Forside / Aktiviteter / Landsfestivalen for kor 2022

Landsfestival for kor 2022

Landsfestival for kor 2022

Hjertelig velkommen til Landsfestival for kor i Trondheim

Torsdag 26. mai til søndag 29. mai 2022.

Som deltaker på Landsfestival for kor 2022 kan du og koret ditt få mulighet til å synge på gode innendørs konsertarenaer, derblant i Norges nasjonalhelligdom Nidarosdomen. 

Som kor eller enkeltsanger kan du være med på å synge skolesangboka «Mads Berg – fra perm til perm» i Vår Frue kirke, kjent fra "Salmeboka minutt for minutt". Du kan også få oppleve en festkonsert med Det Norske Solistkor som ble allemannseie i forbindelse med "Hele Norge synger".

Åpningsseremonien vil foregå på det nye flotte torget i Trondheim, og i tillegg kan vi røpe bysang, festkonserter, musikalsk byvandring på Bakklandet, og en stor sangerfest i Trondheim Spektrum.

Følg oss gjerne på Facebook. Der oppdaterer vi om smått og stort.
  

TRONDHEIM

Der storbyliv møter småbysjarm

Og itj' for å skryt, men...
  • Trondheim er omtalt som en av de vakreste byene i norden 
  • Når du ikke skal synge, kan du jo besøke sangerkroa, rusle litt rundt på det nyoppussede torget, gå innom Ravnkloa, gå en tur bort til gamle bybro, spasere litt på Bakklandet... Der finner du forresten Trampe også. Mulighetene er mange. Så kan du jo ta med det et par gode sko i bagasjen og gå Hjertepromenaden
  • Ser du på midtbyen fra oven, ser du at den faktisk ligner et hjerte - omslynget av Nidelven og kanalen. "Hjertepromenaden" er en flott, urban turløype som slynger seg rundt midtbyen. I løpet av en times spasertur kan du oppleve en fantastisk utsikt mot fjorden, Nidarosdomen, marinen og Bakklandet.
  • Klikk deg inn og la deg inspirere av videoen "Æ e trønder". Det er bare SÅ mange sjarmerende trøndere der.

Vi ønsker deg velkommen til tre dager med sangglede i historiske Trondheim!

Vi glær oss!
Festivalkomiteen