Skip Navigation LinksKor > Musicals til sjøs

Musicals til sjøs

​​​

Meld deg på flott båttur med Color Magic til Kiel i februar!

​Sett av datoen 4.-6. februar 2017 allerede nå, og få med deg en venn eller flere - eller hele koret ditt! Denne gang blir det korsangerkurs med bl.a Medley fra Lés Miserables!!​

KorCruise med Color Line Oslo-Kiel har vært et populært arrangement de siste årene, og nå inviterer vi igjen korsangere til et cruise med Color Line til Kiel. Denne gang tilbyr vi korsangerkurs med bl.a sanger fra Les Miserables.

Rune Frank Brunslid er instruktør, Sara Aimé Smiseth blir med som pianist, og Roar Barros-Ødegård som kursleder, og bassist.

KorCruiset er en flott kombinasjon av korsangerkurs hvor du lærer deg nye sanger og får sunget disse ombord. Men dette er også en sosial happening hvor du treffer andre sangere i en hyggelig atmosfære -ombord i en fantastisk cruisebåt med mange fasiliteter; underholdning, spisesteder, spa, badeland med mere. Vi skal ha vår egen konsert i Show Lounge på søndag ettermiddag, og her framfører vi det vi har lært. Her blir det også mulighet å synge hvis dere stiller med et helt (eller halvt) kor. Det blir også allsang!

Det er begrenset med plasser på denne turen, så vær tidlig ute med påmelding. Her er det først til mølla!

Color-Fantasy-CLL-00534-500.jpg

Musicals

Instruktør: Rune Frank Brunslid

På korsangerkurset vil vi øve inn medley fra Lés Miserables. I tillegg til dette blir det også noe a capella.  Det vil bli sendt ut PDF av noter på forhånd, og det blir også tilgjengelige øvingsfiler.

Rune Frank begynte å dirigere korps som 15-åring, og har nå dirigert kor, korps og forskjellige ensembler i mer enn 30 år. Har studert korledelse ved Musikkonservatoriet i Oslo og korpsledelse ved Norges Musikkhøgskole. For tiden dirigerer han kor og har nå hatt musikalsk ansvar for koret Cantato fra Rygge i Østfold i 20 år.

Rune er også skolert som sanger, men har også hatt trombone som ”hovedinstrument” som instrumentalist. Han har vært benyttet som sangsolist ved flere anledninger både med kor, korps og orkester. Som dirigent har Rune vært hyppig benyttet som instruktør for mange forskjellige kor rundt på Østlandet i mange år.

Rune jobber for tiden som spesialrådgiver i Norges Korforbund.​

Praktisk

Påmelding skjer ved bruk av vedlagte påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende. Påmeldingsfristen var 1.11.2016. Da var det påmeldt 100 deltakere. Vi har fortsatt noen plasser igjen, så meld deg på hvis du har lyst og mulighet!

Betalingsfrist er 1.12.2016. Det blir sendt ut betalingsinfo senere.

Pris

Prisen for hele turen er kr 3 300 når du er medlem i Norges Korforbund. Ikke-medlemmer betaler kr 300 mer. Dette dekker kursavgiften, alle måltider ombord samt 1 drikke til lunsj og middag, og standard 3-stjerners innvendig dobbeltlugar. Lunsj i Kiel søndag på egen hånd.

Det er muligheter for å oppgradere lugar til enkeltlugar eller til utvendig lugar. Dette finner du i påmeldingsskjemaet!​

Tillegg pr. person i oppgradert lugar

Dobbeltlugar 3-stjerners med havutsikt 450,-

Dobbeltlugar 4-stjerners med havutsikt 1200,-