​Praktiske opplysninger​​

Transport

• Flybuss Sola-Stavanger går hvert 15.min pris kr 180 t/r ved kjøp på flybussen.no
  • Det settes opp busser til og fra banketten lørdag kveld, inkludert i bankettprisen.
  • Buss til korkonsert i Utstein Kloster torrsdag kveld, kr 100,- pr deltakende korist.

Festivalko​ntoret

Oversikt festivalkontor.png   ​Festivalkontor_ute[1].png

Festivalkontontoret holder til i iQubeS City, et av Stavangers eldste sjøhus fra ca 1650. Dagens eier har beholdt mye av det gamle og huset er en severdighet i seg selv. Det ligger sentralt i Vågen, midt i Stavanger sentrum og er i gangavstand til de fleste konsertarenaer, hotellene og severdighetene. Da huset ble bygd lå det ved kaikanten og kunne laste og losse varer direkte på båtene som kom til byen.  Nå er det litt mer tilbaketrukket med fin promenadevei rett utenfor.

Festivalkontor_inne.png

Åpningstider:

(med forbehold om endringer)

Torsdag kl. 10.00-20.00

Fredag kl. 09.00-10.45 og 13.00-18.00

Lørdag kl. 09.00-18.00

Søndag kl. 09.00-14.00

Utenom åpningstid under festivalen kan vi treffes på telefon. (Telefonnummer kommer)

Alle turer og byvandringer koordineres fra festivalkontoret.

Fredag kl. 21 skal det være dirigenttreff med noe godt på stemmegaffelen, i Festivalkontoret.

Påmelding kan ​gjøres sammen med alle andre påmeldinger for koret.​

Vertskor​​et iKor

• iKor er et selvstendig kor og har i dag ca.45 medlemmer. Korets overordnede
    mål er å dyrke sanggleden blant korets medlemmer samt øke korets totale
    sangprestasjoner. Vi legger også stor vekt på det sosiale. iKor er et
    allsidig kor som synger ulike sjangre som pop, rock, viser, klassisk etc.
  • Alle deltakende kor vil bli møtt av korverter på hotellet ved ankomst. iKor ønsker å bidra til å gjøre festivalen til en god opplevelse for alle deltakerne og vil være tilgjengelige gjennom hele festivalen. Korvertene vil også være guider på festivalens byvandringer.