Forside / Aktiviteter / Landsfestivalen for kor 2022 / Praktiske opplysninger

Praktiske opplysninger

Siden oppdatert: 22. april kl. 07:30
Oppdatert med skjema for å melde inn siste praktiske informasjon

1. Skjema for å melde inn siste praktiske informasjon
  2. Påmeldingsavgift, festivalpass og betalingsfrister
  3. Regler for refusjon
  4. Andre priser
  5. Hotell

1. Skjema for siste praktiske informasjon

Her finner du skjema for å melde inn siste praktiske informasjon om deltakelse på LF2022.
Fristen for å sende skjemaet i retur var 1. mai 2022

Her finner du skjema for etterpåmelding av nye deltakere og ledsagere
Fristen for etterpåmelding var 1. april 2022

Her finner du skjema for innrapportering av repertoar
Fristen for innsending var 1. april 2022

2. Påmeldingsavgift, festivalpass og betalingsfrister

Det er to betalinger i forbindelse med deltakelse på landsfestivalen: Den første er påmeldingsgebyr for koret, den andre er festivalpass for hver deltaker.

1. Påmeldingsavgift og betalingsfrist

Hvert kor og ensemble skal betale en påmeldingsavgift.

• Medlemskor i Norges Korforbund med flere enn 12 deltakere: kr 2000,- pr. kor. Ikke-medlem: kr 3000,-.
  • Ensembler med 12 eller færre deltakere (inkl. musikalsk leder) kr 1000,-. Ikke-medlem kr 1500,-.

Dette er i henhold til retningslinjene fra Norges Korforbund.

FRIST for å melde på koret, med ca antall deltakere, er 1. oktober 2021. FRIST for å betale påmeldingsavgiften er 1. november 2021.
Påmeldingen av koret er bindende etter 1. oktober, og påmeldingsgebyret blir ikke refundert.

1. Festivalpass og betalingsfrist
    Koret skal betale festivalpass for hvert enkelt kormedlem og dirigent. Festivalpasset inkluderer alt unntatt Åpningskonserten og Festkonserten i Nidarosdomen.​​​
  • ​Festivalpass som inkluderer bankett kr 1790,-
  • Festivalpass uten bankett kr 1190,-
  • Festivalpass for ledsager med bankett kr 1290,-
  • Festivalpass for ledsager uten bankett kr 690,-
  • Festivalpass som inkluderer bankett for ikke-medlemskor kr 1890,-
  • Festivalpass uten bankett for ikke-medlemskor kr 1290,-

FRIST for å juster antall deltakere (+/- 5 personer) er 1. februar 2022.
FRIST for å betale festivalpass + eventuelt billetter til åpningskonsert og/eller festkonsert er 15. februar 2022.

Etter 15. februar blir ikke festivalpass og andre festivalkostnader refundert.
Korene får faktura tilsendt omkring 5. februar.

Til toppen av siden

Refusjonsregler utover dette er som følger:​

3. Regler for refusjon

Bindende påmelding er å betrakte som rettslig kontrakt mellom kor og arrangør.

Eventuelle avmeldinger skal skje skriftlig til lokal arrangør, og refusjoner skjer etter følgende regler:

• Påmeldingsavgift for koret refunderes ikke. Unntak er hvis koret ikke får plass ved festivalen.
  • Festivalpass for deltakere og andre innbetalte festivalkostnader refunderes ikke. Unntak er medisinske forhold der legeerklæring kan framvises. Det forutsettes at det enkelte kormedlem har reiseforsikring.
  • Det gis refusjon til dekning av egenandel ved bruk av reiseforsikring ved dokumentert sykdom. Lokal arrangør utsteder da faktura som viser vedkommendes spesifikke kostnader.

4. Andre priser

Det vil bli solgt billetter til åpningskonsert (torsdag 26. mai) og festkonsert (fredag 27. mai). Deltakende kor må bestille billetter på forhånd, og betale en rimelig inngangsbillett. Billettpris kr 100,- pr. konsert.
Billettene bestilles i skjema som blir sendt korene i månedsskifte november/desember.

5. Hotell

Koret kan bestille hotell gjennom vår samarbeidspartner Koment AS.

Det er to kategorier hotell:
Kategori 1 som er de beste hotellene, og kategori 2 som er gode hotell. Alle hotellene ligger i sentrum av Trondheim.

Priser:

• Kategori 1 kr. 1495,- per natt for enkeltrom – 1795,- per natt for dobbeltrom
  • Kategori 2 kr. 1395,- per natt for enkeltrom – 1595,- per natt for dobbeltrom

Korene betaler ikke depositum, men får tilsendt faktura på hele beløpet 30 dager før
arrangementet.

Endringer i antall rom og navneendring kan gjøres frem til 15 dager før uten kostnader.
Er det noen av kordeltakerne som ønsker egen faktura, så ordner vi dette.

Koret får tildelt hotell etter hvilken kategori de velger.

Send bestilling av hotell til kor@koment.no med følgende informasjon:

• Navn på koret
  • Navn på kontaktperson
  • Antall enkelt- og dobbeltrom
  • Faktura-adresse

Koment AS kommer til å ta kontakt med hvert enkelt kor. De ønsker å bidra både når
det gjelder overnatting og eventuelle lunsjer / middager som dere ønsker å ha med
deres kor.