hovedlogoliten.jpgsparebankenarvikliten.jpg

Nytt korslag lørdag 28. oktober 2017

Korslaget i Narvik er en uhøytidelig konkurranse mellom bydeler i Narvik og inviterte kor fra Ballangen og Troms hvor man kan vinne penger til veldedige formål. Alle kan delta i Korslaget. Eneste kriteriet vi stiller er at deltakerne må bo i den bydelen de melder seg på. Man kan altså ikke synge i Oscarsborgkoret om man har bostedsadresse på Framnes. Da skal man melde seg på Frydenlund/Framnes.
Målet med konkurransen er å ha det artig sammen med naboer og venner. Arrangør er Norges Korforbund i samarbeid med Sparebanken Narvik.

Se bildeserie fra Fremover i 2014.

Meld deg på HER!  Påmeldingsfrist: 1. juli 2017

Fadderordning

Nytt i år er at korene får hjelp til innøvingen av en dirigent og flere av korene får i tillegg drahjelp fra et allerede etablert kor. Det etablerte koret vil fungere som et fadderkor som vil være til støtte og hjelp hele veien. Bydelskoret og fadderkoret smelter til slutt sammen til ett kor og deltar sammen på Korslaget.

Tidsperioden det øves i er september-oktober. Totalt kan man regne med ca. 16 timers øving på de to låtene. Premiere er lørdag 28. Oktober i Narvik Kulturhus.

Aldersgrense

Aldersgrense er 16 år men barn under 16 år kan delta om de deltar sammen med en voksen. Da er det den voksnes ansvar å ta vare på barnet og vurdere om barnet klarer å synge de låtene det er snakk om. De fleste av låtene synges på engelsk.

Utvelgelse av låter

Vi har som tidligere år hentet inn en lokal korleder for hvert bydelskor. Den lokale korlederen og dirigenten har bestemt hvilke to låter to låter som skal fremføres i sin bydel. Det er lovt å bruke kostymer og effekter på scenen. Målet er å ha det artig.

Liveband
I år kommer vi til å bruke liveband på totalt 4 musikere. Musikalsk leder er Tor Eirik Nergård.

Solist
Om bydelene ønsker å hente inn en solist kan denne hentes inn uavhengig av postadresse, men vi betaler ikke honorarer eller utgifter i forbindelse med en solist.

Jury
I år bedømmes korenes innsats av en jury som ser både på det sceniske og musikalske. Det skal gis ut pris i flere kategorier bla: Beste musikalske fremføring- Beste show - Beste antrekk

Korslaget blir arrangerert i samarbeid med studiestedet NNPS.
 LOGO PR 190107.gif