for unge voksne, med tilknytning til Sædalen menighet og Slettebakken kirke. Per dags dato ca 10 medlemmer, fra 30år og oppover, men yngre medlemmer er også hjertelig velkommen!

Øvelser tre til fire torsdager i måneden, i Slettebakken kirke (Vilhelm Bjerknesvei 31, 5031 Bergen).

Øvingstidspunkt: torsdager fra kl 20.00 til 22.00

Du er hjertelig velkommen!!

Har du spørsmål så ta gjerne kontakt med :
Sara-Lise K. Strand (styreleder) på mail: saralise85@gmail.com eller tlf 91719309​

Ole Bull Kammerkor holder prøvesang for interesserte sangere januar 2016

ole bull logo.png

Ole Bull Kammerkor er et klassisk kammerkor stiftet i 2015 etter initiativ fra kordirigent Jon Flydal Blichfeldt. Koret teller i dag 22 faste sangere, men ønsker å utvide til 24. Vi er fortrinnsvis på jakt etter tenorer, men ønsker interesserte sangere på alle stemmegrupper velkommen til prøvesang for vikarplasser. I løpet av 2016 har vi prosjekter med verk av blant andre Arvo Pärt, Ola Gjeilo, Eric Whitacre, Edvard Grieg. Vi planlegger en liten turné i Tyskland i oktober.

Vi øver i Bergen sentrum tre tirsdager i måneden kl.18:00 - 21:00. ​

Sangere som stiller til prøvesang må ha notekunnskap og må ha sunget i kor tidligere.

Prøvesang består av:

• Sang av valgfri sang
  • Prima vista sang (blasynging)
  • Samsynging (med minimum 2 andre sangere)
  • Øvelser som viser fleksibilitet i både omgang og klang

Interessert? Ta kontakt med dirigent Jon Flydal Blichfeldt på svingenjon@gmail.com eller 905 602 17 for å avtale prøvesang. Mer om oss finner du på www.facebook.com/olebullkammerkor/

ole bull bilde.jpg

Vil du bli en av oss - Bergen Mannskor?

Vi er en glad og ambisiøs gjeng i Bergen Mannskor som søker sangere.

Fortrinnsvis søker vi etter dyktige 1. tenor og 2. basser, men ta gjerne kontakt om du synger annet også.

Vi øver mandager i Åsane.

Vi har nettopp startet ny sesong med ny dirigent - Jon Flydal Blichfeldt - og vi er fulle av pågangsmot!

Ta snarlig kontakt med formann Lars Skeide på telefon 991 645 25  - og sjekk oss ut på hjemmesiden vår eller på fb (søk opp Bergen Mannskor)​