Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Seniorsang Savalen 2020

Seniorsang Savalen 2020

Sangkurs for seniorer på fantastiske Savalen Fjellhotell & Spa

 Savalen2019.jpg

Tema: Hvordan bevare sangstemmen når vi blir eldre?

Korsangere og andre sangere inviteres til fire dagers "høydetrenings-samling" på vakre Savalen Fjellhotell & Spa på Tynset  20.– 24. april 2020.


Vi har igjen gleden av å ønske velkommen til  Seniorsang på Savalen!

Seniorsang på Savalen har blitt et populært møtested for sanglade seniorer. I 2019 var det 70 påmeldte, og vi ønsker velkommen til enda flere i 2020. Håper derfor at du har lyst å bli med!

Det settes av to økter hver dag til stemmebruk og sangtrening for å trene oppvarming, stemmeklang, tonedanning og ikke minst pust og holdning. Det inkluderer selvfølgelig også øving på et tilpasset kor-repertoar (unisont og flerstemt) som vi presenterer på en mini-konsert i hotellets foaje siste kurskvelden.

I tillegg blir det tid til å gå turer til fots og på ski i løypene på Savalen, og svømming i hotellets flotte spa-avdeling.

Instruktører blir sangeren Harald Bjørkøy og pianisten  Audun Kayser. De er professor-kolleger fra Griegakademiet i Bergen og har holdt konserter sammen i mange år og i mange land, bla i Carnegie Hall i New York.

I tillegg til instruktørene vil det være folk til stede fra Norges Korforbund.


Priser

Påmeldingsavgiften er kr 1000,- for medlemmer i Norges Korforbund, og kr 1200 for ikke-medlemmer. Rabatt hvis 3 eller flere fra ett kor melder seg.

Hotell (opphold og mat) betales direkte til hotellet. 

  • Helpensjon dobbeltrom 20.-24.04.2020- kr 3540 
  • Helpensjon enkeltrom 20.-24.04.2020 - kr 4260,-


Klikk på venstremenyen for å lese mere om instruktørene og hotellet.


Påmeldings- og avmeldingsfrist: 1. mars 2020

Påmeldingsskjema