Skjermbilde 2015-06-15 kl. 15.00.47.png

Påmeldingsgebyr

I henhold til retningslinjer fra Norges Korforbund er påmeldingsgebyr for korene slik:
  • Medlemskor i Norges Korforbund mer enn 12 deltakere Kr. 2000,- pr. kor. Ikke medlem kr. 3000.-
  • Ensembler med 12 eller færre deltakere (inkl. musikalsk leder) kr. 1000.- Ikke medlem kr. 1500.

Festivalkontingent

• Hvert enkelt kormedlem betaler i tillegg en festivalkontingent på kr. 500.-
  • Ledsagere betaler ikke festivalkontingent. Kun festivalpass.

Festivalpass

I tillegg til påmeldingsgebyr og festivallkontinget kjøper hver deltaker festivalpass. Vi har valgt å legge prisen på festivalpass så lavt som mulig. Vi har ikke inkludert mat i festivalpasset- bortsett fra banketten lørdags kveld. Det betyr at deltakerne kan spise hva de vil, hvor de vil og til hvilken pris de vil på Svolværs mange gode spisesteder. Eller kanskje bare nyte ferske deilige reker direkte fra båt på kaia. Alle seminarer og konserter utenom Musicals in Concert og Lofoten Voices er inkludert i festivalpasset. (se program)

Torsdag-søndag. Pris pr. deltaker inkludert bankett kr. 990.-
Torsdag-søndag - uten bankett lørdags kveld kr. 690.-  (Et alternativ for deg som ikke blir til søndag)
Vi har ikke egen pris fra fredag-søndag.

333x137xNordlaks.png.pagespeed.ic.YXoKkX5zDX.png                      EidfjordSjofarm.png