Bjornar og Marita.jpg
Bjørnar Mikkelborg (Narvik Kulturhus) og Marita Havaas Olsen (Norges Korforbund) på scenekanten.

Narvik Kulturhus er nå rigget og klart for Korslag!

Narvik Kulturhus, Sparebanken Narvik og Norges Korforbund gjør nå alt klart for å ta i mot 444 sangere til prøver i Narvik Kulturhus.  I kveld klokka 19 er det konsert. Det blir som julaften og nyttårsaften på en gang forteller produsent Marita Havaas Olsen.

Sassy moves i gullbadedrakt

Publikum kan virkelig se frem til mange artige sprell på Korslaget i kveld. Det vil bli country med linedansing, glitter og glam med Abba, sassy moves i gullbadedrakter, sixpence, gospel og bling bling. Og noe som aldri har vært vist på scenen i Narvik Kulturshus...syngende lykketroll.

Videoklipp forteller ikke hele sannheten

Norges Korforbund har vist klipp på facebook fra øvingene til bydelene, men disse forteller bare en brøkdel av sannheten. Koreografi og kostymer blir holdt strengt hemmelig. Det er kun de som kommer i kulturhuset som får se selve showet sier en entusiastisk Marita Havaas Olsen.

Ny og bedre lyd

I 2014 var vi uheldig med lyden til Korslaget. Den var noe så sjeldent som altfor lav og vi fikk klager fra publikum som ikke hørte korene godt nok. Dette har vi tatt lærdom av. I år har vi liveband. Korene er dobbelt så store og blir i tillegg mikket veldig godt opp. Lydopplevelsen for publikum blir noe helt annet lover Narvik Kulturhus.

Ståplassbillett - ingen problem

Noen tror at Korslaget varer i flere timer. Dette stemmer ikke. De 8 korene synger bare 2 sanger hver. Selve konserten i varer i ca. 1 time. Etterfulgt av 20 minutters pause og kåring av vinnerne.Publikum som har ståplassbillett kan bevege seg hvor de vil. Det vil være sitteplasser i baren, i foajeen og i galleri Ofoten hvor folk kan hvile føttene underveis og i pausen hvis man har behov for det. I selve teatersalen vil det også være flere ståbord i tillegg til en ekstra bar.

Hei på din bydel
Nå oppfordrer vi byens befolkning til å komme og heie på sin bydel. Det koret som scorer høyest på desibelskalaen vinner nemlig publikumsprisen.  Vi har i dag solgt rundt 450  billetter - men har god plass til flere. Til sammenligning var det 700 publikummere på korslaget i 2014. Billetter selges på nett,  men også i døra før konsertstart.

Kjøp billetter her!