NM_logo liggende.jpg​​​​​

Praktisk Informasjon​​​

ARENAER

Konkurransen vil foregå i Olavshallen og i Vår Frue kirke som ligger like ved, midt i Trondheim sentrum.

Olavshallen

Olavshallen har en setekapasitet på 1240 plasser.

OlavsHallen AS er et helkommunalt AS eiet av Trondheim kommune. Olavshallen ble bygd i 1989, og konserthuset har fått sitt navn etter en historisk tradisjon i Trondheim, Olavstradisjonen. Grunnsteinen ble lagt ned av HM Kong Olav V 22. juli 1988. Konserthuset åpnet dørene for sin første konsert 17. september 1989 med jazzpianisten Oscar Peterson, og den offisielle åpningen ble holdt 21. september.

OlavsHallen_Store_sal.jpg

Vår Frue kirke

Pga av kapasitet er sakral klasse på fredag ettermiddag/kveld flyttet til Vår Frue kirke.

Kirken har flott akustikk, og mange har stiftet kjennskap med kirken gjennom storsatsingen til NRK "Salmeboka minutt for minutt", som ble en suksess. 17 000 mennesker var innom kirken i forbindelse med direkte-TV sendingene.

​​​Vår Frue kirke.jpeg 300px-Vaar_Frue_church_Trondheim_2009.JPG

NM nachspiel lørdag kveld

Vi inviterer til NM-nachspiel på Clarion Hotel & Congress rett etter premieutdelingen i Olavshallen. Så langt har 500 sangere og dirigenter meldt seg på arrangementet.

Det vil bli dekket til småbord, og hvert kor får tildelt sitt bord. Det koster 350 kr per person, noe som inkludere dekker mat, både varm og kald mat fra buffe, samt underholdning og sosialt samvær.

Påmelding gjøres på påmeldingsskjemaet som ble brukt da dere meldte dere på. Da fikk dere en lenke til påmeldingsskjemaet. Der kan man gå inn å endre antall korsangere/festivalpass​, ledsagere, ​ -og der kan man også skrive antall som ønsker å være med på NM nachspiel.

Det er viktig å gjøre dette før 1.9. som er fristen for påmelding og betaling. Etter at antallet er rettet opp blir det automatisk sendt dere en ny oppdatert faktura.

Har du ikke lenken til påmeldingsskjemaet kan du få denne ved å sende en epost til nm2015@kor.no

Coaching

Veiledning av koret før konkurransen

Skal koret ditt være med i korkonkurranse for første gang?

Eller kan en veiledning/ coaching på korets konkurranseprogram dagen før konkurransen skape en større trygghet?

Vi tilbyr at en ressursgruppe på tre fagpersoner kan høre korets repertoar dagen før konkurransen. Konstruktive tilbakemeldinger kan løfte prestasjonen i konkurransesammenhengen, og også gjøre konkurransesituasjonen tryggere.

Dommerne under NM er ikke en del av denne faggruppen.​

Gjennomføring:

Koret synger sine sanger i rekkefølge, mens de tre fagpersonene lytter og noterer.

Så vil kor og dirigent få en tilbakemelding de kan ta med og gjøre seg nytte av inn i siste fase av forberedelsene.

Tid: 45 minutt pr kor fredag 9.oktober, fortrinnsvis dagtid.

Pris: kr 1000,- pr kor.

Kryss av i Påmeldingsskjemaet om dere ønsker Veiledning/coaching.

INNSENDING AV REPERTOARLISTE OG ORIGINALNOTER!

Her er fristene for å sende inn originalnoter og repertoar:

• Opplysninger om hvilket repertoar koret vil synge må vi ha innen 15. juni. Fyll ut skjema under og send til nm2015@kor.no
  • 5 sett originalnoter må vi ha i hende innen 1. september. Sendes pr post til:
    • Norges Korforbund Sør-Trøndelag, Postboks 651, 7406 Trondheim ​

Lydfil fra kor i klasse A+

Kor i klasse A+ må sende inn en lydfil med opptak av koret innen 1. juni. Gjerne i MP3-format.

Sendes til nm2015@kor.no

Repertoar_NM2015.doc