Landsfestivalen stor_farger.png 

Velkommen til Landsfestival på Levanger

Norges Korforbund har gleden av å ønske kor, ensembler, vokalgrupper, sangere, dirigenter hjertelig velkommen til Landsfestivalen på Levanger fra 11.-14.juni 2015

Denne gangen er det Norges Korforbund Nord-Trøndelag i samarbeid med Levanger Mannssonglag og Skogn Mannskor som står som tekniske arrangører.

Det blir spennende dager i en spennende småby med et innholdsrikt program, muligheter for å synge mye, høre på gode konserter, delta på spennende seminarer, og ikke minst oppleve «Trivelige Trøndelag» sammen med mange hyggelige folk som deler dine interesser. 

Det hele avsluttes med en fantastisk festbankett.

Praktiske opplysninge:

Selv om påmeldingsfristen er ute er det fortsatt mulighet for å melde seg på Landsfestivalen, seminarer etc.....

For påmelding henviser vi til Påmelding i menyen til venstre samt under menypunktene: Seminarer, Dirigenter på Vidvanke og SOLOLEVANG

Registrering

Festivalkontoret i Trønderhallen vil være åpent torsdag ettermiddag fra kl 1700. Der kan representanter for koret hente deltakerbevis og annen informasjon.
Festivalkontoret vil være åpent fredag og lørdag fra kl 0800-2000 og søndag fra kl 0800-1200.

 

 
 

Dirigent på Vidvanke

Å samle dirigentene på et særskilt arrangement har blitt en fast tradisjon. Denne gangen har vi kalt arrangementet «Dirigenter på Vidvanke». Innholdet er selv hemmelig. Påmeldingen finner du under Dirigenter på vidvanke i menyen til venstre.

Festivalbanketten lørdag kveld

Dette blir utvilsomt et av høydepunktet under årets Festival. Vi samles i en bankettpyntet «Trønderhall» med lokal mat, lokal underholdning på høyt nivå og dans til et lokalt, men et av landets beste danseorkester.

Finn fram

På kartet ser du et utsnitt av Levanger og Verdal. Dette vil også stå i programmet som alle vil få i velkomstpakken sammen med detaljerte oversikter over alle aktuelle steder.

oversiktskart II.jpg
 

 

 

Festivalpub

Mellom seminarer, konserter og KorScener håper vi dere vil besøke vår Festivalpub som ligger på Damskipsbrygga. Her får dere kjøpt enkelt mat samt drikke i pubstil.
Her ligger også Sjøparken hvor den offisielle åpningsseremonien vil finne sted fredag kl 1100.


 

Parkering

Av praktiske hensyn må all parkering av busser og privatbiler foregå ved Trønderhallen. All parkering her er gratis. Det er ikke mulig å manøvrer busser til KORscenen i sentrum eller til åpningen fredag. I tillegg er det svært begrenser med parkeringsplasser. De fleste parkeringsplasser er avgiftsbelagt.

det gode korliv.jpg