Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Rabattavtaler

Rabattavtaler

​​

Kjenner du til hvilke rabattavtaler ​du har ved å være medlem i Norges Korforbund?

​​

Både koret og du som medlem har mye å hente!


Norges Korforbund har inngått mange avtaler som gir deg som medlem mange fordeler. Er det en slunken korkasse er det også medlemsfordeler som kan gir klingende mynt i kassa. 

Les mer om alle fordelene HER!


Her er noen av våre medlemsfordeler:

Ut på tur med Escape Travel​

​Skal koret på tur til utlandet vil vi anbefale å ta kontakt med vår samarbeidspartner Escape Travel. De har veldig god erfaring med å legge opp turer til mange spennende steder. De sørger for alt det praktiske; bestilling av flybilletter, hotellrom, avtale med steder å synge enten det er i en kirke eller et annet sted, guider som kan vise dere stedet der reiser til med mer, spennende spisesteder og barer -og ikke minst attraksjoner som er verdt å se. Alt dette planlegges​ sammen med koret, eller reisekomité.


Bo på Thon Hotels​​ og First Hotels

Norges Korforbund har inngått ny avtale med Thon Hotels og First Hotels, som omfatter alle kjedenes hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Avtalen gjelder for alle våre medlemmer, enten du reiser med koret ditt eller trenger overnatting privat til deg eller familien.


TicketCo - et brukervennlig b​​illettsystem​

Rammeavtalen mellom Norges Korforbund (NK) og TicketCo Norge AS, gir NK sine medlemmer tilgang et selvbetjent og brukervennlig billettsystem i tillegg til flere fordeler. Selve billettsystemet gjør det for utrolig enkelt for medlemskor å selge billetter til sine arrangementer. Dette både i forkant; via internett, Facebook, Amedia sine lokalaviser, og korenes egne hjemmesider - og «i døren»; ved hjelp av TicketCo sin arrangør App og iZettle bankterminal. Slutt er det på tiden der en må håndtere store mengder kontanter, forholde seg til dyre og kompliserte bankterminaler, og bruke tid på manuell rapportering i etterkant - dis​​se tingene (og mer), løser TicketCo for kor store og små!​

Når du blir kunde i TicketCo vil du bl.a få en gratis Izettle betalingsterminal, og du vil kunne få 10 000 i annonsekroner i A-media aviser. I tillegg er det 25% rabatt på standard prisplan. 

Gavepapir som gir penger i kas​sa til koret​​!

Norges Korforbund har inngått samarbeid med Lisensfabrikken i Trondheim som tilbyr Gavepakken og Julepakken til kor som ønsker å tjene penger. Produktene inneholder ulike ting som kan benyttes til innpakning av gaver, flasker etc.​ Dette er produkter som alle trenger, og som er kjekt å ha i huset hvis du skal gi bort en gave etc.​

Eksempel:

Kor på 30 medlemmer kjøper 60 polybagger  (dvs at hvert kormedlem selger 2 pakker. Dette er jo noe som alle trenger, så kanskje trenger du begge selv – eller trenger bare å selge videre 1 bag.)

For dette betaler koret 60 x 250 kroner = 15 000 kroner.

Av dette får koret i fortjeneste: 60 x 100 kroner = 6 000 kroner


Avtale med Brilleland​​​​​

  • Synsundersøkelse for redusert pris, kr 290,- (normal pris er kr 420,-)

  • 20 % rabatt på Brillelands til enhver tid gjeldende veiledende utsalgspris for briller.

  • Databriller leveres etter arbeidstilsynets forskrift; «arbeid ved dataskjerm».

  • Rabattene ansees som rabatt på den komplette brillen, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning og/eller glass.

  • Brilleland tilbyr betaling med Brillelandkort. Ved betaling innen tolv måneder er dette rente og gebyrfrit​t


Musikkutstyr gjennom Sound1​

Musikkutstyr-instrumenter-PA-anlegg-notelys-forsterkere-lys-studio/data

Sound1.com er en av Norges desidert beste musikkutstyrsforretninger, både på utvalg, pris og service.

Sound1 gir 7% rabatt på ALLE varer uansett før- eller tilbudspris. I tillegg er det GRATIS FRAKT på alle bestillinger til hele landet! ​


Les mer om alle våre medlemsfordeler og rabattavtaler på våre nettsider!​

25.08.2017