bannernettsider 700.jpg

 

​​​​

Velkommen til Lofoten 

Norges Korforbund og teknisk arrangør Nordre Nordland, ønsker deg hjertelig velkommen til verdens vakreste øygruppe, nemlig Lofoten. Naturen gjør stedet særpreget med ville og taggete fjell, frodige marker, lune viker og dype fjorder. På rad og rekke ligger idylliske røde rorbuer helt nede i vannkanten, og lukten av tørrfisk, ramsalt sjø og tjære kiler i nesen.

Svolvær- festivalens knutepunkt

Svolvær er Lofotens største befolkningssted. Samtidig er hele kommunen en av Nord-Norges viktigste kunstnerkommuner. I Kabelvåg finner vi Nordland kunst-og filmskole og flere gallerier og museer. Nord-Norsk Kunstnersenter finner vi Svolvær. Byen har daglig anløp av Hurtigruten og daglig avgang med hurtigbåt til Bodø og Hamarøy. Byen har også daglig anløp av ferge til Hamarøy.  Svolvær Lufthavn, Helle har flere daglige avganger til Bodø. Fra Bodø er det korresponderende flyavganger til resten av landet.


Landsfestival
Landsfestivalen i Lofoten, med Svolvær som base, skal være en festival for alle som ønsker å høre på korsang - og å bli hørt. Festivalpassene skal gi tilgang til flotte korkonserter og spennende seminarer. Bankett med underholdning blir det også. Prisen på festivalpassene settes så lavt som mulig slik at flest mulig har mulighet til å delta. Nordre Nordland får drahjelp av festivalkoret Lofoten Voices og vertskorene Stamsund Sangkor og Ytre Eidsfjord Sanglag.

Sol hele døgnet!
Fra 28. mai er det sol hele døgnet i nord. Behovet for søvn blir dermed minimalt. Foruten et flott festivalprogram vil deltakere og ledsagere få tilbud om å delta på aktiviteter som tar de med ut i naturen i Svolvær. Eksempler på dette er fisking, RIB safari og kajakkpadling

Du kan bare begynne å glæde dæ :-)​​​​


​​