NM_logo liggende.jpg​​​

Priser​

Påmelding av koret

Koret betaler en påmeldingsavgiften på kr 1 500,- for å delta i en klasse.

Barne- og ungdomskor betaler halv pris, dvs kr 750,-. Ikke-medlemmer i Norges Korforbund betaler hhv kr 2 000.

Ønsker man å delta i 2 klasser betaler man dobbel påmeldingsavgift. Påmeldingen regnes som endelig mottatt når påmeldingsgebyret er innbetalt til Norges Korforbund. Det genereres automatisk en faktura når koret meldes på. Påmeldingsavgiften for koret refunderes ikke!

Frist for påmelding er 1. mai 2015!

Når vi har mottatt påmelding fra koret vil vi etter 15. september 2015 sende ut en faktura på det antall medlemmer som skal være med på konkurransen. Prisen for NK-medlemmer er kr 490,- som dekker deltakerpass for NM for kor, inkludert Grand prix- finale lørdag ettermiddag. Pris for ikke-medlemmer i Norges Korforbund er kr 540,-. Barne og ungdomskor betaler kr 290,-.

Fristen for å betale deltakeravgift er 1. september 2015. ​