​​Bli med som frivillig!

Ingen festival uten frivillige. Det er de som er drivverket, limet og ansiktet utad. Er du med som frivillig vil du, som mange andre erfarer, aldri angre. Stiller du for ditt kor/forening kan du tjene noen kroner til kassen. Stiller du som privatperson uten tilknytning til kor/forening kan du tjene noen ekstra kroner ved å melde deg til leder-rolle på interesseskjemaet.

LF2014-reg-frivillig-700.png

Opplevelser

Bare det å være med som frivillig åpner for mange fine opplevelser, men du vil også ha fri tilgang til en del av arrangementene. Vi satser også alt på å få i stand en fest for oss selv på søndag ettermiddag (1. juni). Vår totalleveradør kan mat(!) og de vil lage en egen stabs-pakke med frokost, lunsj og middag med drikke til en svært gunstig pris.

Det blir et eget stabs-telt i KORcampen. Her kan de frivillige ha sin base, strekke på beina, få seg mat, planlegge og samles.

Hvem er du og hva ønsker vi av deg?

Det finnes oppgaver som passer for enhver type person. Noen må ta i et tak og da trenger vi deg med god rygg rygg, mens andre skal bemanne et sekretariat eller en fly litt på et seminar. Vi ønsker alle velkommen, men når du først melder deg så vil vi sette stor pris på om du setter av en god del timer til dette. Det sparer oss for mye ekstra arbeid og det gjør at du får oppleve mye mer :)​

Mange av de frivillige skal være de som alltid er først og går sist. Det betyr bl.a. at vi trenger deg som kan stille allerede fra onsdag 28. mai (en dag før festivalen starter) og deg som kan bli med å sikre en god nedrigg frem mot mandag 2. juni.

Aldersgrense 16 år, enkelte steder 18 år.

Noen av oppgavene

Team-sjef: Du blir en del av festivalkomiteen og vi trenger deg allerede nå. Du får ansvar for å bygge din lille organisasjon av team-ledere og frivillige og holde dem i hånda til festivalen er over. Vi skal ha syv team-sjefer.

Team-leder: Du står direkte under din team-sjef, men har i praksis det operative ansvaret for de frivillige i ditt team. Størrelsen på teamene varierer fra 2-20 frivillige og du får en assistent å dele døgnet med om det viser seg å være behov for det. ​Vi skal ha rundt 20 team-leder.

Frivillige: 200+ frivillige som gjør alt! Vi trenger deg som vil kjøre bil hele dagen, deg som kan litt om scene-rigging, du som kan litt lyd og lys, samt masse andre oppgaver som f.eks. garderobevakt noen timer, sekretariatsvakt, seminarvakter, konsertvert for artistene, matleverandør. Alt i alt dreier det seg om service på øverste nivå.​

Slik melder du din interesse

Klikk på linken under og fyll ut så godt du kan. Det er mulig å gi litt info om deg selv i et fritekstfelt om du skulle føle for det, men i hovedsak ønsker vi kun å kartlegge nå for så å ta kontakt med dere alle i form av informasjonsmøter o.l. over nyttår en gang. Inviter en venn eller alle! Kjenner du en forening som trenger noen kroner i kassa så tips dem om oppgaven. Hvor mye de kan tjene er ikke mulig å si akkurat nå, det handler om antall påmeldte til festivalen og hvor godt budsjettet står seg.

Klikk her for interesseskjema​

Dette vil du vel være med på :)