Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Landsfestivalen for kor 2020 > Praktiske opplysninger

Praktiske opplysninger

Her finner du informasjon om

1. Lenke til ventelisten (se rett under)
  2. Påmelding og betalingsfrister
  3. Regler for refusjon
  4. Andre priser (festkonsert, Munkholmen, Ringve museum...)
  5. Hotell

1. Lenke til venteliste

Her finner du lenke til skjema for venteliste. Landsfestivalen ble fulltegnet innen fristen 1. november. Informasjon om det å stå på venteliste finner du under Spørsmål og svar.

2. Påmelding og betalingsfrister

Det er tre betalinger i forbindelse med deltakelse på landsfestivalen:
Påmeldingsgebyr for koret, festivalkontingent for hver sanger og dirigent, samt betaling av festivalpass for hver deltaker.

Påmeldingsgebyr​

Hvert kor og ensemble skal betale et påmeldingsgebyr.

• Medlemskor i Norges Korforbund med flere enn 12 deltakere: kr 2000,- pr. kor. Ikke-medlem: kr 3000,-.
  • Ensembler med 12 eller færre deltakere (inkl. musikalsk leder) kr 1000,-. Ikke-medlem kr 1500,-.

(Retningslinjer fra Norges Korforbund).

Frist 1. november 2019Påmeldingen av koret er bindende etter 1. november, og påmeldingsgebyret blir ikke refundert. Korene får tilsendt faktura på påmeldingsgebyret.

Festivalkontingent

Koret skal betale inn en festivalkontingent for hvert enkelt kormedlem og dirigent.

• For medlemskor er beløpet kr 500,- per person (medlem og dirigent(er).
  • For kor som ikke er medlem i Norges Korforbund er beløpet kr 600,- per person (sanger og dirigent(er).
  • Ledsagere skal ikke betale påmeldingskontingent.

Frist for endelig antall deltakere, innbetaling av festivalkontingent og festivalpass er 15. februar 2020.

Etter denne datoen blir ikke festivalkontingent for deltakerne refundert. Korene får tilsendt samlet faktura på festivalkontingent.

Festivalpass​

Koret skal også betale inn for festivalpass til alle som skal delta. Festivalpasset er personlig for hvert kormedlem, dirigent og hver ledsager.

• ​Festivalpass som inkluderer bankett koster kr 990,-
  • Festivalpass uten bankett koster kr 690,-.

Festivalpasset inkluderer alle seminarer og konserter, utenom festkonserten i Nidarosdomen.​​​

Refusjonsregler utover dette er som følger:​

3. Regler for refusjon

Bindende påmelding er å betrakte som rettslig kontrakt mellom deltaker og arrangør.

Eventuelle avmeldinger skal skje skriftlig til Festivalkontoret og refusjoner skjer etter følgende regler:

a. Påmeldingsgebyret (for koret) refunderes ikke.
b. Dersom koret ikke får plass ved Festivalen, refunderes påmeldingsgebyret.
c. Festivalkontingent (for deltakere) refunderes ikke, unntatt ved død, samt dekn​ing av egenandel ved bruk av reiseforsikring ved dokumentert sykdom.

Krav om refusjon må tas med eget forsikringsselskap, hvor legeattest og kvittering for påmeldingsavgifter må legges ved. Evt krav om dekking av egenandel på forsikringen må fremmes skriftlig til arrangøren, som foretar vurdering og evt tilbakebetaler beløpet.

4. Andre priser

Festkonsert
En helhetlig konsertopplevelse med blant annet kor på høyt nivå og musikere i Nidarosdomen fredag kveld. Det vil bli solgt billetter til konserten, internt og eksternt. Deltakende kor må bestille billetter på forhånd, og betale en rimelig inngangsbillett. Billettpris kr 100,-.

Sangertrikk
Veterantrikken, verdens nordligste trikk, skal fungere som en sangertrikk festivalhelgen. Tanken er allsang, ledet av en musiker, på vei opp til Lian Restaurant der deltakere kan spise lunsj. Trikketuren tar ca. 25 minutter.
Tilbudet krever påmelding på forhånd, og har en deltakerkostnad.

Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Turer
Det blir lagt opp til tur til både Munkholmen og Ringve museum på dagtid torsdag. Tilbud krever påmelding på forhånd, og har en deltakerkostnad. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

5. Hotell

Vi har to kategorier hoteller;
kategori 1 som er beste hotell, og kategori 2 som er gode hotell. Alle hotellene er i sentrum av Trondheim.

Prisene er:
Kategori 1: kr 1750,- pr natt for enkeltrom - kr 1850,- pr natt for dobbeltrom.
Kategori 2: kr 1295,- pr natt for enkeltrom - kr 1495,- pr natt for dobbeltrom.

Etter påmeldingsfristen får korene tildelt hotell.