Gå ikke glipp av denne fantastiske konserten hvor 150 sangere, musikere og solister tar deg med inn i
musicalens verden. Konserten består av utdrag fra de tre verdenskjente musicalene Evita, My Fair Lady
og Les Miserables. Varighet på konserten er ca. 2 timer inkludert pause.
Koret består av sangere fra
Lofoten og Vesterålen!
Dette blir et høydepunkt under festivalen.

Musikalsk leder er Jon Fylling.

Billettsalg
Deltakerne på Landsfestivalen har en egen billettkategori som heter "LF2016".
Prisen er kr. 290.-
inkludert billettavgift. Normalpris er kr. 360.- inkl. billettavgift.
For å få billett til denne prisen må kode
Kor8300 oppgis når billetter bestilles. NB! Denne priskategorien
gjelder kun for deltakerne på Landsfestivalen.

Fredag 10. juni 2016 Kl. 19.00 i Lofoten Kulturhus. Kjøp billett her!

Solister:

Dag Erik Enoksen
(tenor) er en erfaren dirigent og solist fra Harstad. Han jobber på heltid som dirigent og har mange store korprosjekter bak seg. Han har gjort flere solistoppdrag og hadde nylig stor suksess med sitt solistprosjekt "Tre stemmer". Dag Erik dirigerer Harstad Mandskor, Harstad Guttekor, Bel Chorus og Mine Damer.

​                  Dagerikmørkbakgrunn

Siv Cathrine Johansen (mezzo sopran) fra Harstad jobber til daglig ved musikklinjen på Heggen vgs. og har over 15 års erfaring som dirigent og sangpedagog. Hun er utdannet sangpedagog fra konservatoriene i Stavanger og Birmingham, England. Hun har gjort flere store korprosjekt og er til daglig dirigent for Sangkoret Lurlokk.

Sivweb1.jpg

Marita Havaas Olsen (mezzo sopran) er en erfaren skuespiller, sanger og produsent fra Narvik. Hun har de siste 8 årene produsert mange store korsuksesser i nord for Norges Korforbund og har vært medlem i Narvik Teaterlag i en årrekke som skuespiller, instruktør og produsent.

BildeMarita.jpg

Tor Eriksen
(Bass/baryton) fra Målselv er dirigent i Chorus Borealis og freelance sanger. Han er utdannet sanger og pedagog i musikkvitenskap og Nordisk fra UIT, konservatoriet og NTNU. Eriksen har gjort flere operaproduksjoner og konsertversjoner av blant annet Les Miserables og utvalgte sanger fra Chess, Cats og Phantom of the opera. Han jobber til daglig som lærer ved Bardufoss Høgtun Videregående skole.

TorEriksengråweb.jpg

Jørn Heyerdal Pedersen
1.tenor hos Bel Chorus i Harstad. Bakgrunn fra revy og teatermiljøet i Harstad. Kjent for sine tolkninger av Elvis og Tom Jones. Har hatt suksess med solistprosjektet tre stemmer.

Jørn skal synge vertshusholderen Hr. Thernadier under konserten i Harstad Kulturhus og Lofoten Kulturhus.
Jørn Heyderdalweb.jpg

​Anne-Merethe Ursin
Erfaren sanger og skuespiller fra Harstad. Grunnlegger av Sangteateret Drops, og sangsøster i damekoret Mine Damer.

Anne-Merethe skal synge Fru. Thernadier under konserten i Harstad Kulturhus og Lofoten Kulturhus.

ursinweb.jpg

Musikere
Konserten gjøres i samarbeide med Musikk i Nordland.

Arrangør er Norges Korforbund Nord og Norges Korforbund Nordre Nordland i samarbeide med Musikk i Nordland og studiestedet NNPS.

Logonnps.gif