​​​​Bank​​​​​

​Velkommen til sommer-Oslo og Landsfestival for kor 

​i hovedstad​​en!


 

<<<< Bruk menyvalgene til venstre!

​​​

 
De første linjene - i rødt - er ferske nyhetssaker!
Bli med og syng "Jubielumssangen" foran slottet lørdag kl.18:14: Se INFO
Bankett lørdag kveld: Se program under fanen Program til venstre!​
Seminarer og konserter: Fortsatt mulig å delta på dette. Påmelding HER!

 


Velkommen til Landsfestival i Oslo 2014!​​ 


Norges Korforbund har gleden av å ønske kor, ensembler, vokalgrupper, sangere, dirigenter, beatboxere med mere hjertelig velkommen til festival i Oslo 29. mai til 1. juni 2014.


Det blir spennende dager i strålende vær, med et innholdsrikt program, muligheter for å synge mye, oppleve sommer-Oslo, høre på gode konserter, delta på spennende seminarer - og ikke minst; treffe mange hyggelige folk som deler dine interesser. 

Det hele avsluttes med en fantastisk festbankett.

​​

Praktiske opplysninger​​​Registrering

​Sekratariatet i KorCamoen på Arbeidersamfunnets plass 4 vil være oppe torsdag fra 16:00-18:30. Der kan 1 representant for koret hente deltakerbevis, billetter etc til hele koret. Det vil også være mulig å registrere seg fredag 09:00-12:00.


KorCampen​

KorCampen på Arbeidersamfunnets plass 4 (Samfunnsalen ved Centrum Scene), vil være basen for festivalen. Her vil det være mulig å kjøpe seg mat og drikke. Her vil åpningen være, noen av seminarerene (se oversikt lenger ned), DiscoFlash på fredag kveld -og ikke minst banketten på lørdag kveld!


KorScen​​​er

Mange av korene har ønsket å synge på KorScener rundt omkring i byen. I Oslo sentrum vil det være sang i Oslo Domkirke, ved T-banen på Egertorget -og i Paviljongen på Karl Johan (like ved Nationaltheatret). Du finner oversikt over KorScener og hvem som skal synge når under KorScener. 


Seminarer

​Har du enda ikke meldt deg på et seminar er det fortsatt muligheter! Det er plass på de fleste seminarene både fredag og lørdag. For påmelding, gå til DENNE SIDEN!


Konserter​

700 billetter er allerede ute på Funky Music-konserten i Folketeateret fredag kl.19:30. Men det er fortsatt muligheter for å få deg en billett. Gå til www.billettservice.no, eller kjøp billetter i døra på Folketeateret.

Også ledig billetter til vokalgruppa Voxnorth´s konsert på Edderkoppen fredag samme tid. For billetter gå til www.billettluka.no, eller kjøp billetter i døra på Edderkoppen teater.


Bli med og syng jubileumssange​​n på Slottstrappa lørdag kl.18:14

Vi håper alle festivaldeltakerne blir med foran slottet for å synge den nye jubileumssangen "Det går et festtog gjennom landet". Vi møter ved Karl Johan-statuen nedenfor slottet kl.18:00 på lørdag.

Torsdag kveld etter åpningen vil det bli allsang i Samfunnsalen, og da vil vi også synge gjennom jubileumssangen.

​Hør på Jubileumssangen HER!​


SightSING​​

For dere som har meldt dere på SightSING vil det være avgang med buss fra Oslo Domkirke kl.15:00 på fredag ettermiddag. Bussen vil være merket med "SightSING".


DirigentFRYD​​

Mange av dirigentene på landsfestivalen vil være med på en kulinarisk sjøreise, med god mat og drikke og underholdning. Oppmøte fra kl.16:00 på Rådhusbrygge 3. 


Bankett l​ørdag kveld

For de som har meldt seg til banketten på lørdag kveld kl.20:00 blir det fest! God mat og drikke, underholdning med Voxnorth og Funky Music-damer og dans til Prime Time Orchestra. Dørene til Samfunnsalen åpnes kl.19:30.


Finn fram​

På kartet vil du finne hvor de forskjellige stedene befinner seg i bybildet. Dette vil også stå i programmet som alle får ved registrering!

Mellom seminarer, konserter og KorScener håper vi derew også får tid til å nyte byen!

kartLF.png