Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Landsfestivalen for kor 2020

Landsfestival for kor 2020Landsfestivalen

Flere kor og korsangere stiller spørsmål om Landsfestival for kor 2020 går som planlagt. Vi bruker mye energi på saken og samarbeider godt med Norges Korforbund. Siden vi ikke har noen «glasskule» må vi bygge våre vurderinger på den informasjon som er tilgjengelig og de råd som kommer fra de nasjonale helsemyndighetene.

Du finner oppdatert informasjon under Spørsmål og svar.
Se også sidene Kor og Korona - oppdaterte råd på korforbundets sider for nyttig informasjon generelt.

Festivalkomiteen


 

Hjertelig velkommen til Landsfestival for kor i Trondheim

Torsdag 4. juni til søndag 7. juni 2020.

Som deltaker på Landsfestival for kor 2020 (LF2020) skal koret ditt få mulighet til å synge på to gode, innendørs konsertarenaer, deriblant Norges nasjonalhelligdom, Nidarosdomen. Som kor eller enkeltsangere kan dere få være med på å synge igjennom skolesangboken, «Mads Berg – fra perm til perm» i Vår Frue kirke, kjent fra “Salmeboka minutt for minutt”. Foruten en spektakulær åpningskonsert hvor alle besøkende får delta, planlegger vi Sangertrikk fra sentrum av Trondheim opp til Lian, musikalsk byvandring på Bakklandet, festkonsert i Nidarosdomen og Royal Garden, seminar med korkomponister og en stor sangerfest. 

Nidarosdomen er veldig belagt med egne arrangement, derfor starter vi med konserten Kor i katedralen, allerede torsdag ettermiddag.

Vi ønsker deg velkommen til tre dager med sangglede i historiske Trondheim!

Vi glær oss!
Festivalkomiteen