Forside / Aktiviteter / Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand

Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand

Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand

Toppbanner Landsfestivalen for kor i Kristiansand 2024

Velkommen til Landsfestivalen for kor i Kristiansand 2024. Her skal vi blant annet synge konserter i Kilden teater og konserthus sammen med Kristiansand symfoniorkester.

Velkommen til Landsfestival for kor i Kristiansand, 30. mai-2. juni 2024!

Norges Korforbund inviterer til ny Landsfestival for kor, og Norges Korforbund Sørlandet er arrangør i Kristiansand. Velkommen til en by full av kunst- og kulturarenaer i sentrum. Sørlandet byr på sørlandske spesialiteter, artister, lokaler, seminarer, sjøbad, sanger og hemmeligheder.

Landsfestival for kor skal favne bredt og være en trivelig samling for alle korglade. Det er et tilbud til kor som satser på høy faglig kvalitet og de som synger i kor fordi det gir glede og sosialt samvær!

Fra torsdag 30. mai til søndag 2. juni får kor og korister fra hele landet synge sammen og holde konserter i storstuene i Sørlandets hovedstad. 

Vi har reservert hotellrom på byens fine hoteller i Kvadraturen, i selve bysentrum. Her er det gåavstand til alle lokaliteter og restauranter.

I løpet av helga får du oppleve noen av «Sørlandets hemmeligheder», og ikke minst synge sangen «Sørlandet eier en hemmelighed, som kun hviskes en sommerblank kveld…»

Påmeldingsfrist 1. oktober 2023
Påmeldingen til Landsfestivalen er åpnet, og korene kan melde seg på frem til 1. oktober.
Vi har et tak på 60 kor, så da blir det "første kor til mølla".

Her kan du laste ned og printe ut et foreløpig program

Du finner mer informasjon her:

 

Se gjerne film fra Kristiansand med noe av det du har å glede deg til!