Skip Navigation LinksKor > ClubDiva

​​​Heftig cabaretkonsert!

Fremover: "Dristige, deilige, dyktige divaer! Damenes sjarm og innlevelse imponerte!"
Saltenposten: "Noe av det heftigste saltdals-publikummet har fått servert!

Vefsnno.no: "Divaene skapte feberstemning blandt publikum!"

Bli med tilbake til 1920 årene og få med deg denne heftige cabaretkonserten ledet an av Club Divas leading
lady England Brooks. I Club Diva holder hun kontroll på de fabuløse damene som synger i nattklubbens eget cabaretkor. Eminente musikerne sørger for en unik musikalsk setting og dyktige dansere krydrer showet.

Publikum skal få kjenne på nattklubbfølelsen fra de kommer inn døra til de går ut igjen.
Norges Korforbund, som med denne cabareten feirer 10 års jubileum for sitt kontor i nord, arrangerer dette fantastiske showet sammen med Musikk i Nordland.

Følg Club Diva´s side på facebook

Årets julegavetips! Gi billett til Club Diva i julegave!Kjøp billett her:

Ny logo Musikk i Nordland sort.png        hovedlogoliten.jpg     logo nnps.pngSkjermbilde 2018-08-21 kl. 08.54.51.png