Therese-Kinzler-Eriksen.jpg

Therese Kinzler Eriksen
har studert klaver ved Agder Musikkonservatorium og Drama- og Teaterkommunikasjon ved Høgskolen i Oslo. Siden den gang har hun deltatt i mange produksjoner, som både pianist og regissør. Therese dirigerer også flere kor, og er blant annet dirigent for mannskoret Oslo Fagottkor.

Fagottkoret er kjent for sin humoristiske tilnærming til alle stilarter og dyrker sjangeren musikk-komikk. Ingen sjanger skånes for fagottenes skråblikk. Korets kjepphest er likevel at musikalsk kvalitet alltid skal være fundamentet. Repertoaret er derfor meget variert. Alf Prøysen bryter gjerne håndbak med Britney Spears og Barbra Streisand diskuterer hårprodukter med Edvard Grieg.

Oslo Fagottkor sier selv om sin dirigent:  Dirigent Therese Kinzler Eriksen har ledet koret gjennom ild og vann. Hun er dypt involvert i alle kunstneriske valg, både musikalsk og teatralsk. Med bagasjen full av klaver- og dramautdannelse, og etterhvert inngående kunnskap om paljetter og sminke på skjegg, har hun satt preg på oss og våre forestillinger siden starten. I inn- og utland har hun gjort suksess som maestra, kunstnerisk orakel, musikalsk overflødighetshorn og evig kilde til galskap."

Marius.jpg

Marius Steensby

Marius Steensby har vært dirigent i 25 år. I denne tiden har han dirigert ungdomskor, gospelkor, mannskor, blandakor, barbershopkor, musikal-kor og sitt eget kor – The Real Choir som han startet opp i 2003. The Real Choir består av amatørersangere som har vært igjennom en audition. Koret har sakte, men sikkert vokst til å bli et kor som er blitt å regne med blant showkor i Norge. Koret har hvert år sin egen juleturne. som har strukket seg gjennom 5 fylker og inneholdt 8-12 konserter. Koret har også jevnlig sommerkonserter. Siste store prosjekt der var en rockekonsert på Sentrum Scene, Oslo. Koret har konsert i Oslo Konserthus i desember 2018.

The Real Choir er en lavprofitt-artist. Marius Steensby og The Real Choir har en ideologi om at de skal prøve å legge igjen penger til barn og unge i nærmiljøene der Real Choir har konserter. Dette gjør de gjennom samarbeid med lokale lag og foreninger. Det er samlet over en halv million kroner til disse lagene og foreningene gjennom årene koret har holdt på.

Marius Stensby er også dirigent for koret Fossegrimen og er nå engasjert som sanginstruktør og koransvarlig for oppsettingen av musikalen The Wiz som har Norgespremiere 18. januar 2018.

annlaug2.jpg

Annlaug Hus

Annlaug Hus har i en årrekke hatt sitt virke innenfor kunst- og kulturlivet i Bergen og Hordaland både som utøver, pedagog og produsent.

Hun er i dag ansatt i Norges Korforbund som musikkfaglig korkonsulent for kor og dirigenter på Vestlandet.  Annlaug Hus har vært engasjert som instruktør og dirigent i en rekke kor og er engasjert som pedagog og coach til en rekke kurs- og seminar. Pr. i dag er hun dirigent for Bergen Kammerkor og Follesø Mannskor. Annlaug benyttes også som pianist/repetitør/akkompagnatør til både kor og solister. For øvrig er hun prosjektleder for Grieg Internasjonale Korfestival & NINA Solo Competition.