​​​​​​​​​Priser for Landsfestivalen 2014!​

For koret - påmeldingsgebyr

Medlemskor i Norges Korforbund (priser kun koret må ta hensyn til)

Kor med mer enn 12 deltakere kr 2000,-
Ensembler med 12 eller færre deltakere inkl musikalsk leder kr 1000,-

Ikke medlemskor i Norges Korforbund (priser kun koret må ta hensyn til)

Kor med mer enn 12 deltakere kr 3000,-
Ensembler med 12 eller færre deltakere inkl musikalsk leder kr 1500,-

For deltakere - festivalkontingent (uansett medlemsskap)

Korister i påmeldte kor kr 495,-
Ledsager til korist i påmeldte kor kr 200,-
Soloist i SOLOSLO-koret (inkluderer seminar med leder for SOLOSLO) kr 450,-

Priser man må ta høyde for ved påmelding ​

Alle seminarene er priset likt og koster hver for seg kr 250 (totalt 1000 plasser).
Alle konserter er priset likt og koster kr 270 (totalt 3000 plasser).
SigthSING (se egen beskrivelse) inkl servering, guiding og underholdning kr 530.
Bankett - festaften med middag og underholdning kr 750.​
Transport i busser til festaften (er skilt ut da en del Oslo-deltakere skaffer transport selv) kr 100,-
DirigentFRYD​ - en kulturinarisk sjøreise kun for dirigenter kr 690.

Transportbehov for bevegelseshemmede er gratis under festivalen. Meldes inn under påmelding.

Hotellavtaler

Korforbundets faste samarbeidspartner på reiser - Sabra Musikkreiser - er nøkkelen til en god hotellopplevelse i Oslo under festivalen. Hotellavtalene gjelder kun ved henvendelse gjennom Sabra og som en samlet bestilling/ reservasjon fra koret. For deltakere som reiser uten kor (SOLOSLO-koret o.l.) vil de samme kontaktpunktene gjelde, men da kan enkeltpersoner ta kontakt selv.

Priser for enkeltrom: fra 775,- til 825,-
Priser for dobbeltrom: fra 1090,- til 1190,-

Hoteller i avtalen (alle Thon): Opera, Bristol, Vika Atrium, Terminus, Oslo Panorama, Spektrum og Munch (to siste budget).

Kontakt Sabras Kine eller Camilla på epost: post@sabra.no​

NB! Tilbudet er av kortvarig art og hotellrommene er kun holdt av frem til 10.02.14. Hotellbestillinger etter denne dato må koret sørge for på egen hånd!

Betalingsbetingelser oppgis ved kontakt med Sabra.

Alle skal få synge - gratis!

Å synge eller få tilgang til konserter med andre kor på en eller flere av våre oppsatte scener i Oslo sentrum, Tjuvholmen, i  KORcampen eller under en SightSING-tur er innbakt i festivalpasset og kostnadene til scener, lyd, lys og teknikere dekkes av arrangør!​

Påmelding til å synge på disse scenen gjøres først etter 1.2.14​ når alle kor er meldt inn og vi ser hvordan trykket fordeler seg over fredagen og lørdagen. Vi henvender oss da til påmeldte kor med oversikter og anbefalinger m.m.

Viktig vedrørende betalingsendringer

Dersom deltakeren gjør endringer etter at en faktura er sendt ut eller et beløp er innbetalt med kredittkort via nettet blir man belastet et administrasjonsgebyr pålydene kr 200,-. Slike endringer er ofte krevende tidsmessig og Korforbundet er avhengig av å benytte andre ressurser til slike oppgaver.