​​Kor i Buskerud som søker sangere​

Ringerike Vocalis søker sangere til Mozarts Requiem

Ringerike Vocalis.png

Prosjektkoret Ringerike Vocalis har sitt tilholdssted i Hole kirke i Buskerud, men har medlemmer fra hele østlandet. Helt siden 2006 har koret årlig framført større kirkemusikk-verker sammen med profesjonelle musikere og solister, og etter suksess med Messias og Juleoratoriet de siste årene, planlegges nå to konserter med Mozarts Requiem med framføring i januar 2019.

Vi vil gjerne la flere ta del i det flotte fellesskapet det er å gjøre en slik konsert sammen, og tar i år opp noen nye medlemmer på alle stemmer. Fortrinnsvis ønsker vi sangere i alderen 18-55 år.

Koret representerer et unikt og spennende kormiljø og ble i sin tid opprettet for korsangere som ønsket seg en ekstra utfordring, og for dem som ønsker å synge i kor på høyt nivå men som ikke har tid til ukentlige øvelser.

Betingelser for å være med:

• Betale kontingent kr. 800,-.(Spesialpris for for skoleungdom og studenter: kr.100,-)

Stemmebruks-seminar med Anne-Carolyn Schlüter er inkludert i kontingenten.

Noter kommer i tillegg
  • Selge minst 4 billetter (unntak gjøres for de som bor langt unna)
  • Øve hjemme i tillegg til å delta på øvelsene

Møte til forsangertjeneste på gudstjeneste i Hole kirke én gang i løpet av prosjektet. (Unntak fra forsangertjeneste kan avtales).

Bestå en liten opptaksprøve med forberedt sang

Øvelser i Hole kirke

• Søndag 27.mai           kl. 14-18                     Søndag 11.november kl. 14-18
  • Søndag 2.september kl. 14-18                     Søndag 25.november kl. 14-18
  • Søndag 23.septemberkl. 14-18                     Søndag 6.januar 2019 kl. 14-18
  • Søndag 14.oktober     kl. 14-18                     Fredag 11.januar 2019 kl. 17-21
  • Søndag 28.oktober     kl. 14-18

Lørdag 12.januar generalprøve kl. 13.00 og konsert kl. 18.00 i Hønefoss kirke
Søndag 13. januar repetisjonsprøve kl. 15.30, konsert kl. 18.00 i Hole kirke

Ønsker du å bli med?

Ta kontakt med  dirigent Grethe Ulversøy på e-post gu335@kirken.no.
For mer informasjon se www.hole.kirken.no og facebook/Ringerike Vocalis​

LIER KAMMERKOR ØNSKER SEG FLERE ​​MEDLEMMER

Hei, vi er en lystig gjeng i Lier som ønsker seg noen flere sangervenner av begge kjønn. Koret har ingen store begrensninger når det gjelder valg av repertoar, men det må fortrinnsvis være både  melodisk, rytmisk og utfordrende. Øvelser har vi hver onsdag mellom kl 1900 og  2130 i Lierbyen Skole sammen med vår dirigent Rolf  Nykmark. Har du lyst til å stille nærmere bekjentskap med oss så er du velkommen på en øvelse for å se og høre oss. Er det noe du lurer på så ta kontakt med Else Merckoll som er vår leder.

Else treffes på mobil  908 65 717 og kan også kontaktes på e-post  elsemerck@gmail.com.​