​Korvake i Røros Kirke

Korvake er et spennende konsept hvor det tilbys konserter med vakker korsang og andre aktiviteter til korsangere over en sammenhengende periode fra fredag ettermiddag til natt til søndag. Korvake er blitt et begrep, og det skapes godt sangerfelleskap i både konsertsammenheng, på seminar og i sosialt lag.
Under forrige Korvake på Hamar var det samlet 750 sangere, og med hele Norges Korforbund som nedslagsfelt håper vi på like mange deltakere nå også.

Røros Kirke innbyr med sitt utrolig flotte særpreg gode forhold for minnerike kor- og klangopplevelser.

Møt samtidig den kjente kordirigenten og forfatteren Margrethe Ek, og dirigentene får samtidig en gylden anledning til å friske opp kompetansen sin på sangteknikk fredag ettermiddag, før Korvaka starter opp. Arrangementet legger opp til at kordeltakerne også skal få oppleve en flott ramme rundt innkvartering og kulinariske opplevelser. Røros Hotell står for lokaliteter til seminar, bespisning sangerfest og dans.

FOR DIRIGENTENE av de deltagende kor ved Korvaken tilbys kurs i sangteknikk fredag 8.november fra kl. 14.00-18.00 med Margrethe Ek.

Dette vil ikke koret ditt gå glipp av!

meldingsfrist 20. juni 2013.

Vi praktiserer ”først-til-mølla”-prinsippet. Antallet påmeldte kan justeres opp fram til den 15. september om kapasiteten tillater det.

Hjertelig velkommen til spennende dager med KORVAKE og vakker sang på Staa i Røros Bergstad!
Mvh. Norges Korforbund Sør-Øst, NK Østerdalen og Røros Sangforening.

Logo_Sr-st.png