​​​​​​​​​​​​​Banner_KorCruise2014.jpeg

​​Norges Korforbund inviterer kor, dirigenter og enkeltsangere fra hele landet til vårens vakreste og mest spennende båttur!​

8.-10. februar i 2014 blir det et nytt spennende KorCruise med Color Line​ fra Oslo. Dette er en super anledning til å få en flott tur til Kiel, treffe andre korsangere og dirigenter –og ikke minst; delta på spennende kurs og workshops.


Utvidet påmeldingsfrist: 16. desember.​ Det forutsettes at det er nok deltakere for å arrangere KorCruiset. Så meld deg på i dag!


På dette KorCruiset skal vi ha 3 korsangerkurs


Kurs 1: Korsangerkurs med Funky Music.

Instruktør: Inger Pernille Stramrud

Funky Music er det siste tilskuddet i prosjektkor-serien til Norges Korforbund. I løpet av våren 2013 vil rundt 500 damer i Nord-Norge som de første ha Funky Music-konserter i 16 byer. Dette er funky musikk fra 70-tallet med slagere som Isn´t she lovely, It's raining men, September, We are family med flere. På dette kurset kommer man til å kjøre 2-3 av låtene, og de som melder seg på vil få tilsendt lenke til øvingsfiler på nett! Kul musikk!

Og kanskje kan du delta på en konsert med dette stoffet i nærheten av der du bor etter at du kommer hjem! Korforbundet igangsetter prosjektkor flere steder i landet.


Kurs 2: Korsangerkurs med Elton Johns sanger.

Instruktør: Rune Frank Brunslid

Your Song er et av prosjektene som Norges Korforbund har gjennomført flere steder i landet, og her får du en smakebit av noen av Elton Johns legendariske sanger.  Her vil det også bli tilgang til øvingsfiler på nett. Korforbundet utarbeider nå en prosjektkor-pakke som blir tilgjengelig for lokale kor som ønsker å sette opp en Elton John konsert!​​

 ​

Workshoper som varer i 2 timer:


Workshop 1: For Hjelpedirigenter.

Instruktør: Inger Pernille Stramrud

Dette vil bli en basisinnføring i rollen som dirigent slik at du lærer deg det mest grunnleggende du trenger for å kunne sette inn og avslutte koret etc.

​​​

Workshop 2: Hvordan lage hjemmesider og Facebook-gruppe til koret.

Instruktør: Roar Barros-Ødegård

Kurset vil vise hvordan man enkelt kan sette opp en Facebook-side for koret, og hvordan man kan lage en flott og profesjonell hjemmeside på en enkel måte.


Workshop 3: Hvordan lage et godt korprosjekt

Instruktør: Rune Frank Brunslid

Mange kor ønsker å gjøre korprosjekter, men vet ikke helt hvordan man starter, og hva som skal gjøres for å komme i mål.

På denne workshopen vil vi vise hva som skal til for å sette i gang ift planlegging, gjennomføring etc. Nyttig for de som sitter i styrer, og som liker å være med å lage prosjekter/konserter.​


Priser


Pris for hele KorCruiset, kr 3.150,-

 Pris inkluderer:

- Båtreise Oslo - Kiel tur/retur i 3-stjerners innvendig dobbeltlugar

- 2 x frokostbuffet

- 1 x lunsjbuffet inkl øl/vin eller min.vann og kaffe/te

- 2 x eveningbuffet inkl 1 x øl/vin eller min.vann


Tillegg pr. person i oppgradert dobbeltlugar

3-stjerners lugar med havsutsikt 400,-

4-stjerners lugar med havsutsikt 1100,- 4-stjerners lugar med mot promenaden 1100,- 5-stjerners luksuslugar 2100,-

 

Tillegg for singellugarer

Enkeltlugar 3-stjerners 500,-

Enkeltlugar 4-stjerners 1100,-

Enkeltlugar 5-stjerners 2100,-​


Påmeldingsfrist 10. desember 

PÅMELDINGSSKJEMA​


Refusjonsregler

​Deltakeravgift refunderes ​etter disse reglene:

  • ​​Dekning av egenandel ved bruk av reiseforsikring ved dokumentert sykdom