Dette er konsertene påmeldte kor kan velge å synge på:

Torsdag 9. juni 2016

18.30 Sang på kaia når Hurtigruta ankommer Svolvær.
Korene som ønsker det møtes på kaia og synger for turistene som ankommer byen. Et utrolig flott opplevelse  for både sangere og turister.

19.00 Konsert i Svolvær kirke
Hurtigruta ankommer Svolvær med turister fra alle verdensdeler. Disse inviteres til korkonsert i flotte Svolvær Kirke med kor som deltar på Landsfestivalen.

21.00 Korkonsert på Magic Ice
Verdens eneste permanente isgalleri, som viser Lofotens historie på over 500 kvadratmeter. Veggene i den store hallen er laget av gjennomsiktig is. Kunstnere fra forskjellige land, blant annet Litauen og Russland, har bidratt med utsmykkingen av galleriet, med isskulpturer, farge og lyd. Her vises Lofotens natur, fiske- og fangsthistorien gjenskapt i is. Om sommeren er Magic Ice åpent nesten døgnet rundt, så dette er det eneste stedet i verden du kan gå på isbar i midnattssol.
Inngang ikke inkludert i festivalpasset!

23.00 Midnattskonsert på Gimsøya med midnattsolbading
Bli med på en flott midnattskonsert i Gimsøy Kirke etterfulgt av midnattsolbading på denne vakre stranden på Gimsøya. En opplevelse utenom det vanlige. Festivalen vil ordne transport til sangerne som deltar. Pris pr. sanger for buss tur/retur til Gimsøya kr. 100.- Kjøretid 35 minutter hver vei.
Sted: Gimsøy Kirke
Inngang inkludert i festivalpasset.

Fredag 10. juni 2016

11.00 Åpning av Festivalen
Offisiell åpning av festivalen med gjester og deltagende kor. Det blir ingen defilering gjennom byen! Vi åpner heller med en flash-mob. Alle deltakere får tilsendt sang som øves inn på forhånd, og det hele settes i gang med at en person stiller seg opp på torget og begynner å synge. Deretter kommer det kor og sangere fra alle kanter som ender opp i et stort felleskor.
Sted: Svolvær torv

13.00 Konsert på Arbeidern i Kabelvåg.

Inkludert i festivalpass!

13.00 Konsert i Svolvær Kirke

14.00 Torgkonsert i Svolvær

14.00 Torgkonsert Kabelvåg

14.00 Torgkonsert i Henningsvær

19.00 Konsert i Svolvær kirke

19.00 Konsert i Lofotkatedralen
Korkonsert i vakre Lofotkatedralen i Kabelvåg.

21.00 Korkonsert på Magic Ice

Inngang ikke inkludert i festivalpasset.

Lørdag 11. juni 2016

12.00 Torgkonsert i Svolvær

13.00 Torgkonsert Kabelvåg

13.00 Torgkonsert i Henningsvær
Inkludert i festivalpass.

14.00 Utendørskonsert på Kuba.
Med tomme fiskehjell, lofothavet og lofotfjellene som ramme inviterer vi til en spennende akustisk utekonsert på halvøya Kuba i Svolvær, ca. 15 minutters gange fra sentrum. Nærmere naturen kommer du ikke.
Inkludert i festivalpasset.

14.00 Konsert på Arbeidern i Kabelvåg

14.00-17 Topptur til Tjeldbergtinden
For den aktive korsangeren arrangerer vi topptur til Tjeldbergtinden, med allsang og utsikt over Svolvær by fra toppen. Sentrumsnært, og overkommelig tur for de fleste. Terje Brun (tidligere norgesmester på trekkspill) tar med seg trekkspillet sitt og leder an i allsangen.

Søndag 12. juni 2016

11.00 Festivalgudstjeneste med konsert i Lofotkatedralen

Gudstjeneste med kor fra Landsfestivalen. Opplev å synge i selveste Lofotkatedralen. En drøm for mange korsangere. Gudstjenesten blir sendt som radiogudstjeneste pål NRK

Salmene er plukket ut, og blir som følger:

Før preken:

Nr 288 Himlane kan ikkje romme

Nr 434 Det er navnet ditt jeg roper

Nr 518 Grip du meg

Etter preken:

Nr 854 No stig vår song

Nr 602 Lat kvar jordisk skapning

Nr 593 Her er det et lite barn