Avslutning Bodo.jpg

Solistene:

Kristian Krokslett (Bodø)

En meget allsidig sanger som behersker flere ulike typer musikksjangre. Han har de senere årene vært engasjert ved de aller fleste operascenene i Norge. Gjennom årene har Kristian medvirket på en rekke ulike CD-innspillinger, og har også gitt sin stemme til reklame- og tegnefilmer. Han har også det siste året vært på konsertturnéer sammen med Hanne Krogh, Marianne Antonsen og Helene Bøksle.

Kristian Krokslettliten.jpg

Karoline Åseng (Bodø)
Sopranen Karoline Åseng avsluttet våren 2011 sin bachelorgrad i utøvende klassisk sang ved Institutt for musikk på NTNU i Trondheim. Siden våren 2013 har Åseng vært medlem av det profesjonelle vokalensemblet VocalArt. I tillegg til sin sangerbakgrunn har Åseng, denne våren, fullført sin mastergrad innenfor logopedi.  I tillegg til studiene har Karoline vært ansatt i Trondheim Symfoniorkesterets profesjonelle vokalensemble, som i de siste årene har satt opp flere store operaer

Karoline profilbilde_edit0.jpg

Henrik Sand Dagfinrud (Bodø)
Utdannet sanger og musikkpedagog fra Norges Musikkhøgskole, med Folke Bengtson som hovedlærer. Han har turnert landet med barne- og ungdomskonserter for Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken, og sunget nasjonalt og internasjonalt med klassiske ensembler. I tillegg til frilans solistvirksomhet har Henrik sunget med bla VocalART, Det Norske Solistkor, Den Norske Opera og Ballett, Nordic Voices, Nationaltheatret og Oslo Barokkopera.

Henrik mindre.jpg

Paro Lyngmo (Bodø)

En allsidig sanger bosatt i Bodø. Opprinnelig utdannet klassisk sanger, men behersker flere ulike genre. Hun har sunget i ulike syngespill, operaoppsett og oratorier i tillegg til egne konserter. Hun har også flere utgivelser bak seg gjennom duoen Pathos. P I hennes daglige virke i Stemmeprakt AS jobber hun bredt med musikk og formidling, blant annet som foredragsholder, kordirigent, artist og produsent.

paro1.jpg

​​Birger Hveding (Bodø)
Skal synge "Master of the house" som Hr. Thernadier
Birger er 55 år, oppvokst i Bodø. Har sunget hele livet, mye som vokalist i band i ungdomsårene før han startet med revy og teater. Siden 1991 vært med i Asylrevyen, både som skuespiller, tekstforfatter og sanger. To ganger spilt hovedrollen Ebenezer Scrooge i "Et juleeventyr" av Charles Dickens, i regi av Nordland teater. Sist satt opp i Stormen i 2014.

Birger Hvedinglite.jpg

Ingeborg Haugen (Fauske)
Skal synge "Master of the house som Fru Thernadier
Ingeborg Haugen jobber til daglig som lektor i engelsk ved Fauske videregående skole. Hun har hatt sang og musikk som hobby fra tidlig alder og har alltid hatt en forkjærlighet for musikaler. Etter å ha sunget mest som solist tok hun til slutt steget ut i korverden og synger for tiden i Ajve og Valnesfjord Spiskammerskor.

Ingeborg Haugenlite.jpg

Oda H. Bøifot (9år) (Bodø)

Mange  flinke jenter fra Salten sendte inn video/sangklipp i forbindelse med utvelgelsen av Cosette.  Nå er avgjørelsen tatt. Den heldige jente som skal få synge låta Castle on a Cloud i Musicals in Concert i Stormen Konserthus fredag 21. Oktober er Oda H. Bøifot på 9 år fra Bodø.
Oda har gått på barneteater og var i 2014 med på Nordland Teater sin oppsetning «Et Juleeventyr» i Stormen Konserthus.
Hun går nå i Bodø Domkirkes aspirantkor.

Musikere

Konserten ble gjort i samarbeide med Musikk i Nordland. Musikalsk leder var Jon Fylling.

Arrangør er Norges Korforbund Nord og Norges Korforbund Salten i samarbeide med Musikk i Nordland, Vocal Art og studiestedet NNPS.

Logonnps.gif

art_logo.png