AvslutningHarstad.jpg

Solister:

Dag Erik Enoksen
(tenor) er en erfaren dirigent og solist fra Harstad. Han jobber på heltid som dirigent og har mange store korprosjekter bak seg. Han har gjort flere solistoppdrag og hadde nylig stor suksess med sitt solistprosjekt "Tre stemmer". Dag Erik dirigerer Harstad Mandskor, Harstad Guttekor, Bel Chorus og Mine Damer.

Dag Erik er solist på alle konsertstedene.

​                Dagerikmørkbakgrunn

Siv Cathrine Johansen (mezzo sopran) fra Harstad jobber til daglig ved musikklinjen på Heggen vgs. og har over 15 års erfaring som dirigent og sangpedagog. Hun er utdannet sangpedagog fra konservatoriene i Stavanger og Birmingham, England. Hun har gjort flere store korprosjekt og er til daglig dirigent for Sangkoret Lurlokk.

Siv er solist på alle konsertstedene.
Sivweb1.jpg

Marita Havaas Olsen (mezzo sopran) er en erfaren skuespiller/sanger og produsent fra Narvik. Hun har de siste 8 årene produsert mange store korsuksesser i nord for Norges Korforbund og har vært medlem i Narvik Teaterlag i en årrekke som skuespiller, instruktør og produsent.

Marita er solist på alle konsertstedene.
BildeMarita.jpg
Tor Eriksen (Bass/baryton) fra Målselv er dirigent i Chorus Borealis og freelance sanger. Han er utdannet sanger og pedagog i musikkvitenskap og Nordisk fra UIT, konservatoriet og NTNU. Eriksen har gjort flere operaproduksjoner og konsertversjoner av blant annet Les Miserables og utvalgte sanger fra Chess, Cats og Phantom of the opera. Han jobber til daglig som lærer ved Bardufoss Høgtun Videregående skole.

Tor er solist på alle konsertstedene.
TorEriksengråweb.jpg

Jørn Heyerdal Pedersen
er 1.tenor hos Bel Chorus i Harstad. Bakgrunn fra revy og teatermiljøet i Harstad.
Kjent for sine tolkninger av Elvis og Tom Jones. Har hatt suksess med solistprosjektet tre stemmer.

Jørn skal synge vertshusholderen Hr. Thernadier under konserten i Harstad Kulturhus og Lofoten Kulturhus.
Jørn Heyderdalweb.jpg

​Anne-Merethe Ursin er en erfaren sanger og skuespiller fra Harstad. Grunnlegger av Sangteateret Drops, og sangsøster i damekoret Mine Damer.

Anne-Merethe skal synge Fru. Thernadier under konserten i Harstad Kulturhus og Lofoten Kulturhus.

ursinweb.jpg

Ella Hals
er 11 år og fra Harstad.
Hun har en del erfaring med opptredener gjennom kulturskolen (hvor hun spiller piano) og hun liker å opptre. Ella skal synge solo på låta Castle on a Cloud i Harstad Kulturhus.
Ella_Cosettemindre2.jpg

Musikere
Konsertene ble gjort i samarbeide med Musikk i Nordland. Musikalsk leder var Jon Fylling.

Arrangør er Norges Korforbund Nord og Norges Korforbund Nordre Nordland i samarbeide med Musikk i Nordland og studiestedet NNPS.

Logonnps.gif